|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka chcialbym sie dowiedziec od jaki was byl lub jest najlepszy equip jaki mieliscie
moj to : plate armor , plate legs , dark helmet , steel boots, scarf , bronze amulet, dragon shield , broni nie mowie bo jestem palkiem i czesto uzywam luku a kusze tylko na pk ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Mój do tej pory najlepszy, to: crown armor, k-legs, bright sword, vampire shield, crusader helmet. Ewentualnie giant sword zamiast bs+vs.
Hmm... temat - nabijacz postów? ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Z tego tu wynika że ja jestem najgorszy
![]() - Dark Helmet - Plate Armor - Plate Legs - Two Handed Sword - Guardian Shield - I zwykłe bucixy |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Mój najlepszy jaki miałem... bs, mms, ga, c-helmet... no i do czasu ostatniego zgonu c-legs.
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Najlepszy sprzęt jaki miałem to ten ktory teraz mam na sobie czyli:
Warrior helmet Knight set Fire sword Dragon shield i Leather boots POzdrawiaM ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
![]() |
![]() Ja mam na 28 lvl : crown armor, knight legs, dragon shield, firesword i giant sword, warrior helmet, plate amulet
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() No to tera ja powiem:
-crown armor -knight legs -platinum amulet -zwykle buciki ![]() -fs / skull staff -warrior helmet -dragon shield I to by bylo na tyle ![]()
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Echhh, lep[iej bylo zrobic sonde.
Mam: crusader helmet, blue robe, c-legs, firesword, dragonshield, platinium amulet/amulet of loss, boots of haste.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Skull Staffik Knight armor,knight legs,Warrior Helmet,Dragon shield ehh to byly czasy
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Przed kompem w pokoju
|
![]() ja swoich starych sprzetow nie pamietam ale teraz nosze:
-dark helmet -p-armor -brass legs -leather boots -dwarven shield -serpent sword(bo na hibernie fs kosztuje około 45k) |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Stell Helmet
Crown Shield Dragon Hammer p-legs p-armor l-boots d-nec....jakiś tam naszyjnik a no i jeszcze żółty bp.
#13 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() patrz i płacz
![]() no do tego platinium amulet i buciki i weeden ring ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mój był słąby:
p-set, beholder shield, Fire sword, leather boots, soldier helmet.
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Mój najlepszy sprzęt jaki miałem(ale niestety na tescie) to: E-plate, mastermind shield, v-shield, c-arm, bohy, royal helmet. A to wszystko byl loot z niejakiej Lane ;p
Normalnie na isara teraz biegam moi knightem w: k-set, warrior helmet, FS, C-shield - czyli standard set nic specjalnego. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2004
![]() |
![]() Mój najlepszy equip jakim miałem (i nadal mam) to Plate armor, plate legs, dark helmet, silver amulet, broadsword (sporadycznie scimitar i dwarven shield) a do tego leather boots i bp wypełniony HMM i Energy field
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Lublin/AB :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jackub
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() knight armor knight legs crown helmet czyli nie ma sie czym chwalic (tylko tym ze knight armor kupilem juz 3 razy i 3 razy tracilem) na amerze k armor kosztuje 8-10 k wiec troche kasy poszlo ...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe widze ze moj equip to jeden z najgorszych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Nemesis: (nie bede pisal nicka cyferkami, bo to nie zgodne z regulaminem
![]() Steel bootsy sa tez w behemotkach A jakbym mial powiedziec jaki mialem, to by byl slaby, wiec powiem jaki mam, a mam p-seta (k-seta to moze kiedys w gsie trafie), dark helmet (wolalbym steel, bo ladniejszy ![]() ![]() ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |