![]() |
Bardzo ładne... Zobaczyłem 2 błedy przynajmniej dla mnie:
- rękojeść Alba'tsah Finger (dziwna nie podoba mi się) - Sword Kind Axe (to bardziej przypomina mi Hammer'a) Ogólnie bardzo ciekawe i orginalne cieniowanie... No co moge dalej mówić, rób więcej bo mi się podobają ;) |
troche na zaciemnym tle ale nieźle
PS:SWORD KIND AXE WTF!!! 0.1 (miecz dziecka topora)< niewolne tłumaczenie :D na dodatek wygląda jak hammer :D zdecyduj sie co to jest:P |
Cytuj:
Ja chce taki łuk zobaczyć w moim DP ;) |
Up:
Dokładnie, Sword Kind Axe to w wolnym tłumaczeniu Topór rodzaju miecza (chodzi tu oto, że pierw miałbyć to miecz, ale nie wychodził to zrobiłem z tego topór z rękojeściem miecza i innymi częściami , ostrze toporu osadzone na ostrzu miecza ^^ ). Ten post oznacza że zostały dodane nowe itemki . |
Z tego, co zdołałem ujrzeć z tych ciemnych przedmiotów na czarnym tle można wywnioskować, że umiesz posługiwać się programami graficznymi.
Jednak porusza mnie jedna rzecz - dlaczego ludzie tworzą zawsze jakieś świetnie wyglądające przedmioty? Kto wpadłby na pomysł zrobienia jakiegoś prostego wooden shielda? |
up.
Bardzo dużo osób -.- . JA teraz właśnie robie "Mace Made from doll leg" i tym podobne... |
ZMIEŃ TŁO!!! To czarne zasłanie pewnie bardzo dużo błędów... włącz se Gif move gear albo full Graphics gale i daj przezroczyste tło.
|
ja nienawidze rysować na białym tle (kontury niszczą wszystko -.- , a bez kontur to brzydko wygląda, więc lepiej walnąć kontury + troche jaśniejsze tło) . Chociaż moge dać na tych czarnych itemkach białe tło ... ale napewno nie zmienie mojego stylu rysowania (czyli tła czarnego) .
|
tło, drogi kolego, nie jest stylem rysowania. A kontury nie muszą być czarne, może to być bardzo ciemny odcień sąsiadującego koloru(można w ten sposób stworzyć bardziej wyraźny cień bądź głębie), bądź czarny z anty aliasingiem.
A jak tak bardzo lubisz rysować na czarnym tle, narysuj wpierw na czarnym, a potem zmień na białe. W sztuce, najgorsze co można zrobić, to umieścić obiekt na takim tle, aby się razem zlewały (czasami taki zabieg jest dobrym rozwiązaniem, ale w pracach tego typu na pewno nie) W takich przedmiotach tło powinno być kontrastowe, a w innych wypadkach, integralną częścią pracy. |
up:
Sam chciałeś, białe tło ... ostrzegam że "oślepia" więc jeszcze mniej widzisz !!! I dalej uważam że czarne (ciemne) tło lepiej wyglądało ... (więcej było widać ). Przyokazji dodałem 3 nowe graficzki -.- . EDIT: Nie mogłeś może powiedzieć bym powiększył obrazki 2x lub 3x ??? |
zamieszczam w pierwszym poście odtąd Wersje 32x32 oraz 64x64 tego samego obrazka, by było widać więcej detali .... uf.
|
Dobry pomysł z tym powiększeniem... teraz lapiej widać szczegóły :) Fajne te części ciała lalki..., a ten Devian Helmet i Devian Armor za ciemne. A i mam pytanie dotyczące Devian Bow za co można załapać tan łuk za tą czerwoną kropkę?
Rób więcej bo są niezłe ;) |
Cytuj:
Więc widzisz są takie dziurki w łuku ^^ (takie 2 ) i za nie łapią Deviany (Z wyglądu demony a z charakteru ... demony ^^. Niskie, ciemnego koloru, mają czarno czerwone oczy oraz często nosza przy sobie klejnot zwany "Hacurge" co oznacza w ich języku "krew przybysza" . Uważają że ten klejnot przynosi im szczęście w polu bitwy - a z tego słyną że bardzo często wygrywają walki. Posiadają one ręce długości człowieka (tak samo postura i wzrost też średni to 1,7 m), za to mają tylko 3 palce ale dość długie by chwycić ten łuk za te dziurki i okrążyć go palcami (rozumiesz?). ) Już nie długo zaczne coś rysować ^^ . |
Cytuj:
|
Dodane nowe (3).
|
5 nowych umieszczono !
Wszystko jest w pierwszym poście ! |
Nice, nice... Całkiem ładnie wychodzą Ci książki i miecze.
|
Chcesz moją opinię?
Książki super, ale Devian set wymiata :D :cup: WIELKIE GRATZ TALENTU !!! :cup: |
Zaje*iste. Wsio.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |