![]() |
Problem ze skillowaniem
Witam. Mam problem ze skillowaniem. Szukałem trochę tematów ale nie znalazłem takiego , który by mi odpowiadał.
A więc tak: Mam 19 knighta. Bardzo dobre eq... Duzo kasiory. Lecz muszę mieć też dobry skill. A on jest beznadziejny.. 50/47 ;( Próbowałem skillować , lecz leci to strasznie wolno mimo że uderzam bloody praktycznie caly czas, skilluje na foldzie na minosach i rotach. Clubem na full def, inaczej za szybko padają. Chciałem wbić 50 skill, miałem 49. Biłem go około 2,5 h X( gdzie w statystykach piszę , że trzeba wbijać od 50 w górę około godzine. Robię coś nie tak?! |
Cytuj:
|
uderzam je co okolo 5 sekund xD ale nic nie poradze , mam cluba i full def.. mozna jedynie kupic crowbar ..
|
Kup Crowbar i skiluj na Rotwormach, a jeżeli uznasz, że są za słabe przeżuć się na Dwarfy, ale zwykłe. Od skili 65, jeśli naprawdę masz dobre eq możesz skilować na Slimach.
|
Statystki nigdy nie odzwierciedlają rzeczywistości.
Umiejętności walki jakąkolwiek bronią od 50 trwa ok. 90 do 105 minut. Twoje 150 minut wynika z tego, że tracisz czas na szukanie nowych potworów. Najlepsze do zdobywania umiejętności są dwarfy, mają one dosyć dużą obronę, co sprawia, że są dobrymi trenerami. W późniejszym etapie, zdobywanie skila odbywa się na slimach, gorgoyle. Pozdrawiam. Sauron. |
nie mozliwe
moze repsa nie masz? system treningu dla kazdego w danej profesji jest ZAWSZE taki sam jezeli nie masz zalozonych zadnych sword ringow czy pall armorw Co ja mam powiedziec :? http://img228.imageshack.us/img228/1...0915582sss.jpg nudno mi ale 80+/80 ma byc XD |
Tego Postu Nie Ma
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |