![]() |
TibiaCount - totalny kalkulator tibiański
JEST TO WERSJA BETA
Witam. Tym razem prezentuję program TibiaCount , który służy do obliczania takich rzeczy, jak:
(sporo tego, nie?) INFORMACJA: To nie jest mój pierwszy program zamieszczony na forum. Link do poprzedniego programu, TibiaSpeed: http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=porgram więc chrzest bojowy jako programista tibiański mam już za sobą. Zapraszam do pobierania i raportowania ewentualnych bugów... SCREENSHOT: http://maxrazel.neostrada.pl/tibiacount.JPG Pobierz plik: Link został naprawiony, działa we wszystkich przeglądarkach! Pobierz TibiaCount (archiwum RAR, 172 KB, link prowadzi przez skrypt naliczający ilość kliknięć) |
Niech moderatorzy wypowiedzą sie czy jest czysty bo nie wiem czy ściągać czy nie ;( .
|
Zapewniam nie ma keyloggera! program czysty jak łza! Kapitalny program, mozna wlasciwie sprawdzic wszystko! jeden wielki plus dla tego pana!
|
ostatni program Razela, czyli tibiaspeed był bardzo dobry, ja nadal go używam, więc chyba ten program nie będzie keyloggerem, i bardzo się przyda..no to co? próbujemy nie? :P
|
Mozesz mi wyjasnic dlaczego pod linkiem pod rara mamy cos takiego: http://www.prv.pl/klikometr/index.php?i=1910 ???
Kiedy klika sie i daje "zapisz element docelowy" nie zapisuje sie zaden rar/zip ani exe. Nie wiem jak bylo z stamtym programem ale to smierdzi na kilometr. |
(archiwum RAR, 172 KB, link prowadzi przez skrypt naliczający ilość kliknięć)
wszystko jasne? ten link do programu prowadzi przez ..blablabla :P dlatego taki link...jasne? jasne :] to OK :P |
Progs => Czysty
Bardzo fajny Program ;) |
gangrel666: napisane jak byk:
Cytuj:
A dlatego prawym przyciskiem, bo klikometr nie jest tak zaawansowany jak się prv wydawało, i gdy klikniesz normalnie, czyli lewym, to wywala brak strony lycos.co.uk. Przepraszam za utrudnienie. |
@edit
Hmm sciagnolem i plik wydaje sie byc czysty. Musisz troche program poprawic. 1.Po co masz rozroznienie na bez promocji/z promocja? Knight jako elite szybciej nie treni a do mlv podajesz ilosc many wiec to jest bez sensu. 2.Knight zwykly moze sobie zaznaczyc czary utani hur i utani gran hur. Gran nie moze nikt poza sorciem i drutem uzywac. 3.Runy ktore tam dales to jak rozumiem wszytkie. Powinienes zrobic taki myk, zeby lista run ograniczala sie do mlv podanego przez uzytkownika wyzej. 4.Sorki ze sie plulem ale opera dziala inaczej na lycos, z ie poszlo wszytko normalnie :) |
Link mi chyba niedziala ;/
Jak jest dobry to moja wina, ale jak jest zly to go popraw. Jezeli mozna to prosze o przeslanie mi go na maila kierki11@wp.pl POZDRO |
Sciagnolem przeskanowalem sprawdzilem. program czysty.
Poolecam go wszystkim, jest naprawde za***isty !!!!!!!!!!!!! wyliczylo mi ze muesze jescze trenowac 40 min zeby miec w swordzie 71, trenowalem 47 min i awansowalem !!!!! naprawde program jest bardzo przydsatny, polecam ! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Fajny programik :) ,ale ulepsz go troche bo knight nie może robic runek!!!
A w twoim programie tak!! |
NIe no fajne jak narazie nic podejrzanego nie znalazłem a przeszukałem go Kasperskim :) a to jest dobry program więc chyba jest czysty :p
|
Spokojnie, prace nad wersją 1.1 już są w toku. Poczekam jednak na więcej wskazówek. A póki co - nie sprawdzajcie, ile wasz K będzie robił bp run, skoro nie może ich robić wogóle :D
gangrel666 - rozróżnienie na promocje/nie-promocje potrzebne jest w momencie, gdy liczysz czas robienia bp run, a to, że jest to ten sam ComboBox co w przypadku ataku czarem, to tylko kwestia zmniejszenia objętości programu. Nie gniewam się :D |
Skanowałem Kasperskym i nic nie znalazł... więc raczej jest czysty ;) A program całkiem niezły... o.o żeby zrobić 21 sworda moim masterem musze trenować "tylko" prawie 10 godzin :S
edit: brakuje czaru Great Energy Beam... |
cos zle policzyles... wdg. twojego programu sorc awansuje szybciej w axe/club/sword niz druid.... a naprawde jest na odwrot.
pozatym, czym kierowales sie przy liczeniu szybkosci? jedynym wiarygodnym zrodlem jest chyba http://www.tibianews.net/article.asp?Id=291 a tam pisze, ze boh przyspieszaja o 40 pkt, czyli 20lv. wdg. twojego kalkulatora boh przyspieszaja o pewien procent. edit kolejny blad - sila czarow nie moze byc < 100%, nawet jak jest 8lv 1mlv to udezamy z sila 100% Pozatym podawane sa maksymalne obrazenia, a powinny byc chyba podawane srednie dmg. |
Razel będzie miał sporo pracy :)
|
Niom - nie zgadza się ani boh ani druid vs sorc...
8o Zaraz zabieram się za poprawianie kodu... |
W jakim języku to pisałeś jeśli można wiedzieć?
|
No.
Wszystkie błędy raportowane przez Scream'a naprawione. $corcerer: Wszysko w Deplhi'aku. Do wszystkich: Pamiętajcie, że na razie to jest wersja BETA, więc jest pełna usterek i bugów. Proszę o wyrozumiałość. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |