![]() |
Debug!
MAM PROBLEM! Gdy laduje mi sie strona to po calkowitym zaladowaniu Występuje blad:
Wystąpił błąd w czasie wykonywanie. Czy chcesz debugować? Wiersz: 14 Błąd: Oczekiwano obiektu. ORAZ: Gdy chce np. pogrubic czcionke najezdzam na pogrubione "B" tylko kursorem nie naciskajac POJAWIA SIE: Wystąpił błąd w czasie wykonywanie. Czy chcesz debugować? Wiersz: 96 Błąd: Nieprawidlowy argument. CO MAM Z TYM FANTEM ZROBIC?? :confused: |
Miałem to samo, jak uzywałem IE. (Po kilknięciu na OK akcja była wykonywana).
Zmieniłem przeglądarke na Firefox i wszystko działa. Czasami pomagało odświerzenie strony. Jeżeli nie chcesz rozstawać się z IE, to w panelu kontrolnym zmień rodzaj edytora tekstu z Rozszerzony na Standardowy. |
Narzędzia -> opcje internetowe -> zaawansowane -> "Wyłącz debugowanie skrytpu"
W ten sposób edytor WYSWIG i pogrubianie nadal nie będzie działać (skorzystaj z porady wyżej), ale przynajmniej wkurzające okienko nie będzie wyskakiwać. |
:confused: Gdzie sie wlacza ten panel kontrolny bo nie jestem obcykany... :confused:
edit: Juz wiem chodzi o panel kontrolny uzytkownika. Dobra dzieki... Widze ze moderatorzy czytaja tylko problemy... No coz. :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |