|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() JEST TO WERSJA BETA
Witam. Tym razem prezentuję program TibiaCount , który służy do obliczania takich rzeczy, jak:
(sporo tego, nie?) INFORMACJA: To nie jest mój pierwszy program zamieszczony na forum. Link do poprzedniego programu, TibiaSpeed: http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=porgram więc chrzest bojowy jako programista tibiański mam już za sobą. Zapraszam do pobierania i raportowania ewentualnych bugów... SCREENSHOT: Pobierz plik: Link został naprawiony, działa we wszystkich przeglądarkach! Pobierz TibiaCount (archiwum RAR, 172 KB, link prowadzi przez skrypt naliczający ilość kliknięć) Ostatnio edytowany przez Razel - 07-07-2005 o 18:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Niech moderatorzy wypowiedzą sie czy jest czysty bo nie wiem czy ściągać czy nie
![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Zapewniam nie ma keyloggera! program czysty jak łza! Kapitalny program, mozna wlasciwie sprawdzic wszystko! jeden wielki plus dla tego pana!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() ostatni program Razela, czyli tibiaspeed był bardzo dobry, ja nadal go używam, więc chyba ten program nie będzie keyloggerem, i bardzo się przyda..no to co? próbujemy nie?
![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 19-03-2005 o 10:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Mozesz mi wyjasnic dlaczego pod linkiem pod rara mamy cos takiego: http://www.prv.pl/klikometr/index.php?i=1910 ???
Kiedy klika sie i daje "zapisz element docelowy" nie zapisuje sie zaden rar/zip ani exe. Nie wiem jak bylo z stamtym programem ale to smierdzi na kilometr.
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 19-03-2005 o 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() (archiwum RAR, 172 KB, link prowadzi przez skrypt naliczający ilość kliknięć)
wszystko jasne? ten link do programu prowadzi przez ..blablabla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Progs => Czysty
Bardzo fajny Program ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() gangrel666: napisane jak byk:
Cytuj:
![]() A dlatego prawym przyciskiem, bo klikometr nie jest tak zaawansowany jak się prv wydawało, i gdy klikniesz normalnie, czyli lewym, to wywala brak strony lycos.co.uk. Przepraszam za utrudnienie. Ostatnio edytowany przez Razel - 19-03-2005 o 10:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Fallen Angel
|
![]() @edit
Hmm sciagnolem i plik wydaje sie byc czysty. Musisz troche program poprawic. 1.Po co masz rozroznienie na bez promocji/z promocja? Knight jako elite szybciej nie treni a do mlv podajesz ilosc many wiec to jest bez sensu. 2.Knight zwykly moze sobie zaznaczyc czary utani hur i utani gran hur. Gran nie moze nikt poza sorciem i drutem uzywac. 3.Runy ktore tam dales to jak rozumiem wszytkie. Powinienes zrobic taki myk, zeby lista run ograniczala sie do mlv podanego przez uzytkownika wyzej. 4.Sorki ze sie plulem ale opera dziala inaczej na lycos, z ie poszlo wszytko normalnie ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Link mi chyba niedziala ;/
Jak jest dobry to moja wina, ale jak jest zly to go popraw. Jezeli mozna to prosze o przeslanie mi go na maila kierki11@wp.pl POZDRO
Koniec z tibia. Grasz w nia rok lub wiecej z zaangazowaniem i tu nagle mila niespodzianka-hack. Teraz rozpoczyna sie era Silk Road! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kierki11 - 19-03-2005 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Sciagnolem przeskanowalem sprawdzilem. program czysty.
Poolecam go wszystkim, jest naprawde za***isty !!!!!!!!!!!!! wyliczylo mi ze muesze jescze trenowac 40 min zeby miec w swordzie 71, trenowalem 47 min i awansowalem !!!!! naprawde program jest bardzo przydsatny, polecam ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Fajny programik
![]() A w twoim programie tak!! Ostatnio edytowany przez Master of Shadows - 19-03-2005 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl
![]() |
![]() NIe no fajne jak narazie nic podejrzanego nie znalazłem a przeszukałem go Kasperskim
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Spokojnie, prace nad wersją 1.1 już są w toku. Poczekam jednak na więcej wskazówek. A póki co - nie sprawdzajcie, ile wasz K będzie robił bp run, skoro nie może ich robić wogóle
![]() gangrel666 - rozróżnienie na promocje/nie-promocje potrzebne jest w momencie, gdy liczysz czas robienia bp run, a to, że jest to ten sam ComboBox co w przypadku ataku czarem, to tylko kwestia zmniejszenia objętości programu. Nie gniewam się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Skanowałem Kasperskym i nic nie znalazł... więc raczej jest czysty
![]() edit: brakuje czaru Great Energy Beam... Ostatnio edytowany przez Marshal - 19-03-2005 o 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() cos zle policzyles... wdg. twojego programu sorc awansuje szybciej w axe/club/sword niz druid.... a naprawde jest na odwrot.
pozatym, czym kierowales sie przy liczeniu szybkosci? jedynym wiarygodnym zrodlem jest chyba http://www.tibianews.net/article.asp?Id=291 a tam pisze, ze boh przyspieszaja o 40 pkt, czyli 20lv. wdg. twojego kalkulatora boh przyspieszaja o pewien procent. edit kolejny blad - sila czarow nie moze byc < 100%, nawet jak jest 8lv 1mlv to udezamy z sila 100% Pozatym podawane sa maksymalne obrazenia, a powinny byc chyba podawane srednie dmg. Ostatnio edytowany przez Scream - 19-03-2005 o 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Razel będzie miał sporo pracy
![]() Ostatnio edytowany przez TSmaster - 19-03-2005 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Niom - nie zgadza się ani boh ani druid vs sorc...
![]() Zaraz zabieram się za poprawianie kodu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nieobecny.
|
![]() W jakim języku to pisałeś jeśli można wiedzieć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No.
Wszystkie błędy raportowane przez Scream'a naprawione. $corcerer: Wszysko w Deplhi'aku. Do wszystkich: Pamiętajcie, że na razie to jest wersja BETA, więc jest pełna usterek i bugów. Proszę o wyrozumiałość. ![]() |
![]() |
![]() |