|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Witam !
Pisze to aby poinformowac ,że już dwa razy te keyloggery w tym tygodniu troche mi wirusów na kompa walnely !! Co wam (pisze do tych co to dodaja keyloggery ) to ,że niszczycie czyjes kompy ?? Moi zdaniem taka osoba powinna byc banowana ... moze niektorzy bezmyslnie nie wiedza ,że te keylogger dodaja ,ale to naprawde nie jest smieszne a teraz od paru dni jest ich naprwade duzo !! OK to pozdrwaiam wszystkich Tibinczyków i.....miłego grania ![]() Nara |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Najczęściej KEYLOGERY daj pan butibof. Chyba już dostał bana ale niewiem i wszystkie linki co są z nim związane typu www.republika.pl/butibof <--- niewchodzić w to!!! Aha noi skasujcie ten temat
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() W dziale filmy też dzisiaj kilka keylogerów jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() to od trzech dni caly czas ten sam s****iel tlyko pod innymi nickami...:/ caly czas daje keyloggi.. mam nadzieje ze dostanie bana IP...:/
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Nom, o ile się nie mylę dał te linki w opkach, zdjęciach, filmach i fake'ach...
Zareportowałem że kilku gosci cały czas daje ten sam link w różnych postach...ban dla jednego z nich skutkuje powstaniem następnego konta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up dlatego ten s****iel powinien dostac bana IP bo ktos kto nie ma antywira moze sie bnez problemu natknac...:/
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Co do usunięcia keyloggerów ściągnij se mks 2005 z strony www.mks.com.pl ,
i zeskanuj cały system. Polecam ![]() A co do tego hakera to już niemam nerwów... -.-
![]() |
#8 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up.
Pseudo-hackerów, pseudo..... Ban na Ip nic nie da, jak ma zmienne np. Neo.
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Cytuj:
Te keyloggery, czy co tam za gówno ten typ rozprowadza to mogą mi na c***a skoczyć, bo nic sie nie zainstaluje to raz (MKS 2k4) i nic sie z netem nie połączy to dwa (Agnitum Outpost Fajerścianka)... Jeśli ma zmienne IP to, sory, ale każdy ban może mu na c***a skoczyć, a ja po raz kolejny proponuje, zgłaszać te wszystkie strony na adres [email protected] i mieć nadzieje że je zamkną! Ewentualnie jak ktoś ma rodzine w UOPie, albo innym CIA to niech go znajdzie i skopie mu morde! |
|
![]() |
![]() |