![]() |
HLTV.org - 1 slot = 0 Hax?
Witam. Gram na serwerze dość długo i jedno mnie denerwuje CZITY. Niektóre są tak perfidne, a inni potrafią je maskować ale to i tak widać więc i tak prędzej czy później można je wykryć (wystarczy jedna akcja) np. siedzisz w najmniej widocznym miejscu, ciemnym ktoś wybiega z bronią prosto na ciebie itp. to oznacza że ma wh, esp i takie tam. Widziałem parę osób na serwerze które dobrze maskują wspomagacze ale nie czepiam się ich, sumienie was zeżre. I tu HLTV się objawia tego jednego slota można wykorzystać aby w razie jakiś nieporozumień obejrzeć demko i spokój jest albo chociaż odblokować specta aby demko można było nagrać bo my gracze jesteśmy zmuszeni do użerania się z hajtami.
|
Hahahaha "np. siedzisz w najmniej widocznym miejscu, ciemnym ktoś wybiega z bronią prosto na ciebie itp. to oznacza że ma wh, esp i takie tam"
Myślisz że jak usiądziesz w jakimś rogu "najmniej widocznym miejscu, ciemnym" to jest to dla kogoś jakiś problem?? Wystarczy sobie rozjaśnić grę przez opcje cs lub jakimś programem. A jak już tu wspomniałeś że ktoś odrazu wychodzi i do ciebie celuje to powiem ci że takie miejsca (ciemne itd.) są najczęściej sprawdzane :baby: |
Mam nadizeje ze nie przeszkadza to ze odkopalem temat :P
niesety problem czitowania jest poruszany wszedzie.. nie wazne czy to serwer vac czy non steam czitow nie da sie wytepic ale mozna je ograniczac :p Mam takie pytanko.. bo niesety adminow nie ma zawsze na serwie a zdarza sie czy to mi czy komus innemu podejrzewac kogos o czity ale nie ma tego jak udowodnic poprzez braku miejsca na "spectach"(bo oc ot za demko robione w biegu co runde gdy zginiesz?). Czy jest wogle mozliwosc aby takowe miesjce zapewnic? wkoncu i tak afkow kickuje po jakims czasie wiec to by raczej nieblokowalo slotow nikomu :P |
Jeśli chodzi o te ciemne miejsca, to jest odwrotnie niż piszesz. Wiadomo, że jak jakiś początkujący chce się schować w poczekalni na mapie de_nuke, to wiadomo, że najprawdopodobniej stanie w ciemni koło kurnika, a większość graczy zawsze sprawdza ww ciemnię, bo tam jest największa szansa, że ktoś się schował. I nie świadczy to wcale o wh, tylko o doświadczeniu.
|
Co do HLTV moim zdaniem świetny pomysł bo często się przydaje. A co do specta, właśnie dlaczego jest zablokowany? Wiele razy chciałam demko kręcic bo jakiś hax był na serwerze. No i niestety na specta nie dało sie wejsc :/
Prosze o odblokowania graczą specta;) |
Jak chcesz kręcić demko to idziesz do teamu czitera i padasz na raszu : p
Spekt zablokowany, żeby ludzie nie zajmowali slota pijąc sobie kawę w drugim pokoju. |
Podoba mi się ten pomysł z HLTV. Zawsze można oglądnąć sobie jak ktoś gra, gdy człowiek się nudzi, albo zwyczajnie nagrać "czita" i po kłopocie. No i można śledzić owego bez podejrzeń, bo przecież nie będzie widział, że go obserwujemy. Ciekawi mnie zdanie reszty adminów i prosiłbym o przychylenie się do owej prośby (no chyba, że to jest płatne i was nie stać).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |