|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() Witam,
Jak juz kiedys gdzies pisalem to mam taki dylemat ED czy RP? ED -24 mlvl 30 RP - 27 skil 71/56 kasa, eq....unlimited? dlaczego? - mam malo czasu na granie a jak juz gram to pie...le ekonomie i liczenie gp wiec sprzedaje pacca albo 3 i mam kasy trochu. mysle sobie tak. mam kase wiec: kupuje runy poty biore tego ed i co?? targam waste for fun inaczej : kupuje p bolce, pozniej AS i potki - i to co wyzej. otoz kim z tych 2 profek zabawa jest lepsza i bardziej relaksująca? zeby sie nie w*****ac ze temple znowu albo cos? P.S tytul tematu nie zabardzo zwiazany ale jakos was musze zachęcic do czytania bo do przylklejonych topicow to juz nawet mody nie zagladaja. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na tibie trzeba miec czas . Majac kase na waste lepiej graj sorcem bo mozesz naprawde przypgowac z vis hurem jezeli wiesz jak i gdzie .
@down z podpisu wziete gowno bullshit . Wystarczy miec mozg i doswiadczenie i poradzisz sobie bez kumpli i kasy . Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 29-11-2008 o 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
|
![]() Żeby grac na pvp powinieneś mieć:
- kumpli - czas - kasę jeżeli nie masz minimalnie dwóch z tych trzech rzeczy to odpuść sobie xD @ Topic Jeżeli już kasy masz jak lodu i nie boisz się jej wascic ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popieram. Jesli umiesz dobrze grac to sobie poradzisz... Co do "Hunted'ow", to na nie się nic nie poradzi, czasem koleś się przyczepi praktycznie za nic, bywa. Ale nie trzeba zawsze polegac na sobie, przecież można wejść do jakiejś gildii, zaprzyjaźnić się z członkami i pomagać sobie ;]. Poza tym po pewnym czasie "kumple" sami wpadną.