Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki mieliscie najlepszy equipment ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2869)

Dark-Xaero 12-02-2004 14:00

Jaki mieliscie najlepszy equipment ??

Siemka chcialbym sie dowiedziec od jaki was byl lub jest najlepszy equip jaki mieliscie

moj to : plate armor , plate legs , dark helmet , steel boots, scarf , bronze amulet, dragon shield , broni nie mowie bo jestem palkiem i czesto uzywam luku a kusze tylko na pk :D

Raynold 12-02-2004 17:19

Mój do tej pory najlepszy, to: crown armor, k-legs, bright sword, vampire shield, crusader helmet. Ewentualnie giant sword zamiast bs+vs.

Hmm... temat - nabijacz postów? ;)

Lord Muminek 12-02-2004 18:55

Mhmm...

Z tego tu wynika że ja jestem najgorszy ;( Mój najlepszy i wogóle codzienney stuff to:
- Dark Helmet
- Plate Armor
- Plate Legs
- Two Handed Sword
- Guardian Shield
- I zwykłe bucixy

Sephiroth 12-02-2004 19:22

Mój najlepszy jaki miałem... bs, mms, ga, c-helmet... no i do czasu ostatniego zgonu c-legs.

Cytuj:

Raynold
Hmm... temat - nabijacz postów? ;)
Oczywi¶cie :P

R.I.P. 12-02-2004 19:39

Najlepszy sprzęt jaki miałem to ten ktory teraz mam na sobie czyli:

Warrior helmet
Knight set
Fire sword
Dragon shield
i Leather boots

POzdrawiaM :D

Kurt master of nirvana 12-02-2004 19:44

eq

Ja mam na 28 lvl : crown armor, knight legs, dragon shield, firesword i giant sword, warrior helmet, plate amulet :]

sesaj 12-02-2004 22:32

No to tera ja powiem:
-crown armor
-knight legs
-platinum amulet
-zwykle buciki :D
-fs / skull staff
-warrior helmet
-dragon shield
I to by bylo na tyle :D

Magus 13-02-2004 02:06

Echhh, lep[iej bylo zrobic sonde.

Mam: crusader helmet, blue robe, c-legs, firesword, dragonshield, platinium amulet/amulet of loss, boots of haste.

Gewof 13-02-2004 02:19

Blue robe,k-legs,skull staff, c-helmet, c-shield, buty, szalik

WiQ 13-02-2004 06:41

Skull Staffik Knight armor,knight legs,Warrior Helmet,Dragon shield ehh to byly czasy ;(

Dark Trigger 13-02-2004 09:13

ja swoich starych sprzetow nie pamietam ale teraz nosze:
-dark helmet
-p-armor
-brass legs
-leather boots
-dwarven shield
-serpent sword(bo na hibernie fs kosztuje około 45k)

Majen 13-02-2004 09:16

Stell Helmet
Crown Shield
Dragon Hammer
p-legs
p-armor
l-boots
d-nec....jaki¶ tam naszyjnik
a no i jeszcze żółty bp.

n3m3s!s 13-02-2004 10:03

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dark-Xaero
Siemka chcialbym sie dowiedziec od jaki was byl lub jest najlepszy equip jaki mieliscie

moj to : plate armor , plate legs , dark helmet , steel boots , scarf , bronze amulet, dragon shield , broni nie mowie bo jestem palkiem i czesto uzywam luku a kusze tylko na pk :D
Hrhr na demonkach byles? ^^

Keb 13-02-2004 10:50

patrz i płacz
http://www.eugmil.webpark.pl/bazowe.jpg
no do tego platinium amulet i buciki i weeden ring :)

eerion 13-02-2004 11:33

Mój był sł±by:
p-set, beholder shield, Fire sword, leather boots, soldier helmet.

Dr. Omader 13-02-2004 15:47

Mój najlepszy sprzęt jaki miałem(ale niestety na tescie) to: E-plate, mastermind shield, v-shield, c-arm, bohy, royal helmet. A to wszystko byl loot z niejakiej Lane ;p

Normalnie na isara teraz biegam moi knightem w: k-set, warrior helmet, FS, C-shield - czyli standard set nic specjalnego.

Kael'fas 13-02-2004 16:27

Mój najlepszy equip jakim miałem (i nadal mam) to Plate armor, plate legs, dark helmet, silver amulet, broadsword (sporadycznie scimitar i dwarven shield) a do tego leather boots i bp wypełniony HMM i Energy field :D (nie wiem dlaczego ale lubie ten czar).

Sir kubbonius 13-02-2004 16:30

knight armor knight legs crown helmet czyli nie ma sie czym chwalic (tylko tym ze knight armor kupilem juz 3 razy i 3 razy tracilem) na amerze k armor kosztuje 8-10 k wiec troche kasy poszlo ...

Dark-Xaero 13-02-2004 16:53

hehe widze ze moj equip to jeden z najgorszych ;( a dotego przed wczoraj mnie schakowali ;(;( i teraz mam soldier helmet, bras legi i scale armora ;(;(

marred 13-02-2004 17:16

Nemesis: (nie bede pisal nicka cyferkami, bo to nie zgodne z regulaminem :D):

Steel bootsy sa tez w behemotkach

A jakbym mial powiedziec jaki mialem, to by byl slaby, wiec powiem jaki mam, a mam p-seta (k-seta to moze kiedys w gsie trafie), dark helmet (wolalbym steel, bo ladniejszy :D ale niebawem se kupie w helmeta), kusze i luk, 500 boltow i 1k strzalek :D, tarcze tylko dwarven do treningu, szaliczek i adidasy :D (do tego life ring, ale teraz go nie uzywam, przyda sie pozniej)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47.