|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Budav
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Red Dragon Mafia
Świat: Furora
Poziom: 26
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() MAM PROBLEM! Gdy laduje mi sie strona to po calkowitym zaladowaniu Występuje blad:
Wystąpił błąd w czasie wykonywanie. Czy chcesz debugować? Wiersz: 14 Błąd: Oczekiwano obiektu. ORAZ: Gdy chce np. pogrubic czcionke najezdzam na pogrubione "B" tylko kursorem nie naciskajac POJAWIA SIE: Wystąpił błąd w czasie wykonywanie. Czy chcesz debugować? Wiersz: 96 Błąd: Nieprawidlowy argument. CO MAM Z TYM FANTEM ZROBIC?? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Miałem to samo, jak uzywałem IE. (Po kilknięciu na OK akcja była wykonywana).
Zmieniłem przeglądarke na Firefox i wszystko działa. Czasami pomagało odświerzenie strony. Jeżeli nie chcesz rozstawać się z IE, to w panelu kontrolnym zmień rodzaj edytora tekstu z Rozszerzony na Standardowy.
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Narzędzia -> opcje internetowe -> zaawansowane -> "Wyłącz debugowanie skrytpu"
W ten sposób edytor WYSWIG i pogrubianie nadal nie będzie działać (skorzystaj z porady wyżej), ale przynajmniej wkurzające okienko nie będzie wyskakiwać. Ostatnio edytowany przez Dabek - 19-04-2005 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Budav
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Red Dragon Mafia
Świat: Furora
Poziom: 26
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() ![]() ![]() edit: Juz wiem chodzi o panel kontrolny uzytkownika. Dobra dzieki... Widze ze moderatorzy czytaja tylko problemy... No coz. ![]() Ostatnio edytowany przez Budaw - 20-04-2005 o 13:52. |
![]() |
![]() |