|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Tu bede zamieszal swoje ssy. Narazie jest ich malo, bo zadnych huntow jeszcze nie bylo.
Advy: ![]() Tu na 48 fishingu ![]() na 49 fishingu ![]() A wiec slowo cialem sie stalo i oto: ![]() Mlvl ![]() ![]() W koncu upragniony adv w lvl: ![]() Fishing (z 49 na 50 xD) ![]() Shield z 20 na 21 ![]() Upragniony mlvl ![]() lvl ![]() mlvl <jupi> ![]() z 50 na 51 fishingu ![]() przelom w zyciu kazdego sorka-30 mlvl! ![]() 51>52 ![]() 52>53 ![]() lvl ![]() mlvl ![]() rybki gora! ![]() shield ![]() ![]() lvlik ![]() mlvl ![]() lvlik... znowu... ![]() i znowu 54 fishingu :/ ![]() i znowu 33 mlvl ![]() Bedze wiecej ![]() Test hity: Mój da best hit z ew ![]() inny ![]() inny ![]() inny ![]() test z sd: ![]() Tu moj rl friend testuje swoje sd: ![]() Inne: Tu slad po moim koledze, ktory sie chcial zrookowac ![]() ![]() A tu chatka puchatka czyli mojego rl kolegi ;P ![]() Tu stan rzeczy na dzen dzisiejszy (12.02.2005) ![]() Ja z moim protektorem XD ![]() Zabawa w kazo (nudzilo mi sie XD) ![]() a tu przykra dosc niespodzanka po zejsciu na -2 poziom (skonczylo sie tym, ze zyskalem expa ![]() ![]() pierwsze 50k expa (gonie cie Catrishia ![]() ![]() pierwsze 60k expa ![]() mi ivul plx? ![]() 70k expa ![]() 80k ![]() 90k ![]() ![]() 100,000 expa (no tam z groszami, ale zawsze 100k ![]() ![]() kolejne 100k... ![]() __________________________________________________ _______________ UWAGA UWAGA!!! H U N T Y !!! Guardy ;P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ _____________ 11.03.2005r.- pierwszy ded. Killed by Tahac & Lestat Mag. Jak narazie to wszysko, ale nie odrazu Rzym zbudowano ![]() comment plz. Wiecej ssow nie bedze, koncze z tibia, znooowu ![]() Ostatnio edytowany przez Afiks - 07-04-2005 o 14:32. Powód: Nowe ssy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Najlepszy jest ten ostatni screen, gdzie stoisz ze swoim protektorem =P Ogółem spoko, weź się wkońcu za expienie i goń mnie chłopie, goń...
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Nie składowuj kasy ani run tylko exp-taka mała rada
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Shinjix
ja run nie skladuje, ja je robie dla mego protektora XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() Siena afisks jak to powiedział cat.. wez sie za epienie jak chcesz nabic pare lvl to zrub z 3 bp hmm bo w sobote ide na soldki a jak co moge ci pobloczyc guardy jak co dam znac na msg cya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() nawet niezle ssy , a wogole jaki miales lvl i magic lvl przy hicie 97 z ew?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() powiedz mi, gdzie jesto to bajorko??
na 1 i 2 screenie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Stachumixer
mialem wtedy 16 lvl i 26 mlvl @ Roira to bajorko jest najwyzej w kazo, od depo max na lewo, pozniej na polnoc, do gory, po farmach, jeszcze wyzej, i juz masz. malo ludu, rybek duzo ![]() Ostatnio edytowany przez Afiks - 26-01-2005 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też gram na galanie
![]() A Catrishie czesto widzialem jak trenil przy gh core ![]() Hail Galana ! >.< btw. nice ss
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Protector nie ma racji z dobijaniem levelu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Fajne Screeny. Tez gram na galanie - spoko serwer, pare razy malo co nie dedlem (raz jak mialem 8 lvl to osoba co sie wpisala wyzej mnie chciala zabic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() @Afiks
No wtedy w kazo chyba wyjątkowo ci się nudziło =P A jak bym akurat chciał wejść do depo to co? xD Z dostaw hmmków jestem zadowolony - szybko i dużo, oby tak dalej =) No i dobrze, że wkońcu zaczynasz mnie gonić... @Voltat Akurat pod GH Corentiros trenowałem rzadko =P Tylko podczas ostatnich dni wojny, bo wcześcniej zawsze trenowałem na minosach na foldzie lub na ghoulu w ab =) A teraz już nie trenuje, tylko expuje =) @myongt_shegos Wierz mi mam racje =P Mlvl wpadnie podrodze i można potem sporo manasków kupywać. A pozatym powiedz to do tych osób z Galany: Jejihev, Konda, Isacilia, Sugusit hehe =) @]v[ichal To fakt... =P A tak na serio to Galana jest porządnie przyj**anym serwem =P Ale mi się gra przyjemnie =) Nigdzie indziej się nie wybieram... Pozdro dla Afiksa i reszty 'obywatelów' Galany =)
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ catrishia
Byla taka sytuacja, Tarumimo chcial wyjsc i musialem pod grozba smierci szybko df'a robic ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() odswierzam temat bo kilka nowych ssow jest a nikt nie zaglada
![]() |
![]() |
![]() |