![]() |
Bardzo proszę POMUŻCIE!!!
ELO witam wszystkich.
Założyłem ten temat bo chciałbym robić własne Fake'i ale niemam odpowiedniego programu. Wiem, że sąphotoshopy i te inne ale na stronie www.adobe.com owszem można ściągnąć i jak już mam ściągnąć phoyoshopa to wyskakuje mi żebym wpisał swoje ID i password. Po 1 proszę o odpowiedz albo jakąśdarmową wersję dobrego programu... Wiem, że jest dział tutoriale ale ja tam nic nieznalazłem ;( Aha moderatorzy proszę o skasowanie tematu jeśli już bede miał odpowiedż... |
Start -> Wszystkie Programy -> Akcesoria -> Paint
wiem wiem nie dziekuj ^.- Nie podam Ci innego za kare.. uzyj opcjii szukaj to takie trudne? =( |
M@niek myślisz, że niepróbowałem?? Jak w Paincie można zrobić fake?? NIEDA SIE!!!
@EDIT: Ja wiem gdzie jest PAint i wiem jak sie obsługuje plx daj ten pathe czy te pathe niewiem coto ale plx daj bo ja se chcem robic fake plx!!! M@NIEK |
Bo wiesh..
ja mam specialne patche do painta .. mozesz tworzyc niesamowite rzeczy ^.- uzyj opcjii szukaj bo Ci nie podam linkow ;] p.s cheaty do tibii tez mam /s godmode - niesmiertelny *jestem nuubem* - nieskonczone ammo ^^ |
"Każdy szanujący się grafik tworzy w paincie"ktoś to na tym forum powiedział :p .
|
Cytuj:
Ja używam Adobe Photoshopa 6.0 |
Reves z kądmam go wziąść ?? daj jakiś link czy co...
|
;p
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Paint to jest chyba najlepszy program w ktorym sie robi fejki osoby ktore znam i ktore robia fejki robia wszystko w paincie ja takze
PS. w paincie da sie robic super fejki |
Cytuj:
A jeżeli już o nim mowa to: Khan prezentuje potęge Painta |
Każdy szanujący się grafik, heheh... Może do tworzenia jakiś pixelartów tak, ale fejki to co innego. Nie chodzi o to, żeby się chwalić, że coś się robiło dwa tygodnie, tylko żeby zrobić coś ładnie.
http://faketutorial.prv.pl/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |