![]() |
Konkursy , reputacja , licznik postow.
Konkursy typu najlepszy , najsmieszniejszy film miesiaca nagrody 50/20/10 do reputacji .
A reszta to wiadomo . |
Pytanie tylko "po co?".
|
3x było. A skoro z czegoś zrezygnowano, to znaczy, że się nie sprawdzało/było zbędne, lub użytkownicy nadużywali dobrodziejstwa usługi.
|
Cytuj:
|
Omg, gdyby w tym temacie znajdowało się jeszcze chociaż jedno orzeczenie, to mimo jego kretyństwa dało by się to przeczytać. Niestety nawet tego nie osiągnął.
|
Temat ledwo zrozumiałem. Znasz takie wyrazy jak: "Czasowniki", albo "Orzeczenia"?
Btw. Licznik postów był - zrezygnowano, bo był spam. Konkursy - poczytaj wcześniejsze tematy (jeśli ich nie skasowano...) Reputacja - tutaj problem jest w tym, że jedyne osoby, które mogłyby ją przydzielać to moderatorzy. A skoro wszyscy narzekają, że oni i tak za mało czasu poświęcają (ofc. że robią to z własnej woli, nikt nie pamięta...) na moderowanie forum i gdyby jeszcze mieli przyznawać reputację, to...uuu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Licznik postów - Powiedzieli wyżej. Konkursy - Przecież są te sesemesowe. Reputacja - Masz notki. Przeczytasz ich parę to od razu wiesz jaki użytkownik jest. |
Cytuj:
|
Kiedy nick jest szary i kiedy czarny? Za co robi się szary i jak znów mieć czarny? plx odpowiedź, bo czytałem regulamin i jakoś nie dopatrzyłem :/
|
@up
Z tego co wiem - ranga "Użytkownik forum" musi spełnić jeden z dwóch warunków: 1. 2 tygodnie na forum. 2. (Chyba) 30 postów. Czarny nick potrzebuje obydwa warunki. |
@up
Tak, tylko że jak zarejestrowałem konto przez kilka dni miałem CZARNY nick :/ I czasem jest tak ze spada niektórym na szary a potem znów mają czarny. I jak ma się szary to też jest "Użytkownik forum"... |
Po prostu skasowali Ci posty. Zaspamuj trochę forum, to znowu będzie mieć czarny. Tak jak ja.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jezu szybko chcialem napisac co mysle a wy juz z jakimis pierdolami . Nastepnym razem zarecytuje wierszyk Jana Brzechwy wrzuce na jołtuba i wstawie z tematem zeby pokazac jaki jestem madry . Opanujcie sie.
@do wszystkich po za wylansowanego Jak wiemy to wylansowany studiowal polonistyko-fizyke kwantowa na Harwardzie wiec cicho byc on tutaj bedzie dyrygowac my musimy sie tylko pod porzadkowac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |