![]() |
.:: Ku*** co to za keyloggery ?::.
Witam !
Pisze to aby poinformowac ,że już dwa razy te keyloggery w tym tygodniu troche mi wirusów na kompa walnely !! Co wam (pisze do tych co to dodaja keyloggery ) to ,że niszczycie czyjes kompy ?? Moi zdaniem taka osoba powinna byc banowana ... moze niektorzy bezmyslnie nie wiedza ,że te keylogger dodaja ,ale to naprawde nie jest smieszne a teraz od paru dni jest ich naprwade duzo !! OK to pozdrwaiam wszystkich Tibinczyków i.....miłego grania :P Nara |
Najczęściej KEYLOGERY daj pan butibof. Chyba już dostał bana ale niewiem i wszystkie linki co są z nim związane typu www.republika.pl/butibof <--- niewchodzić w to!!! Aha noi skasujcie ten temat
|
W dziale filmy też dzisiaj kilka keylogerów jest.
|
to od trzech dni caly czas ten sam s****iel tlyko pod innymi nickami...:/ caly czas daje keyloggi.. mam nadzieje ze dostanie bana IP...:/
|
Nom, o ile się nie mylę dał te linki w opkach, zdjęciach, filmach i fake'ach...
Zareportowałem że kilku gosci cały czas daje ten sam link w różnych postach...ban dla jednego z nich skutkuje powstaniem następnego konta |
@up dlatego ten s****iel powinien dostac bana IP bo ktos kto nie ma antywira moze sie bnez problemu natknac...:/
|
Co do usunięcia keyloggerów ściągnij se mks 2005 z strony www.mks.com.pl ,
i zeskanuj cały system. Polecam ;) A co do tego hakera to już niemam nerwów... -.- |
@up.
Pseudo-hackerów, pseudo..... Ban na Ip nic nie da, jak ma zmienne np. Neo. |
Cytuj:
Te keyloggery, czy co tam za gówno ten typ rozprowadza to mogą mi na c***a skoczyć, bo nic sie nie zainstaluje to raz (MKS 2k4) i nic sie z netem nie połączy to dwa (Agnitum Outpost Fajerścianka)... Jeśli ma zmienne IP to, sory, ale każdy ban może mu na c***a skoczyć, a ja po raz kolejny proponuje, zgłaszać te wszystkie strony na adres [email protected] i mieć nadzieje że je zamkną! Ewentualnie jak ktoś ma rodzine w UOPie, albo innym CIA to niech go znajdzie i skopie mu morde! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |