|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam,Jestem Knightem mam 12lv moje skille to 32 na sworda i 29na shield moje eq dark helemet,noble armor,plete legs,leather bootsy,dark shield,jagger sword, Czy to mi starczy żeby zabić dragona? Jeżeli nie to napiszcie co powinienem mieć!
![]() AHA I PRZEPRASZAM ŻE NIE NAPISALEM TEGO W TYM TEMACIE DO GÓRY Mi nie chodzi o masowe zabijanie dragonów tylko zabicie 1 takie trofeum jakby Ostatnio edytowany przez kakoslav - 24-08-2009 o 09:22. Powód: Złe miejsce tematu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
![]() |
![]() 50/50 skilla dobij i mozesz isc z 1 bp potów..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Radziłbym dobić skille 55/50 i 25-30lvl przynajmniej żeby jako tako miło się expiło. Jeśli nie chcesz mieć waste (czy jako tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ja ubilem swojego pierwszego na 24 lvlu i skil 55/56
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2009
|
![]() Aha czyli chcesz dednac dragona dla sportu.. wez najsilniejsza dwureczna bron jaka masz.. potrenuj troche umiejetnosci.. wez duzo leczoncych eliksiruw.. lub powiedz kumplowi druidowi (jak masz) rzeby cie leczyl.. wbij tez troche wiekszy level, zeby miec wiecej hp i mniejsza szansa deda.. dasz rade powodzenia
Starczy two-handed sword i 15 lvl, skills 40 minimum i ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2008
|
![]() Jak to ma być Twój pierwszy dragon to tradycyjnie - z Biedronki.
@ Topic. Idź doskilluj do 65/50 i możesz bić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() jesli chcesz zabic jednego to dobrze miec te 60/60 ale teoretycznie teraz tez mozesz dac rade. bij na full attack ale bij bronia z tarcza, bo combo lapka+f-wave dla takiego levela oznacza murowany zgon. oczywiscie wez przynajmniej 2 bp najslabszych mikstur leczacych i lecz sie kiedy tylko masz hp ponizej maxa - nawet jak brakuje ci 30 punktow do maxa to i tak sie wylecz!
jesli chcesz bic je seryjnie to polecam 75/75, conajmniej 40-50 lvl, dobra bron jednoreczna lub dwureczna no i wsparcie life potionow (w krytycznych sytuacjach) oraz manafluidow+exura (do leczenia ran podczas walki / po zabiciu smoka).
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj byłem moim palkiem na 28lvl na Dragonie. Siedziałem na respie x1 przez 2h i ani jeden potion nie uciekł. Używałem tylko exura vita i exura gran. Weźcie dużo jedzenia na exure właśnie a nie będziecie musieli używać potów. Zapomniałem, że moje skille to 69/55
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() @up.
Wszystko zależy też od ilości ludzi którzy grają w tym momencie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wczoraj byłem na expie dosyć daleko, gdzie droga jest pochlastana. Na noob-pvp pamiętam jak była tam tylko jedna osoba na półgodziny a ja gram na pvp, więc mało kto tam zagląda. Wczoraj mówiłem, że nie zszedł mi ani jeden pot, ale jednak trochę zeszło
![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Hmmm, moj kuzyn ma 37 lev, skille 66/66 i expi bez waste na dragach
![]() ![]() a tak btw nie wiecie kiedy mozna sorkiem zaczac expic an dragach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Booro naprawdę, boki zrywać, Twój post był tak śmieszny, że hoho. Co do sorca to myślę, że bez waste na 35lvl? Nie znam się za bardzo na postaciach magicznych.
Teraz poszedłem znów na dragi i po 1h expienia mam 400gp, 2x Crossbow, Dragonbone staff i Wand of Infero. Tylko jeden potek poszedł, takt o tylko na exura vita i gran. @DOWN Tak mi ubliżyłeś, że teraz płacze. Ostatnio edytowany przez Deletke - 28-08-2009 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Możesz próbować msem z WoCE + exori frigo, gdzieś na 40lvl możesz nie mieć waste.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2008
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Sorciem z FACC najlepiej na 42 lvl'u z Wand of Voodoo i wspomagaj się hmm'ami.
Sorciem ciężko wyjść na +. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 08 2009
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Szmerak
Gildia: Demon Hunters
Świat: Pacera
Poziom: 73
Skille: 83/83
Poziom mag.: 7
|
![]() wiesz.. hmm dragi przekichana sprawa.
Powiem ci tak.. Im większe skile i level tym mniejsze waste i więcej wychodzisz na+ Polecał bym jeśli chodzi o pierwszego draga około 30 levelu skili 65/65 powinno około 3-4potek zejść Pozdrawiam =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak jak cały ten temat i 3/4 tematów w tym dziale pozdro
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Siema chciałbym napisać jakie zrobiłem postępy od ostatniego razu teraz mam 13lv skille 40/36 eq dark helmet,knight armor,plate legs,leather boots,beholder shield,jagger sword,scraft, i jakieś 1,5k co jeszcze potrzebuje???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() sprawnego mozgu
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |