|
Notki |
Cheaterzy Ktoś używa wspomagaczy? Masz na to dowody? Przedstaw je tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Gram na serwerze dość długo i jedno mnie denerwuje CZITY. Niektóre są tak perfidne, a inni potrafią je maskować ale to i tak widać więc i tak prędzej czy później można je wykryć (wystarczy jedna akcja) np. siedzisz w najmniej widocznym miejscu, ciemnym ktoś wybiega z bronią prosto na ciebie itp. to oznacza że ma wh, esp i takie tam. Widziałem parę osób na serwerze które dobrze maskują wspomagacze ale nie czepiam się ich, sumienie was zeżre. I tu HLTV się objawia tego jednego slota można wykorzystać aby w razie jakiś nieporozumień obejrzeć demko i spokój jest albo chociaż odblokować specta aby demko można było nagrać bo my gracze jesteśmy zmuszeni do użerania się z hajtami.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2009
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hahahaha "np. siedzisz w najmniej widocznym miejscu, ciemnym ktoś wybiega z bronią prosto na ciebie itp. to oznacza że ma wh, esp i takie tam"
Myślisz że jak usiądziesz w jakimś rogu "najmniej widocznym miejscu, ciemnym" to jest to dla kogoś jakiś problem?? Wystarczy sobie rozjaśnić grę przez opcje cs lub jakimś programem. A jak już tu wspomniałeś że ktoś odrazu wychodzi i do ciebie celuje to powiem ci że takie miejsca (ciemne itd.) są najczęściej sprawdzane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Mam nadizeje ze nie przeszkadza to ze odkopalem temat
![]() niesety problem czitowania jest poruszany wszedzie.. nie wazne czy to serwer vac czy non steam czitow nie da sie wytepic ale mozna je ograniczac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Jeśli chodzi o te ciemne miejsca, to jest odwrotnie niż piszesz. Wiadomo, że jak jakiś początkujący chce się schować w poczekalni na mapie de_nuke, to wiadomo, że najprawdopodobniej stanie w ciemni koło kurnika, a większość graczy zawsze sprawdza ww ciemnię, bo tam jest największa szansa, że ktoś się schował. I nie świadczy to wcale o wh, tylko o doświadczeniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2009
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena Pandoria
Poziom: 175
|
![]() Co do HLTV moim zdaniem świetny pomysł bo często się przydaje. A co do specta, właśnie dlaczego jest zablokowany? Wiele razy chciałam demko kręcic bo jakiś hax był na serwerze. No i niestety na specta nie dało sie wejsc :/
Prosze o odblokowania graczą specta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Podoba mi się ten pomysł z HLTV. Zawsze można oglądnąć sobie jak ktoś gra, gdy człowiek się nudzi, albo zwyczajnie nagrać "czita" i po kłopocie. No i można śledzić owego bez podejrzeń, bo przecież nie będzie widział, że go obserwujemy. Ciekawi mnie zdanie reszty adminów i prosiłbym o przychylenie się do owej prośby (no chyba, że to jest płatne i was nie stać).
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |