|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() ELO witam wszystkich.
Założyłem ten temat bo chciałbym robić własne Fake'i ale niemam odpowiedniego programu. Wiem, że sąphotoshopy i te inne ale na stronie www.adobe.com owszem można ściągnąć i jak już mam ściągnąć phoyoshopa to wyskakuje mi żebym wpisał swoje ID i password. Po 1 proszę o odpowiedz albo jakąśdarmową wersję dobrego programu... Wiem, że jest dział tutoriale ale ja tam nic nieznalazłem ![]() Aha moderatorzy proszę o skasowanie tematu jeśli już bede miał odpowiedż...
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Start -> Wszystkie Programy -> Akcesoria -> Paint
wiem wiem nie dziekuj ^.- Nie podam Ci innego za kare.. uzyj opcjii szukaj to takie trudne? =( Ostatnio edytowany przez M@NieK - 15-03-2005 o 13:12. Powód: dysgrafia, dysortografia i dyskekcja |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() M@niek myślisz, że niepróbowałem?? Jak w Paincie można zrobić fake?? NIEDA SIE!!!
@EDIT: Ja wiem gdzie jest PAint i wiem jak sie obsługuje plx daj ten pathe czy te pathe niewiem coto ale plx daj bo ja se chcem robic fake plx!!! M@NIEK
...,,NIENAWIŚĆ DO POLICJI TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY - TEN KTO Z NIMI TRZYMA NA ZAWSZE JEST PRZEGRANY!!!"... NAME: xxx Skils: xx/xx Mlvl: 5 Solo: Drag Team: Demon Ostatnio edytowany przez RaMzEs13 - 15-03-2005 o 14:42. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Bo wiesh..
ja mam specialne patche do painta .. mozesz tworzyc niesamowite rzeczy ^.- uzyj opcjii szukaj bo Ci nie podam linkow ;] p.s cheaty do tibii tez mam /s godmode - niesmiertelny *jestem nuubem* - nieskonczone ammo ^^ |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Każdy szanujący się grafik tworzy w paincie"ktoś to na tym forum powiedział
![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
![]() |
![]() Cytuj:
Ja używam Adobe Photoshopa 6.0 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Reves z kądmam go wziąść ?? daj jakiś link czy co...
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: POLSKA!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bubble
Profesja: Elite Knight
Gildia: Starry Heaven
Świat: Antica
Poziom: 214
Skille: 250/250
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() Paint to jest chyba najlepszy program w ktorym sie robi fejki osoby ktore znam i ktore robia fejki robia wszystko w paincie ja takze
PS. w paincie da sie robic super fejki Ostatnio edytowany przez KoZioL - 15-03-2005 o 16:46. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
A jeżeli już o nim mowa to: Khan prezentuje potęge Painta
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Każdy szanujący się grafik, heheh... Może do tworzenia jakiś pixelartów tak, ale fejki to co innego. Nie chodzi o to, żeby się chwalić, że coś się robiło dwa tygodnie, tylko żeby zrobić coś ładnie.
http://faketutorial.prv.pl/