![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja bije swordami i jest ok. Mam FSa który wcale nie taki drogi a obrarzenia świetne.
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() No dla maga liczy sie cap a narazie co mam dla maga to:c helmet,scraf,moge miec blue robe,k legsy,10k i bron moge miec albo fs albo ss wiec sie pytam a i shield to guardian bo mi na c nie starczyło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() myślałem kiedyś że club, ale przekonałem się że raczej FS ... bo po pierwsze daje światło (joke), też jest lekki a mniej kosztuje niż SS, no i ma lepszą obronę ... i wogóle wygląda jak broń a nie jak zabawka na halloween (SS).
@re: down Dlatego właśnie twierdzę że FS lepszy (ze światłem to żart, więcej światła mam z torcha (ja nie używam tibiigg < FUJ)) Bo lepiej wydać 14 k niż 20 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ceny broni zależą od świata na Danubi możesz kupić fs za 8-10k a ss za 10-12k,a kasa mi nie robi różnicy bo moge się przejść i wrócić z odpowiednią gotówką na ss lub fs.
PS.Oddawajcie głosy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Lokacja: Zielonki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rob Dragula
Profesja: Knight
Gildia: Polish Soldiers
Świat: Nerana
Poziom: 32
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Według mnie magowie powini używać clubów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Skillowanie w Sword jest znacznie lepsze jezeli masz perspektywy posiadania jakiejs fajnej unikatowej kosy (o co po update nie jest wcale trodno)
Club ma duzego plusa: Bronie sa bardzo latwo dostempne ale wybor jest ograniczony ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam sorca i wale z axa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() ![]() |
![]() Na grate axe sobie poczekasz ale może CIP wreszczcie pomyśli o tych graczach używających cluby i udostempni ich troche nowych albo te silniejsze będą dostępnijesze bo jakby Silver Mace było w quescie skrzynkowym to wszyscy używający clobow byli by zadowoleni..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe ty chcesz great axe a ja chce tego legendarnego stonecrush axe o jakim mowił Gremlin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Podobno magowie lepiej bija z axe wiec trenuj axe fighting
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
eX Moderator
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
No więc większość ludzi co na każdym kroku mówi że nie używa tibi GG, to używa Tibi GG, MC, Run-maker, i inne pliki ułatwiające. No ale: "Nie sądźcie, abyście sami nie byli sądzeni" Więc ni osądzam cie i nie mówie że używasz "dopalaczy" ale chyba większość "starszych" graczy tak samo pomyślała. ----------------------- Tak naprawdę to jest obojętne czym posługuje sie mag albo druid. Bo tak naprawdę one i bez dobrej broni se poradzą. Druid na początku dobije na 10 lv. na słabych potworach i na 10 zacznie HMM robić i chodzić na nieco silniejsze potworki, A na lv. 20-30 to będzie mugł przywoływać silne potworki i nimi nawalać. A co do maga to on sobie świetnie poradzi czarami bo ma więcej "agresywnych czarów" i w taki sposub zarobi kase a druid zarobi sobie sprzedająs HMM, GFB, IH, UH, FB(fire bomb), Explozion. Więc nie przejmuj się tak wyborem broni, ćwicz lepiej mlv. ------ Edit by Gremlin Zlaczylem 2 posty. Od tego momentu jesli napiszecie 2 posty pod soba w krodkim odstepie czasu kasuje obydwa niewazne co bedzie w nich pisalo.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Dobrze mowisz Bestmajen ale Bloody sie pytal czego ma uzywac na poczatku bo dopiero ma zamiar zalozyc maga.
Ja Ci proponuje cluba. Moj mag ma cluba i dobrze to sie sprawuje ![]() ------------------- A tak wlasciwie to czemu zadales to pytanie Bloody, skoro mowisz ze jush skonczylet z Tibia??? ?(
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Raczej cluby prawie wszyscy magowie maja cluba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Pytasz sword czy club a ja mówie axe.Ja jestem magiem używam axe i jest super.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
![]() No ja tam chodze z FSEm i jest good.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2004
![]() |
![]() Dla maga i druida jak najbardziej to Club poniewaz jest tani a magowie i druidzi musza miec kase na czary a nie na bronie
![]() |
![]() |
![]() |