|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Mam problem ze skillowaniem. Szukałem trochę tematów ale nie znalazłem takiego , który by mi odpowiadał.
A więc tak: Mam 19 knighta. Bardzo dobre eq... Duzo kasiory. Lecz muszę mieć też dobry skill. A on jest beznadziejny.. 50/47 ![]() Chciałem wbić 50 skill, miałem 49. Biłem go około 2,5 h ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() uderzam je co okolo 5 sekund xD ale nic nie poradze , mam cluba i full def.. mozna jedynie kupic crowbar ..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Eternia
|
![]() Kup Crowbar i skiluj na Rotwormach, a jeżeli uznasz, że są za słabe przeżuć się na Dwarfy, ale zwykłe. Od skili 65, jeśli naprawdę masz dobre eq możesz skilować na Slimach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Statystki nigdy nie odzwierciedlają rzeczywistości.
Umiejętności walki jakąkolwiek bronią od 50 trwa ok. 90 do 105 minut. Twoje 150 minut wynika z tego, że tracisz czas na szukanie nowych potworów. Najlepsze do zdobywania umiejętności są dwarfy, mają one dosyć dużą obronę, co sprawia, że są dobrymi trenerami. W późniejszym etapie, zdobywanie skila odbywa się na slimach, gorgoyle. Pozdrawiam. Sauron.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mozliwe
moze repsa nie masz? system treningu dla kazdego w danej profesji jest ZAWSZE taki sam jezeli nie masz zalozonych zadnych sword ringow czy pall armorw Co ja mam powiedziec :? ![]() nudno mi ale 80+/80 ma byc XD
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Tego Postu Nie Ma
Ostatnio edytowany przez xPoniaTx - 24-07-2009 o 17:12. |
![]() |
![]() |