![]() |
Kiedy iść na dragona
Witam,Jestem Knightem mam 12lv moje skille to 32 na sworda i 29na shield moje eq dark helemet,noble armor,plete legs,leather bootsy,dark shield,jagger sword, Czy to mi starczy żeby zabić dragona? Jeżeli nie to napiszcie co powinienem mieć!:)
AHA I PRZEPRASZAM ŻE NIE NAPISALEM TEGO W TYM TEMACIE DO GÓRY Mi nie chodzi o masowe zabijanie dragonów tylko zabicie 1 takie trofeum jakby |
50/50 skilla dobij i mozesz isc z 1 bp potów..
|
Radziłbym dobić skille 55/50 i 25-30lvl przynajmniej żeby jako tako miło się expiło. Jeśli nie chcesz mieć waste (czy jako tak:D) to dobij 33lvl i sword 60.
|
ja ubilem swojego pierwszego na 24 lvlu i skil 55/56
|
Aha czyli chcesz dednac dragona dla sportu.. wez najsilniejsza dwureczna bron jaka masz.. potrenuj troche umiejetnosci.. wez duzo leczoncych eliksiruw.. lub powiedz kumplowi druidowi (jak masz) rzeby cie leczyl.. wbij tez troche wiekszy level, zeby miec wiecej hp i mniejsza szansa deda.. dasz rade powodzenia
Starczy two-handed sword i 15 lvl, skills 40 minimum i ok. |
Jak to ma być Twój pierwszy dragon to tradycyjnie - z Biedronki.
@ Topic. Idź doskilluj do 65/50 i możesz bić. |
Cytuj:
U FAIL, ze skilem 55 faktycznie bardzo milo expi sie na dragach, poza tym on chce zabic 1 |
jesli chcesz zabic jednego to dobrze miec te 60/60 ale teoretycznie teraz tez mozesz dac rade. bij na full attack ale bij bronia z tarcza, bo combo lapka+f-wave dla takiego levela oznacza murowany zgon. oczywiscie wez przynajmniej 2 bp najslabszych mikstur leczacych i lecz sie kiedy tylko masz hp ponizej maxa - nawet jak brakuje ci 30 punktow do maxa to i tak sie wylecz!
jesli chcesz bic je seryjnie to polecam 75/75, conajmniej 40-50 lvl, dobra bron jednoreczna lub dwureczna no i wsparcie life potionow (w krytycznych sytuacjach) oraz manafluidow+exura (do leczenia ran podczas walki / po zabiciu smoka). |
Dzisiaj byłem moim palkiem na 28lvl na Dragonie. Siedziałem na respie x1 przez 2h i ani jeden potion nie uciekł. Używałem tylko exura vita i exura gran. Weźcie dużo jedzenia na exure właśnie a nie będziecie musieli używać potów. Zapomniałem, że moje skille to 69/55
|
@up.
Wszystko zależy też od ilości ludzi którzy grają w tym momencie. |
Ja wczoraj byłem na expie dosyć daleko, gdzie droga jest pochlastana. Na noob-pvp pamiętam jak była tam tylko jedna osoba na półgodziny a ja gram na pvp, więc mało kto tam zagląda. Wczoraj mówiłem, że nie zszedł mi ani jeden pot, ale jednak trochę zeszło :D 2 ostatnie dragi przy ucieczce biły jak powalone, same yellow i red hp miałem i zużyłem 14 potionków, ale jaki lot piękny ;) Wand of Inferno i Dragon Hammer. Za WOI dostane z 3k a Dragon Hammer pokryje koszty tej wyprawy oraz następnej. Loot jak masz farta to jest piękny, ale nie opłaca się expić na pojedyńczych sztukach. Ubijam te dragi bo chce wylocić Dragon Shield - po co kupować jak można mieć za free?
Pozdrawiam. |
Hmmm, moj kuzyn ma 37 lev, skille 66/66 i expi bez waste na dragach :P (ma mega szczescie do woi :P) z tym ze stara sie zeby tylko 1 dragon go atakowal ;p
a tak btw nie wiecie kiedy mozna sorkiem zaczac expic an dragach? |
Ja bym poszedł po obiedzie ale zrobisz jak uważasz
|
Booro naprawdę, boki zrywać, Twój post był tak śmieszny, że hoho. Co do sorca to myślę, że bez waste na 35lvl? Nie znam się za bardzo na postaciach magicznych.
Teraz poszedłem znów na dragi i po 1h expienia mam 400gp, 2x Crossbow, Dragonbone staff i Wand of Infero. Tylko jeden potek poszedł, takt o tylko na exura vita i gran. @DOWN Tak mi ubliżyłeś, że teraz płacze. |
Cytuj:
Możesz próbować msem z WoCE + exori frigo, gdzieś na 40lvl możesz nie mieć waste. |
Sorciem z FACC najlepiej na 42 lvl'u z Wand of Voodoo i wspomagaj się hmm'ami.
Sorciem ciężko wyjść na +. |
wiesz.. hmm dragi przekichana sprawa.
Powiem ci tak.. Im większe skile i level tym mniejsze waste i więcej wychodzisz na+ Polecał bym jeśli chodzi o pierwszego draga około 30 levelu skili 65/65 powinno około 3-4potek zejść Pozdrawiam =) |
Cytuj:
tak jak cały ten temat i 3/4 tematów w tym dziale pozdro |
Siema chciałbym napisać jakie zrobiłem postępy od ostatniego razu teraz mam 13lv skille 40/36 eq dark helmet,knight armor,plate legs,leather boots,beholder shield,jagger sword,scraft, i jakieś 1,5k co jeszcze potrzebuje???
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |