![]() |
Sword a Club
Mam zamiar zrobic sobie sorca.Jaka wg. was broń jest lepsza?
|
Ja bije swordami i jest ok. Mam FSa który wcale nie taki drogi a obrarzenia świetne. :)
|
No dla maga liczy sie cap a narazie co mam dla maga to:c helmet,scraf,moge miec blue robe,k legsy,10k i bron moge miec albo fs albo ss wiec sie pytam a i shield to guardian bo mi na c nie starczyło.
|
myślałem kiedyś że club, ale przekonałem się że raczej FS ... bo po pierwsze daje światło (joke), też jest lekki a mniej kosztuje niż SS, no i ma lepszą obronę ... i wogóle wygląda jak broń a nie jak zabawka na halloween (SS).
@re: down Dlatego właśnie twierdzę że FS lepszy (ze światłem to żart, więcej światła mam z torcha (ja nie używam tibiigg < FUJ)) Bo lepiej wydać 14 k niż 20 ... |
Cytuj:
|
Ceny broni zależą od świata na Danubi możesz kupić fs za 8-10k a ss za 10-12k,a kasa mi nie robi różnicy bo moge się przejść i wrócić z odpowiednią gotówką na ss lub fs.
PS.Oddawajcie głosy:) |
Według mnie magowie powini używać clubów :] ponieważ to wychodzi samo z ich "natury". Cluby to równierz różdżki. :))
|
Skillowanie w Sword jest znacznie lepsze jezeli masz perspektywy posiadania jakiejs fajnej unikatowej kosy (o co po update nie jest wcale trodno)
Club ma duzego plusa: Bronie sa bardzo latwo dostempne ale wybor jest ograniczony :( (war hammer, dragon hammer, ss i tyle z lepszych) |
A moze budyn?
A ja mam sorca i wale z axa :D i tez jest dobrze poczekam na great axe i bedzie git :)
|
Na grate axe sobie poczekasz ale może CIP wreszczcie pomyśli o tych graczach używających cluby i udostempni ich troche nowych albo te silniejsze będą dostępnijesze bo jakby Silver Mace było w quescie skrzynkowym to wszyscy używający clobow byli by zadowoleni..
|
Hehe ty chcesz great axe a ja chce tego legendarnego stonecrush axe o jakim mowił Gremlin:)
|
Podobno magowie lepiej bija z axe wiec trenuj axe fighting ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No więc większość ludzi co na każdym kroku mówi że nie używa tibi GG, to używa Tibi GG, MC, Run-maker, i inne pliki ułatwiające. No ale: "Nie sądźcie, abyście sami nie byli sądzeni" Więc ni osądzam cie i nie mówie że używasz "dopalaczy" ale chyba większość "starszych" graczy tak samo pomyślała. ----------------------- Tak naprawdę to jest obojętne czym posługuje sie mag albo druid. Bo tak naprawdę one i bez dobrej broni se poradzą. Druid na początku dobije na 10 lv. na słabych potworach i na 10 zacznie HMM robić i chodzić na nieco silniejsze potworki, A na lv. 20-30 to będzie mugł przywoływać silne potworki i nimi nawalać. A co do maga to on sobie świetnie poradzi czarami bo ma więcej "agresywnych czarów" i w taki sposub zarobi kase a druid zarobi sobie sprzedająs HMM, GFB, IH, UH, FB(fire bomb), Explozion. Więc nie przejmuj się tak wyborem broni, ćwicz lepiej mlv. ------ Edit by Gremlin Zlaczylem 2 posty. Od tego momentu jesli napiszecie 2 posty pod soba w krodkim odstepie czasu kasuje obydwa niewazne co bedzie w nich pisalo. |
Dobrze mowisz Bestmajen ale Bloody sie pytal czego ma uzywac na poczatku bo dopiero ma zamiar zalozyc maga.
Ja Ci proponuje cluba. Moj mag ma cluba i dobrze to sie sprawuje :D ------------------- A tak wlasciwie to czemu zadales to pytanie Bloody, skoro mowisz ze jush skonczylet z Tibia??? ?( |
Raczej cluby prawie wszyscy magowie maja cluba.
|
AXE
Pytasz sword czy club a ja mówie axe.Ja jestem magiem używam axe i jest super.
|
No ja tam chodze z FSEm i jest good.
|
Dla maga i druida jak najbardziej to Club poniewaz jest tani a magowie i druidzi musza miec kase na czary a nie na bronie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |