![]() |
Gdzie nie nalezy chodzic (nie moglem wymyslec jakiegos sensownego tytulu)
Dzis poszlismy do tombow poeksplorowac nowe tereny z nadzieja na znalezienie jakiejs fajnej miejscowki ...........
Az tu nagle, ni z tad ni z owad idzie mala ekipa pod przewodnictwem dwoch panow z rogami. Gfb, Gfb i zostaly juz tylko 2 behemoty, ktore moze nie sa jakims tam wyczynem dla ekipy, ale dla przygodnych explolerow ( 52 elite, 57 royal, 91 royal, bez jakichkolwiek przygotowan ) sa powodem palpitacji serca. Jednak zimna krew ( i ze 2 bp uhow ) uhronila nas od niechybnej smierci na tym odludziu. Jednak co tu duzo gadac zobaczcie sami na zdjatku : http://www.members.lycos.co.uk/emilo...ecia/behes.jpg Mala panika byla wtedy jak sie jeden behe przezucil na valpa, i wlozyl mu combo za ~550, ten jednak pobiegl z nim w gore korytarzem i tam dobil ( dlatego nie ma 4 trupow behe ), ale nie za bardzo bylo wiadomo kto ma teraz kogo uhac, ani do kogo strzelac, ani w ogole czy valp zyje .............. Po ochlonieciu troche poszlismy dalej majac nadzieje ze po 2 behe nie ma juz tam niczego wiekszego ................ Jakze wielkie bylo nasze rozczarowanie gdy ukazali sie kolejno : bonebeast, behemot i vampir. Vampir 2 sd i dead. Bijemy bonebista. Dead. Bijemy behe, bijemy, bijemy, bijemy, juz ma tylko jakies 1/3 hp i sruuu dostaje kamykiem z poza ekrany pod 200, w 2 sekundy potem przyplatal sie znowu behemot w towarzystwie kilku mumiokow. Wycofanie sie kilka kratek w gore, uh co 2 sekundy, panika w oczach palkow. Ale przytomne dzialanie zespolowe ( ty uhaj blokera ja ***ie sd ) doprowadzilo do smierci jednego z wiekszych panow, potem to juz bylo jak bulka z maslem "tylko" jeden behe i mumie ( ktore btw skutecznie sciagaly mi defa ) http://www.members.lycos.co.uk/emilo...cia/behes2.jpg Nastepnie bylo wytypowanie ktory ma isc po nasz bp ( to ten czerwony, pod bone bistem ) po czym tak szybko jak tylko sie da wrocilismy do bezpieczniejszego miejsca. W domku na spokojnie popatrzylismy na swoje logi................ Moj wygladal nastepujaco : http://www.members.lycos.co.uk/emilo...cia/behes3.jpg http://www.members.lycos.co.uk/emilo...cia/behes4.jpg W sumie to byly tam 4 behemoty, ale przeszlismy tylko jakies 4 kratki w dol od wejscia :P *******e to, nastepnym razem biore TibiCAM na jakies wyprawy. Wogule to *******e nastepne wyprawy robie na conajmniej 60 lvlu, bo 845 lajfa do niejest duzo na 2 behe. Nie krepujcie sie z komentarzami, wkoncu poto to tu zamiescilem :P |
O.o
gratz przezyciaXD |
Behemothy w tombach? o0 Nie spodziewalem sie...Myslalem, ze najsilniejsze, co moze byc, to necro a potem faraony o0.A ktory to byl tomb (kolo czego) i ktory poziom?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Idz sam obadaj jak zes jest taki pewny. |
Omg zeby 50+ lvl elite przezyl taki atak...Trzeba być prawdziwym herosem:)
Myslalej ze behe beda zawsze tylko w cyklpolis Gratuluje...A loot jakis byl ?:) |
Hmm............. z tego co widac, jeden behe jest otwarty, ten co go zabil valp mial >100gp i loma, a pozostalych 2 to nawet niepamietam, ale tylko gp i food.
Ale tam wrocimy. Z kamera. @down nie stac mnie :/. W 3 godziny tamtego zwiedzania poszlo mnie 8 bp uhow. |
Cytuj:
|
XDD Gie Zet w Tombie kolo ruin jest pelno necrologow banshee i kilka lichow tam bedzie chyba bezpieczniej niz na behe:P
|
Ja wiem co gorsze (postać na screenie) czy parę behe :] :
http://www.members.lycos.co.uk/midarth/wrl.JPG |
O oo kurde, to ja chyba sie juz nigdy nie wybiore do ankh. :P
|
:o
:O o Boshe strah tam chodzic !
Gz przezycia |
Czy to przypadkiem nie test serwer?
|
Zaden test server, a ten ss masz z filmiku, btw oni strasznie zdupcyli ze zaczeli uciekac na zlamanie karku, temu 1 padl od nich, gdybysmy my zaczeli uciekac to podejzewam ze musielibysly sie wracac po nasze zwloki pozniej z wieksza mafia. 1 wl jest o wiele prostszy niz respiace sie w tempie 2 na 5 minut behemoty, lub co gorsze 4 naraz behemoty. Tam mieli wieksza ekipe ale sie bali i spanikowali, pozatym nie mieli jak sie komunikowac w czasie akcji [mysly sie komunikowali werbalnie, jakbysmy mieli pisac co robimy to tez pewnie padlibysmy]. Zaluje tylko ze nie nagrywalem tej akcyjki bo bylby z niego niezly hicior.
|
o.0
Wkoncu ziomki z Solery tez tam gram ;] . Gratz przezycia. Jak ja bym sie znalazl an waszym miejscu to BYm chyba zawalu dostal.
|
No, no...;) Gratulacje. Emil, nawet nie wiedziałem, że masz tu konto =P Ad. po tej stronie.
Zdjęcia świetne. @Asazello Change ur avatar >.<" |
EEe kurde gdzie to jest???Byłem tam za teleportem, kolo ropy, ale nie znalazłem, znajade ekipe, i oblookamy wszystkie krytpy za teleportem dam SS'y
|
LoL nie wiedzaiłem a nawet sie nie domyślałem ze tam mogą byc behho, zawsze myślałem ze są w niższych partiach cyclopolis
|
Zdjotka super i jak ladnie opisane
PS.mam prosbe moglibyscie dac mapke do spawny Nekromanty slyszalem ze jest na 2 poziomie. |
W tych tombach jest wszystko od mumii do warlocka :o
Pojde tam dopiero na 100 lvl czyli nigdy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |