|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Dzis poszlismy do tombow poeksplorowac nowe tereny z nadzieja na znalezienie jakiejs fajnej miejscowki ...........
Az tu nagle, ni z tad ni z owad idzie mala ekipa pod przewodnictwem dwoch panow z rogami. Gfb, Gfb i zostaly juz tylko 2 behemoty, ktore moze nie sa jakims tam wyczynem dla ekipy, ale dla przygodnych explolerow ( 52 elite, 57 royal, 91 royal, bez jakichkolwiek przygotowan ) sa powodem palpitacji serca. Jednak zimna krew ( i ze 2 bp uhow ) uhronila nas od niechybnej smierci na tym odludziu. Jednak co tu duzo gadac zobaczcie sami na zdjatku : ![]() Mala panika byla wtedy jak sie jeden behe przezucil na valpa, i wlozyl mu combo za ~550, ten jednak pobiegl z nim w gore korytarzem i tam dobil ( dlatego nie ma 4 trupow behe ), ale nie za bardzo bylo wiadomo kto ma teraz kogo uhac, ani do kogo strzelac, ani w ogole czy valp zyje .............. Po ochlonieciu troche poszlismy dalej majac nadzieje ze po 2 behe nie ma juz tam niczego wiekszego ................ Jakze wielkie bylo nasze rozczarowanie gdy ukazali sie kolejno : bonebeast, behemot i vampir. Vampir 2 sd i dead. Bijemy bonebista. Dead. Bijemy behe, bijemy, bijemy, bijemy, juz ma tylko jakies 1/3 hp i sruuu dostaje kamykiem z poza ekrany pod 200, w 2 sekundy potem przyplatal sie znowu behemot w towarzystwie kilku mumiokow. Wycofanie sie kilka kratek w gore, uh co 2 sekundy, panika w oczach palkow. Ale przytomne dzialanie zespolowe ( ty uhaj blokera ja ***ie sd ) doprowadzilo do smierci jednego z wiekszych panow, potem to juz bylo jak bulka z maslem "tylko" jeden behe i mumie ( ktore btw skutecznie sciagaly mi defa ) ![]() Nastepnie bylo wytypowanie ktory ma isc po nasz bp ( to ten czerwony, pod bone bistem ) po czym tak szybko jak tylko sie da wrocilismy do bezpieczniejszego miejsca. W domku na spokojnie popatrzylismy na swoje logi................ Moj wygladal nastepujaco : ![]() ![]() W sumie to byly tam 4 behemoty, ale przeszlismy tylko jakies 4 kratki w dol od wejscia ![]() *******e to, nastepnym razem biore TibiCAM na jakies wyprawy. Wogule to *******e nastepne wyprawy robie na conajmniej 60 lvlu, bo 845 lajfa do niejest duzo na 2 behe. Nie krepujcie sie z komentarzami, wkoncu poto to tu zamiescilem ![]() Ostatnio edytowany przez emilok - 10-01-2005 o 13:16. Powód: emocje opadly...... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() O.o
gratz przezyciaXD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Behemothy w tombach? o0 Nie spodziewalem sie...Myslalem, ze najsilniejsze, co moze byc, to necro a potem faraony o0.A ktory to byl tomb (kolo czego) i ktory poziom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
pokrzywa
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Idz sam obadaj jak zes jest taki pewny. Ostatnio edytowany przez emilok - 09-01-2005 o 09:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Omg zeby 50+ lvl elite przezyl taki atak...Trzeba być prawdziwym herosem
![]() Myslalej ze behe beda zawsze tylko w cyklpolis Gratuluje...A loot jakis byl ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pokrzywa
![]() ![]() |
![]() Hmm............. z tego co widac, jeden behe jest otwarty, ten co go zabil valp mial >100gp i loma, a pozostalych 2 to nawet niepamietam, ale tylko gp i food.
Ale tam wrocimy. Z kamera. @down nie stac mnie :/. W 3 godziny tamtego zwiedzania poszlo mnie 8 bp uhow. Ostatnio edytowany przez emilok - 09-01-2005 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() XDD Gie Zet w Tombie kolo ruin jest pelno necrologow banshee i kilka lichow tam bedzie chyba bezpieczniej niz na behe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Ja wiem co gorsze (postać na screenie) czy parę behe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() O oo kurde, to ja chyba sie juz nigdy nie wybiore do ankh.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() :O o Boshe strah tam chodzic !
Gz przezycia
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Siematycze
![]() |
![]() Czy to przypadkiem nie test serwer?
![]() |
#14 |
pokrzywa
![]() ![]() |
![]() Zaden test server, a ten ss masz z filmiku, btw oni strasznie zdupcyli ze zaczeli uciekac na zlamanie karku, temu 1 padl od nich, gdybysmy my zaczeli uciekac to podejzewam ze musielibysly sie wracac po nasze zwloki pozniej z wieksza mafia. 1 wl jest o wiele prostszy niz respiace sie w tempie 2 na 5 minut behemoty, lub co gorsze 4 naraz behemoty. Tam mieli wieksza ekipe ale sie bali i spanikowali, pozatym nie mieli jak sie komunikowac w czasie akcji [mysly sie komunikowali werbalnie, jakbysmy mieli pisac co robimy to tez pewnie padlibysmy]. Zaluje tylko ze nie nagrywalem tej akcyjki bo bylby z niego niezly hicior.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Wkoncu ziomki z Solery tez tam gram ;] . Gratz przezycia. Jak ja bym sie znalazl an waszym miejscu to BYm chyba zawalu dostal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() No, no...
![]() Zdjęcia świetne. @Asazello Change ur avatar >.<"
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() EEe kurde gdzie to jest???Byłem tam za teleportem, kolo ropy, ale nie znalazłem, znajade ekipe, i oblookamy wszystkie krytpy za teleportem dam SS'y
I hate ![]() I hate polish nOOb's! I never don't have ![]() Myde~ Ostatnio edytowany przez Mydek - 09-01-2005 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
|
![]() LoL nie wiedzaiłem a nawet sie nie domyślałem ze tam mogą byc behho, zawsze myślałem ze są w niższych partiach cyclopolis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() Zdjotka super i jak ladnie opisane
PS.mam prosbe moglibyscie dac mapke do spawny Nekromanty slyszalem ze jest na 2 poziomie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tych tombach jest wszystko od mumii do warlocka
![]() Pojde tam dopiero na 100 lvl czyli nigdy ![]() |
![]() |
![]() |