Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejne poprawki. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=225726)

Voniek 22-12-2009 15:40

Kolejne poprawki.

Wraz z dzisiejszym zapisem stanu gry naprawiono kilka błędów:
  • Nieżywe kobry zamieniają się w autentyczne zwłoki i można z nich zdobywać przedmioty jak z innych normalnych zwłok;
  • Zwłoki Lancer Beetle wyglądają teraz jak... zwłoki Lancer Beetle - dodano właściwy sprit do nich;
  • Na automapie płytkie wody wyświetlane są jako jasno niebieski kolor, by było wiadome, że można przez nie przejść;
  • NPC Zalamon uczestniczył w ekspresowym kursie komunikacji z graczami, więc od teraz powinien unikać błędów językowych;
  • Licznik doświadczenia NPC Grizzly Adams został przerobiony tak, by dodawane punkty doświadczenia zawsze były przydzielane w ten sam sposób, gdy gracz zabije bossa i zakończy zadanie;
  • Gracze z rangą Elite hunters nie będą mogli powtórzyć zadania z demonami u Grizzly Adams;
  • NPC Black Bert od teraz sprzedaje Technomancer Beards;
  • Ukończenie questu Demon Oak będzie od teraz poprawnie wyświetlane w quest logu;
  • By zrobić Annihilator quest znowu potrzeba 4 osób - nie więcej, nie mniej;
  • Gdy klikniemy "Zobacz" na Bałwanka zobaczymy kto go zrobił;
  • Poprawiono liczne literówki.

Jeżeli chcesz podyskutować na temat ostatnich zmian zapraszamy do tego tematu.

Pirate Cutthroats 22-12-2009 18:57

Technomancer beard? W pytę! Super info dla tych, którzy nie chcą ryzykować prawie pewnej śmierci podczas kołowania tego itemu do questu.

ezoteryczny-daniel 22-12-2009 21:12

Ale dalej nie można grać elfem :(

JointxD 23-12-2009 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pirate Cutthroats (Post 2707823)
Technomancer beard? W pytę! Super info dla tych, którzy nie chcą ryzykować prawie pewnej śmierci podczas kołowania tego itemu do questu.

Ten quest 2x 50 lvle mogą wyczyścić.

Pirate Cutthroats 23-12-2009 14:18

Łatwiej jest jednak znaleźć kogoś kto kupi nam u Berty brodę za 5k, niż szukać kogoś kto ma ochotę pójść z nami na quest, mając przy tym skończoną misję SS lub będąc w tej samej podmisji.

Erhion 23-12-2009 15:39

Cytuj:

By zrobić Annihilator quest znowu potrzeba 4 osób - nie więcej, nie mniej;
A co zmienili coś przedtem, że teraz naprawiają? o:

Stradiwarius 23-12-2009 23:43

Też się zastanawiałem, czy z tym Annihilatorem było coś zmienione :o bo nie przypominam sobie żeby brało udział więcej/mniej niż 4...

Bronek 25-12-2009 02:20

@UP

Z tym anihilatorem chodzi o to, że na serverach non-pvp można stawać na graczy, czyli na anihilator mogło zrobić więcej osób na raz stojąc na sobie.
Więc zrobili tak jak przed skrzynką depozytu.

Hestek 25-12-2009 12:17

Wspomnienia

Witam wszystkich.Przepraszam ze poruszam ten temat tutaj.NIe mam uprawnien do zalozenia nowego tematu.Tematy w ktorym wypadalo by poruszyc te kwestie sa pozamykane.Tibia ma jeden wielki problem.Tak pozatym jest wspaniala gra.Mam z nia doczynienia od wielu lat.Ten problem zaczol sie wtedy gry zabrali Amulet of life.Chodzi o duza strate exp na wysokich lvlach.Mowie o lvlach 200lvl+.Nawet z blesami tracimy i tak 2%.A w tibi z roznych przyczyn sie pada.99% moich dedow to byly przerwy w polaczeniu z internetem.Chcial bym wrocic do tej gry bo ja kocham ale po kazdym dedzie trzeba odrabiac skile i lvl pare dni.Swojego czasu sam pisalem do tibia.com w sprawie amuleta of life,liczylem ze moze cos zdzialam ze go oddadza,ze grac sie bedzie "for fun" bez strachu o deda.Stad moja prozba.Poruszmy ten temat.Niech chociaz hight lvle maja mozliwosc ochrony swoich skili i exp.Moze jakies 2 nowe blessy od 100+lvl moze 200lvl+ bo na powrot AOla to juz zabardzo nie licze.Za duzo czasu uplynelo.Polacy to sila w Tibi.Wielu z nas gra w te gre dlatego prosze was pomóżcie mi.Pomóżmy sami sobie a zobaczycie ze Tibia może być jeszcze wspanialsza gra niż jest teraz.Pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkim Wesolych Swiat.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10.