![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Tak jak w topicu, będę ciągle umieszczał w pierwszym poście nowe itemki (po umieszczeniu napisze koment że nowe są ). Mam nadzieję że wam się spodoba i będziecie komentowali także ^^ .
1) Alba'tsah Finger ![]() ![]() 2) Hragon Helmet ![]() ![]() 3) Plargah Short-Bow ![]() ![]() 4) Sword Kind Axe ![]() ![]() __________________________________________________ _________ __________________________________________________ _________ NIE PODOBAJĄ MI SIĘ, Ale może wam tak :/ . 5) Devian Bow ![]() ![]() 6) Devian Sword ![]() ![]() 7) Devian Mace ![]() ![]() 8) Devian Helmet ![]() ![]() 9) Devian Armor (musiałem rozjaśnić tło bo nie było widać) ![]() ![]() 10) Devian Legs ![]() ![]() __________________________________________________ _____ __________________________________________________ _____ 11) Rubber Doll Leg ![]() ![]() 12) Rubber Doll Arm ![]() ![]() 13) Rubber Doll Head ![]() ![]() __________________________________________________ _____ __________________________________________________ _____ 14) Alba'tsah Book ![]() ![]() 15) Old Book ![]() ![]() 16) Alba'tsah Bow ![]() ![]() __________________________________________________ _____ __________________________________________________ _____ 17) Plagrah Staff of Snake Heart ![]() ![]() 18) Snake Heart Ore ![]() ![]() 19) Plagrah Sword ![]() ![]() 20) Plagrah Shield ![]() ![]() 21) Scroll of Plagrah Independent ![]() ![]() (premiera tych itemków była na Tibia-art) Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 24-04-2005 o 17:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bardzo ładne... Zobaczyłem 2 błedy przynajmniej dla mnie:
- rękojeść Alba'tsah Finger (dziwna nie podoba mi się) - Sword Kind Axe (to bardziej przypomina mi Hammer'a) Ogólnie bardzo ciekawe i orginalne cieniowanie... No co moge dalej mówić, rób więcej bo mi się podobają ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() troche na zaciemnym tle ale nieźle
PS:SWORD KIND AXE WTF!!! 0.1 (miecz dziecka topora)< niewolne tłumaczenie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
Ja chce taki łuk zobaczyć w moim DP ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up:
Dokładnie, Sword Kind Axe to w wolnym tłumaczeniu Topór rodzaju miecza (chodzi tu oto, że pierw miałbyć to miecz, ale nie wychodził to zrobiłem z tego topór z rękojeściem miecza i innymi częściami , ostrze toporu osadzone na ostrzu miecza ^^ ). Ten post oznacza że zostały dodane nowe itemki . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Z tego, co zdołałem ujrzeć z tych ciemnych przedmiotów na czarnym tle można wywnioskować, że umiesz posługiwać się programami graficznymi.
Jednak porusza mnie jedna rzecz - dlaczego ludzie tworzą zawsze jakieś świetnie wyglądające przedmioty? Kto wpadłby na pomysł zrobienia jakiegoś prostego wooden shielda?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up.
Bardzo dużo osób -.- . JA teraz właśnie robie "Mace Made from doll leg" i tym podobne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ZMIEŃ TŁO!!! To czarne zasłanie pewnie bardzo dużo błędów... włącz se Gif move gear albo full Graphics gale i daj przezroczyste tło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja nienawidze rysować na białym tle (kontury niszczą wszystko -.- , a bez kontur to brzydko wygląda, więc lepiej walnąć kontury + troche jaśniejsze tło) . Chociaż moge dać na tych czarnych itemkach białe tło ... ale napewno nie zmienie mojego stylu rysowania (czyli tła czarnego) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() tło, drogi kolego, nie jest stylem rysowania. A kontury nie muszą być czarne, może to być bardzo ciemny odcień sąsiadującego koloru(można w ten sposób stworzyć bardziej wyraźny cień bądź głębie), bądź czarny z anty aliasingiem.
A jak tak bardzo lubisz rysować na czarnym tle, narysuj wpierw na czarnym, a potem zmień na białe. W sztuce, najgorsze co można zrobić, to umieścić obiekt na takim tle, aby się razem zlewały (czasami taki zabieg jest dobrym rozwiązaniem, ale w pracach tego typu na pewno nie) W takich przedmiotach tło powinno być kontrastowe, a w innych wypadkach, integralną częścią pracy. Ostatnio edytowany przez limenu - 23-04-2005 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Sam chciałeś, białe tło ... ostrzegam że "oślepia" więc jeszcze mniej widzisz !!! I dalej uważam że czarne (ciemne) tło lepiej wyglądało ... (więcej było widać ). Przyokazji dodałem 3 nowe graficzki -.- . EDIT: Nie mogłeś może powiedzieć bym powiększył obrazki 2x lub 3x ??? Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 23-04-2005 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zamieszczam w pierwszym poście odtąd Wersje 32x32 oraz 64x64 tego samego obrazka, by było widać więcej detali .... uf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobry pomysł z tym powiększeniem... teraz lapiej widać szczegóły
![]() Rób więcej bo są niezłe ![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Więc widzisz są takie dziurki w łuku ^^ (takie 2 ) i za nie łapią Deviany (Z wyglądu demony a z charakteru ... demony ^^. Niskie, ciemnego koloru, mają czarno czerwone oczy oraz często nosza przy sobie klejnot zwany "Hacurge" co oznacza w ich języku "krew przybysza" . Uważają że ten klejnot przynosi im szczęście w polu bitwy - a z tego słyną że bardzo często wygrywają walki. Posiadają one ręce długości człowieka (tak samo postura i wzrost też średni to 1,7 m), za to mają tylko 3 palce ale dość długie by chwycić ten łuk za te dziurki i okrążyć go palcami (rozumiesz?). ) Już nie długo zaczne coś rysować ^^ . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dodane nowe (3).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 5 nowych umieszczono !
Wszystko jest w pierwszym poście ! Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 24-04-2005 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Nice, nice... Całkiem ładnie wychodzą Ci książki i miecze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Chcesz moją opinię?
Książki super, ale Devian set wymiata ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 24-04-2005 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Zaje*iste. Wsio.
|
![]() |
![]() |