![]() |
Jaki mieliscie najlepszy equipment ??
Siemka chcialbym sie dowiedziec od jaki was byl lub jest najlepszy equip jaki mieliscie
moj to : plate armor , plate legs , dark helmet , steel boots, scarf , bronze amulet, dragon shield , broni nie mowie bo jestem palkiem i czesto uzywam luku a kusze tylko na pk :D |
Mój do tej pory najlepszy, to: crown armor, k-legs, bright sword, vampire shield, crusader helmet. Ewentualnie giant sword zamiast bs+vs.
Hmm... temat - nabijacz postów? ;) |
Mhmm...
Z tego tu wynika że ja jestem najgorszy ;( Mój najlepszy i wogóle codzienney stuff to:
- Dark Helmet - Plate Armor - Plate Legs - Two Handed Sword - Guardian Shield - I zwykłe bucixy |
Mój najlepszy jaki miałem... bs, mms, ga, c-helmet... no i do czasu ostatniego zgonu c-legs.
Cytuj:
|
Najlepszy sprzęt jaki miałem to ten ktory teraz mam na sobie czyli:
Warrior helmet Knight set Fire sword Dragon shield i Leather boots POzdrawiaM :D |
eq
Ja mam na 28 lvl : crown armor, knight legs, dragon shield, firesword i giant sword, warrior helmet, plate amulet :]
|
No to tera ja powiem:
-crown armor -knight legs -platinum amulet -zwykle buciki :D -fs / skull staff -warrior helmet -dragon shield I to by bylo na tyle :D |
Echhh, lep[iej bylo zrobic sonde.
Mam: crusader helmet, blue robe, c-legs, firesword, dragonshield, platinium amulet/amulet of loss, boots of haste. |
Blue robe,k-legs,skull staff, c-helmet, c-shield, buty, szalik
|
Skull Staffik Knight armor,knight legs,Warrior Helmet,Dragon shield ehh to byly czasy ;(
|
ja swoich starych sprzetow nie pamietam ale teraz nosze:
-dark helmet -p-armor -brass legs -leather boots -dwarven shield -serpent sword(bo na hibernie fs kosztuje około 45k) |
Stell Helmet
Crown Shield Dragon Hammer p-legs p-armor l-boots d-nec....jaki¶ tam naszyjnik a no i jeszcze żółty bp. |
Cytuj:
|
patrz i płacz
http://www.eugmil.webpark.pl/bazowe.jpg no do tego platinium amulet i buciki i weeden ring :) |
Mój był sł±by:
p-set, beholder shield, Fire sword, leather boots, soldier helmet. |
Mój najlepszy sprzęt jaki miałem(ale niestety na tescie) to: E-plate, mastermind shield, v-shield, c-arm, bohy, royal helmet. A to wszystko byl loot z niejakiej Lane ;p
Normalnie na isara teraz biegam moi knightem w: k-set, warrior helmet, FS, C-shield - czyli standard set nic specjalnego. |
Mój najlepszy equip jakim miałem (i nadal mam) to Plate armor, plate legs, dark helmet, silver amulet, broadsword (sporadycznie scimitar i dwarven shield) a do tego leather boots i bp wypełniony HMM i Energy field :D (nie wiem dlaczego ale lubie ten czar).
|
knight armor knight legs crown helmet czyli nie ma sie czym chwalic (tylko tym ze knight armor kupilem juz 3 razy i 3 razy tracilem) na amerze k armor kosztuje 8-10 k wiec troche kasy poszlo ...
|
hehe widze ze moj equip to jeden z najgorszych ;( a dotego przed wczoraj mnie schakowali ;(;( i teraz mam soldier helmet, bras legi i scale armora ;(;(
|
Nemesis: (nie bede pisal nicka cyferkami, bo to nie zgodne z regulaminem :D):
Steel bootsy sa tez w behemotkach A jakbym mial powiedziec jaki mialem, to by byl slaby, wiec powiem jaki mam, a mam p-seta (k-seta to moze kiedys w gsie trafie), dark helmet (wolalbym steel, bo ladniejszy :D ale niebawem se kupie w helmeta), kusze i luk, 500 boltow i 1k strzalek :D, tarcze tylko dwarven do treningu, szaliczek i adidasy :D (do tego life ring, ale teraz go nie uzywam, przyda sie pozniej) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |