Wspomnienia
Witam wszystkich.Przepraszam ze poruszam ten temat tutaj.NIe mam uprawnien do zalozenia nowego tematu.Tematy w ktorym wypadalo by poruszyc te kwestie sa pozamykane.Tibia ma jeden wielki problem.Tak pozatym jest wspaniala gra.Mam z nia doczynienia od wielu lat.Ten problem zaczol sie wtedy gry zabrali Amulet of life.Chodzi o duza strate exp na wysokich lvlach.Mowie o lvlach 200lvl+.Nawet z blesami tracimy i tak 2%.A w tibi z roznych przyczyn sie pada.99% moich dedow to byly przerwy w polaczeniu z internetem.Chcial bym wrocic do tej gry bo ja kocham ale po kazdym dedzie trzeba odrabiac skile i lvl pare dni.Swojego czasu sam pisalem do tibia.com w sprawie amuleta of life,liczylem ze moze cos zdzialam ze go oddadza,ze grac sie bedzie "for fun" bez strachu o deda.Stad moja prozba.Poruszmy ten temat.Niech chociaz hight lvle maja mozliwosc ochrony swoich skili i exp.Moze jakies 2 nowe blessy od 100+lvl moze 200lvl+ bo na powrot AOla to juz zabardzo nie licze.Za duzo czasu uplynelo.Polacy to sila w Tibi.Wielu z nas gra w te gre dlatego prosze was pomóżcie mi.Pomóżmy sami sobie a zobaczycie ze Tibia może być jeszcze wspanialsza gra niż jest teraz.Pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkim Wesolych Swiat.
|