|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pytanie tylko "po co?".
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() 3x było. A skoro z czegoś zrezygnowano, to znaczy, że się nie sprawdzało/było zbędne, lub użytkownicy nadużywali dobrodziejstwa usługi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() aby nasi czarni bracia poczuli emocjonalna wiez z cywilizowana europa i przestali sie bac buki. poza tym to skandal ze czarny jaś miłośnik spacerow jest taki drogi. starogardzka to zuo
W blasku mojej zajebistości można piec ciasteczka. Ostatnio edytowany przez xoz - 29-06-2009 o 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Temat ledwo zrozumiałem. Znasz takie wyrazy jak: "Czasowniki", albo "Orzeczenia"?
Btw. Licznik postów był - zrezygnowano, bo był spam. Konkursy - poczytaj wcześniejsze tematy (jeśli ich nie skasowano...) Reputacja - tutaj problem jest w tym, że jedyne osoby, które mogłyby ją przydzielać to moderatorzy. A skoro wszyscy narzekają, że oni i tak za mało czasu poświęcają (ofc. że robią to z własnej woli, nikt nie pamięta...) na moderowanie forum i gdyby jeszcze mieli przyznawać reputację, to...uuu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Problem polega na tym, że często notki użytkownik wpisuje sobie sam i/lub jego kumple, multikonta, spamerzy czy osoby z tzw. "Konkursów na ilość notek". Rzadko kiedy notki są wiarygodne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2009
Stan: Zbanowany
Imię: Cipek Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 89
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Kiedy nick jest szary i kiedy czarny? Za co robi się szary i jak znów mieć czarny? plx odpowiedź, bo czytałem regulamin i jakoś nie dopatrzyłem :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2009
Stan: Zbanowany
Imię: Cipek Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 89
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Tak, tylko że jak zarejestrowałem konto przez kilka dni miałem CZARNY nick :/ I czasem jest tak ze spada niektórym na szary a potem znów mają czarny. I jak ma się szary to też jest "Użytkownik forum"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Jezu szybko chcialem napisac co mysle a wy juz z jakimis pierdolami . Nastepnym razem zarecytuje wierszyk Jana Brzechwy wrzuce na jołtuba i wstawie z tematem zeby pokazac jaki jestem madry . Opanujcie sie.
@do wszystkich po za wylansowanego Jak wiemy to wylansowany studiowal polonistyko-fizyke kwantowa na Harwardzie wiec cicho byc on tutaj bedzie dyrygowac my musimy sie tylko pod porzadkowac. Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 01-07-2009 o 22:13. |
![]() |
![]() |