![]() |
Najlepszy jest ten ostatni screen, gdzie stoisz ze swoim protektorem =P Ogółem spoko, weź się wkońcu za expienie i goń mnie chłopie, goń...
|
Nie składowuj kasy ani run tylko exp-taka mała rada :]
|
@ Shinjix
ja run nie skladuje, ja je robie dla mego protektora XD |
Siena afisks jak to powiedział cat.. wez sie za epienie jak chcesz nabic pare lvl to zrub z 3 bp hmm bo w sobote ide na soldki a jak co moge ci pobloczyc guardy jak co dam znac na msg cya
|
nice
nawet niezle ssy , a wogole jaki miales lvl i magic lvl przy hicie 97 z ew?
|
powiedz mi, gdzie jesto to bajorko??
na 1 i 2 screenie |
@ Stachumixer
mialem wtedy 16 lvl i 26 mlvl @ Roira to bajorko jest najwyzej w kazo, od depo max na lewo, pozniej na polnoc, do gory, po farmach, jeszcze wyzej, i juz masz. malo ludu, rybek duzo ;). |
Też gram na galanie :p
A Catrishie czesto widzialem jak trenil przy gh core :P Hail Galana ! >.< btw. nice ss |
hehe!
Protector nie ma racji z dobijaniem levelu :D.Rob m lvl.Tak rzecze Xzibit :D
|
;) galana rządzi... =]
|
Galana rulez ;p
Fajne Screeny. Tez gram na galanie - spoko serwer, pare razy malo co nie dedlem (raz jak mialem 8 lvl to osoba co sie wpisala wyzej mnie chciala zabic :P) i pare razy dedlem, ale ludzie spoko, cool, i w ogole wypas :) Swoja droga moglbys troche poexpic, bo to nie przeszkadza w nabijaniu mlvla :) Na jednym ze zdjec jest moj kolega Nodomir. Pozdro :) Cya :)
|
@Afiks
No wtedy w kazo chyba wyjątkowo ci się nudziło =P A jak bym akurat chciał wejść do depo to co? xD Z dostaw hmmków jestem zadowolony - szybko i dużo, oby tak dalej =) No i dobrze, że wkońcu zaczynasz mnie gonić... @Voltat Akurat pod GH Corentiros trenowałem rzadko =P Tylko podczas ostatnich dni wojny, bo wcześcniej zawsze trenowałem na minosach na foldzie lub na ghoulu w ab =) A teraz już nie trenuje, tylko expuje =) @myongt_shegos Wierz mi mam racje =P Mlvl wpadnie podrodze i można potem sporo manasków kupywać. A pozatym powiedz to do tych osób z Galany: Jejihev, Konda, Isacilia, Sugusit hehe =) @]v[ichal To fakt... =P A tak na serio to Galana jest porządnie przyj**anym serwem =P Ale mi się gra przyjemnie =) Nigdzie indziej się nie wybieram... Pozdro dla Afiksa i reszty 'obywatelów' Galany =) |
@ catrishia
Byla taka sytuacja, Tarumimo chcial wyjsc i musialem pod grozba smierci szybko df'a robic ;P |
odswierzam temat bo kilka nowych ssow jest a nikt nie zaglada :P
|
Spoko, najlepsze jest to z tym Wazifem :D bo to moja postac (juz nie bo zhackowana), zaniedlugo beda tu moje zdjecia z mojej nowej postaci B)
|
Dla mnie to sa takie sobie screeny :confused:
|
Cytuj:
|
Nice ssy ale powinnieneś potrenować, ja sam za niedlugo biore się
za porządny trening :] |
Cytuj:
a co do ss to bardzo fajne :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |