|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Wraz z dzisiejszym zapisem stanu gry naprawiono kilka błędów:
Jeżeli chcesz podyskutować na temat ostatnich zmian zapraszamy do tego tematu. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() Technomancer beard? W pytę! Super info dla tych, którzy nie chcą ryzykować prawie pewnej śmierci podczas kołowania tego itemu do questu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ale dalej nie można grać elfem
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
|
![]() Ten quest 2x 50 lvle mogą wyczyścić.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() Łatwiej jest jednak znaleźć kogoś kto kupi nam u Berty brodę za 5k, niż szukać kogoś kto ma ochotę pójść z nami na quest, mając przy tym skończoną misję SS lub będąc w tej samej podmisji.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Też się zastanawiałem, czy z tym Annihilatorem było coś zmienione
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @UP
Z tym anihilatorem chodzi o to, że na serverach non-pvp można stawać na graczy, czyli na anihilator mogło zrobić więcej osób na raz stojąc na sobie. Więc zrobili tak jak przed skrzynką depozytu. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich.Przepraszam ze poruszam ten temat tutaj.NIe mam uprawnien do zalozenia nowego tematu.Tematy w ktorym wypadalo by poruszyc te kwestie sa pozamykane.Tibia ma jeden wielki problem.Tak pozatym jest wspaniala gra.Mam z nia doczynienia od wielu lat.Ten problem zaczol sie wtedy gry zabrali Amulet of life.Chodzi o duza strate exp na wysokich lvlach.Mowie o lvlach 200lvl+.Nawet z blesami tracimy i tak 2%.A w tibi z roznych przyczyn sie pada.99% moich dedow to byly przerwy w polaczeniu z internetem.Chcial bym wrocic do tej gry bo ja kocham ale po kazdym dedzie trzeba odrabiac skile i lvl pare dni.Swojego czasu sam pisalem do tibia.com w sprawie amuleta of life,liczylem ze moze cos zdzialam ze go oddadza,ze grac sie bedzie "for fun" bez strachu o deda.Stad moja prozba.Poruszmy ten temat.Niech chociaz hight lvle maja mozliwosc ochrony swoich skili i exp.Moze jakies 2 nowe blessy od 100+lvl moze 200lvl+ bo na powrot AOla to juz zabardzo nie licze.Za duzo czasu uplynelo.Polacy to sila w Tibi.Wielu z nas gra w te gre dlatego prosze was pomóżcie mi.Pomóżmy sami sobie a zobaczycie ze Tibia może być jeszcze wspanialsza gra niż jest teraz.Pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkim Wesolych Swiat.
|