![]() |
Legenda o Magic Plate Armorach
To mój pierwszy fake, więc proszę się nie dziwić, że brzydkie. W przyszłości będę próbował robić lepsze.
Działo się to miliony lat temu. Szczęśliwy król Venore "Elyoner" chodzi po swoim królestwie i przygląda się Magic Plate Armorom... http://www.members.lycos.co.uk/wojte...s/hihhoo!!.gif Niestety jego spokój zakłócił demon! Chciał ukraść wszystkie Magic Plate Armory. Elyoner śmiertelnie go obraził! http://www.members.lycos.co.uk/wojte...radziez!!!.gif Demon się obraził i huknął w Króla SDka... Ciekawe skąd go miał... http://www.members.lycos.co.uk/wojte...n swiat!!!.gif I od tej chwili Magic Plate Armory można znaleźć tylko w Demonach... I to w małej ilości! P.S.Thx by www.faketutorial.prv.pl!! Comments plx!! |
hehehe
Fajne gz pomyslu |
hmmm
po1 fajnniejsze by bylo gdyby to bylo np. w kazzo u krola lub w thais u króla... lecz pomysl nie jest taki zly... ten demon cos tam mowil ze "pozalujesz costam wylecisz do piekla" cos takiego , moim zdaniem tam powinno byc "pozalujesz to co powiedziales wyladujesz na rook'u i bedziesz najwiekszym noob'em w tibii" bo mianowicie pieklo mi sie kojarzy z rookiem:P tzn. nie wrealu ale tak jakos....Oceny
<br> pomysl: 8/10 <--- albo wsumie co bede zalowac 10/10 orginalne:P(chyba) wykonanie 5/10 <--- jak juz mowilem ze lepiej by bylo gdybys to zrobil w thais albo w kazzo |
Może i było by lepiej , lecz jak już mówiłem to był mój pierwszy fake i nie pomyślałem...
Jak narazie dziękuje za pozytywne comenty... |
pomysł 5/10
wykonanie 8/10 Fabuła 9/10(fajny pomysł z legfendą że mpa z demona :p) ogulne 6/10 ale że to twój 1 fake to 7/10 Jak to początek to masz TALENT ;) |
orginal pomysł ;)
nawet dobre wykonanie :D :D ocena : 8/10 gratz :cup: |
Demon zamast z sd mógł go z e wave pociągnąć ;)
|
Dobre, dobre. Mi nigdy fejki nie wychodziły i nie wychodzą X(
Gz pomysłu. |
Niezłe , niezłe fajny pomysł 6+ ;)
|
[quote=Wmosca]To mój pierwszy fake, więc proszę się nie dziwić, że brzydkie. W przyszłości będę próbował robić lepsze.
Nie czepac sie wykonnia??? Heh dobre nawet. Pomysl na legedne fajny troche, bylby lepszy jeszcze gdybys rozbodowal to jakos ;) Powodzenia w nastepnych fakach |
Cytuj:
Thx za commentsy... |
Fajne i nie uważam do za jakieś złe bo gdzie tu jest jakiś błąd
|
Ladne wykonanie graficzne ale pomysl niezbyt ciekawy...nudny powiedzialbym.
|
Myśle jaki byłby następny fake. Mógłby mi ktoś podrzucić pomysł na fake?
|
<klap><klap><klap>
Brawo naprawde b. fajne. W sumei to moze wytlumaczyles czemu w Venore nie ma wladcy ;P
Ocena: Pomysl 10/10,5 Wyglad 9/9,5 MORE! |
Cytuj:
Fejki fajne i nie udawaj skromnisia <joke :P> Gratz |
Wiedziałem, że trochę jest to lepsze od tych "pierwszych fakeów", na których czcionka jest inna, i twórcy dorysowywują coś na paincie. Ale i tak myślałem, że mnie zbesztacie z błotem.
|
Ładne oryginalne i miłe ;] Jedno zastrzeżenie: dlaczego demon jest taki malutki? :>
|
Wykonanie fake jest dosc schludne, nawet ladne, fabula z tym demonem i lootowanie MPA tez mi sie podoba, ale te texty krola i demona takie jakies czeresniackie
|
Dobre qrfa :> Szkoda tylko ze takie piekne army lezą se normalnie na cokolach a nie w jakiś pilnie strzezonych bazach :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |