|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Lucera/Venore
![]() |
![]() To mój pierwszy fake, więc proszę się nie dziwić, że brzydkie. W przyszłości będę próbował robić lepsze.
Działo się to miliony lat temu. Szczęśliwy król Venore "Elyoner" chodzi po swoim królestwie i przygląda się Magic Plate Armorom... ![]() Niestety jego spokój zakłócił demon! Chciał ukraść wszystkie Magic Plate Armory. Elyoner śmiertelnie go obraził! ![]() Demon się obraził i huknął w Króla SDka... Ciekawe skąd go miał... ![]() I od tej chwili Magic Plate Armory można znaleźć tylko w Demonach... I to w małej ilości! P.S.Thx by www.faketutorial.prv.pl!! Comments plx!!
Druid 10 level Mlevel: 5 Club Fighting: 16 Shielding: 17 Miasto: Ab'Dendriel Świat: Chimera Best Friends: Naruto De'Fire(66lvl), Nerbo Levin (12lvl), Marcin Marcin (11lvl). Ostatnio edytowany przez Wmosca - 14-02-2005 o 13:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() hehehe
Fajne gz pomyslu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() po1 fajnniejsze by bylo gdyby to bylo np. w kazzo u krola lub w thais u króla... lecz pomysl nie jest taki zly... ten demon cos tam mowil ze "pozalujesz costam wylecisz do piekla" cos takiego , moim zdaniem tam powinno byc "pozalujesz to co powiedziales wyladujesz na rook'u i bedziesz najwiekszym noob'em w tibii" bo mianowicie pieklo mi sie kojarzy z rookiem
![]() <br> pomysl: 8/10 <--- albo wsumie co bede zalowac 10/10 orginalne ![]() wykonanie 5/10 <--- jak juz mowilem ze lepiej by bylo gdybys to zrobil w thais albo w kazzo
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może i było by lepiej , lecz jak już mówiłem to był mój pierwszy fake i nie pomyślałem...
Jak narazie dziękuje za pozytywne comenty...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() pomysł 5/10
wykonanie 8/10 Fabuła 9/10(fajny pomysł z legfendą że mpa z demona ![]() ogulne 6/10 ale że to twój 1 fake to 7/10 Jak to początek to masz TALENT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() orginal pomysł
![]() nawet dobre wykonanie ![]() ![]() ocena : 8/10 gratz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Demon zamast z sd mógł go z e wave pociągnąć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() Dobre, dobre. Mi nigdy fejki nie wychodziły i nie wychodzą
![]() Gz pomysłu.
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Niezłe , niezłe fajny pomysł 6+
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() [quote=Wmosca]To mój pierwszy fake, więc proszę się nie dziwić, że brzydkie. W przyszłości będę próbował robić lepsze.
Nie czepac sie wykonnia??? Heh dobre nawet. Pomysl na legedne fajny troche, bylby lepszy jeszcze gdybys rozbodowal to jakos ![]() Powodzenia w nastepnych fakach |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Thx za commentsy...
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Fajne i nie uważam do za jakieś złe bo gdzie tu jest jakiś błąd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Fallen Angel
|
![]() Ladne wykonanie graficzne ale pomysl niezbyt ciekawy...nudny powiedzialbym.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Myśle jaki byłby następny fake. Mógłby mi ktoś podrzucić pomysł na fake?
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Brawo naprawde b. fajne. W sumei to moze wytlumaczyles czemu w Venore nie ma wladcy ;P
Ocena: Pomysl 10/10,5 Wyglad 9/9,5 MORE!
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
Fejki fajne i nie udawaj skromnisia <joke ![]() Gratz
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 15-02-2005 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiedziałem, że trochę jest to lepsze od tych "pierwszych fakeów", na których czcionka jest inna, i twórcy dorysowywują coś na paincie. Ale i tak myślałem, że mnie zbesztacie z błotem.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Ładne oryginalne i miłe ;] Jedno zastrzeżenie: dlaczego demon jest taki malutki? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wykonanie fake jest dosc schludne, nawet ladne, fabula z tym demonem i lootowanie MPA tez mi sie podoba, ale te texty krola i demona takie jakies czeresniackie
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Obóz Anty-Noobowy
![]() |
![]() Dobre qrfa :> Szkoda tylko ze takie piekne army lezą se normalnie na cokolach a nie w jakiś pilnie strzezonych bazach :/
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
![]() |
![]() |