![]() |
40 level knight i guardy/cyclopolis
czesc!
Mam do was 3 pytania.Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. 1.czy cyclopolis jest tylko dla pacc ? 2.jesli nie to czy knightem 40 level skile powiedzmy 70/70 (trenuje) mam tam szanse na w miare BEZPIECZNE expienie? 3.te same skile tylko kazz i guardy.Czy na tym levelu i z tymi skilami warto zapuszczac sie na te kopalnie ? jesli tak to ktory poziom bylby odpowiedni na moj level ? 4.czy na guardy oplaca sie chodzic z giant swordem.Jesli tak to jakie skile ? podam jeszcze eq :) : c set-bs-demon shield-boh pytam bo nudzi mnie expienie na cycah kolo thais :( . |
Cytuj:
2. Bezpieznie tam nigdy nei jest :) A z tego co wiem grasz na calmie a tam lubia lurowac zerki i lidery pod wejscie ale powinienes dac im rade. 3. Nie warto. Duzo uh bedzie schodzi. Mozesz sprobowac ale nie radze jeszcze :) 4. Tak z gsem ale skille 80+/80+ zeby loot sie mniej wiecej zwracal za uhy. |
hey
Cyklopolis jest tylko dla paccow, bezpiecznie tam nigdy nie jest bo ruznie hity ida i czasem pk mozna spodkac. W kazz to pierwszy poziom z guardami byl by dobry ale jepszy byl by chyba bright sword albo fire sword i jakas tarcza, a skille powoli same by tobie wpadaly. Pozdro |
Ja myślę że do Kazo spokojnie możesz chodzić. Mój kolega expił na guardach od chyba 30 lvl'a.
|
Ok.dzieki wszystkim za odpowiedzi !
jesli ktos cos chce jeszcze dopisac to bardzo dobrze ;) jednak mysle ze temat mozna juz zamknac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |