![]() |
pomysl na zabawe?
Witam,
Jak juz kiedys gdzies pisalem to mam taki dylemat ED czy RP? ED -24 mlvl 30 RP - 27 skil 71/56 kasa, eq....unlimited? dlaczego? - mam malo czasu na granie a jak juz gram to pie...le ekonomie i liczenie gp wiec sprzedaje pacca albo 3 i mam kasy trochu. mysle sobie tak. mam kase wiec: kupuje runy poty biore tego ed i co?? targam waste for fun inaczej : kupuje p bolce, pozniej AS i potki - i to co wyzej. otoz kim z tych 2 profek zabawa jest lepsza i bardziej relaksująca? zeby sie nie w*****ac ze temple znowu albo cos? P.S tytul tematu nie zabardzo zwiazany ale jakos was musze zachęcic do czytania bo do przylklejonych topicow to juz nawet mody nie zagladaja. |
Na tibie trzeba miec czas . Majac kase na waste lepiej graj sorcem bo mozesz naprawde przypgowac z vis hurem jezeli wiesz jak i gdzie .
@down z podpisu wziete gowno bullshit . Wystarczy miec mozg i doswiadczenie i poradzisz sobie bez kumpli i kasy . |
Żeby grac na pvp powinieneś mieć:
- kumpli - czas - kasę jeżeli nie masz minimalnie dwóch z tych trzech rzeczy to odpuść sobie xD @ Topic Jeżeli już kasy masz jak lodu i nie boisz się jej wascic :P to wybierz ED, jeżeli masz zamiar dość dłużej pograć jakąś z tych profesji (100+) to weź tego RP, skile już masz praktycznie dobre xD teraz tylko expic sobie potem frosty itd, osobiście wybrał bym palka niezależnie czy to pvp czy non-pvp |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |