|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() czesc!
Mam do was 3 pytania.Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. 1.czy cyclopolis jest tylko dla pacc ? 2.jesli nie to czy knightem 40 level skile powiedzmy 70/70 (trenuje) mam tam szanse na w miare BEZPIECZNE expienie? 3.te same skile tylko kazz i guardy.Czy na tym levelu i z tymi skilami warto zapuszczac sie na te kopalnie ? jesli tak to ktory poziom bylby odpowiedni na moj level ? 4.czy na guardy oplaca sie chodzic z giant swordem.Jesli tak to jakie skile ? podam jeszcze eq ![]() pytam bo nudzi mnie expienie na cycah kolo thais ![]()
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Cytuj:
2. Bezpieznie tam nigdy nei jest ![]() 3. Nie warto. Duzo uh bedzie schodzi. Mozesz sprobowac ale nie radze jeszcze ![]() 4. Tak z gsem ale skille 80+/80+ zeby loot sie mniej wiecej zwracal za uhy.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() hey
Cyklopolis jest tylko dla paccow, bezpiecznie tam nigdy nie jest bo ruznie hity ida i czasem pk mozna spodkac. W kazz to pierwszy poziom z guardami byl by dobry ale jepszy byl by chyba bright sword albo fire sword i jakas tarcza, a skille powoli same by tobie wpadaly. Pozdro |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ja myślę że do Kazo spokojnie możesz chodzić. Mój kolega expił na guardach od chyba 30 lvl'a.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() Ok.dzieki wszystkim za odpowiedzi !
jesli ktos cos chce jeszcze dopisac to bardzo dobrze ![]() jednak mysle ze temat mozna juz zamknac.