![]() |
Aldora War
Zapodaje filmik z wojny na Aldorze. Znow nasi dzielini polacy walcza o swoj honor na Aldorze. Zobaczycie jak sie walczy na aldorze, mamy tutaj dwoch najlepszych polskich graczy w walce (PvP).
http://szwed.frame.pl/Tibia/TibiaCam/Adlora_war_1.rec |
Uhm.. a masz zgode Masakrowca na wystawienie tego filmu... 'prawa autorskie?'
Film nie jest nowy, z czwartku. |
Hmm a od kiedy to do filmow z tibi trzeba miec zgode ?? 0.o skoro ten link byl u nas na serverze na kanale trade to chyba mozna go pokazywac czyz nie ? ^.^
|
Coś zrombane "Nie można wyświetlić strony" popraw linka:)
|
Filmik jest wypaśny, widać, że Masakrowiec jest bardzo dobrym graczem, oby takich więcej.. Hail EM !!
|
Owszem , mi też link nie działa, ale ostatnio widziałem świetne 3 fragi...
Padli Kiperlana (czy jak to się pisze) , Seth ( i tam jakies de'cos tam seth) oraz jakis pall czy ktos ( tez nie pamietam bo czort kto by tyle pamietal :P) co tak perfidnie zfragowali ich... ze po prostu plakac mi sie chce co polak potrafi :) . Masakrowiec jest dobrym Graczem , ale Nemtor który zrobil pare charow ( i jest moim zdaniem za dobry) powyzej 100 lvla (np. jego album zecik na photobucket.com . albo nicki starych charow - Mevar , Sektaor, Vatebina, i jeszcze jakis 54 rp - pierwszy char) to jestem pelen podziwu... i jeszcze te chary byly robione w bardzo krotkim czasie, i ten rozmach jest ... po prostu (sic!) za szybki :) i nie wiem jak mozna w ciagu dobry z 74 , na 82 wbic lvl... Pozdro i gz dla nich |
Filmik dość dobry, ale ci sorcowie byli jacyś niezdecydowani. Raz podbiegają walą sd i uciekają, mają te stone skiny, zamiast walnąć ue to biegają jak głupki chleją manafluidy i tracą manę na gran hury....dla mnie przerost formy nad treścią.
|
Cytuj:
|
rehost plxiorrr ;ppppp
Jezeli bylby ktos tak uprzejmy i zamiescil ponownie filmik, bylbym wdzieczny.
|
o ***** ale za***i*** ten masa wymiata :D sam na nich wszystkich o kurde , chcialbym miec takie pvp jak on ^^
|
Cytuj:
HAIL EM !! HAIL ALDORA !! |
Nienie, nie zrozumiałeś mnie. Może i zabili paru hlvli, ale mogli zabić więcej osób. Przepuścili np jednego gościa na black hp, który potem spokojnie uciekł, a czasami miałem wrażenie że oszczędzali na sd. Ja rozumiem że odciągali, ale jak odciągają 100+EK to się wali ue bo EK ma dużo hp, a nie marnuje sdki, manasy i to tylko kwestia czasu kiedy przybiegną koledzy. Mogę wam pokazać pradziwie dobrze wykonaną akcję 3 sorców, nie wiem może już tu kiedyś była ale zahostuję. Masakrator wali z ueka 600hp, więc razem z drugim sorcem, jednym kombem rozwala 100RP. Ten drugi sorc to wogóle biegał nie wiadomo gdzie, prawie nie strzelał, ue też nie walił. Moim zdaniem poprostu nie wykorzystali swoich możliwości.
A o to filmik o którym mówiłem: http://rapidshare.de/files/1444180/Potop.rec.html P.S. Ja tylko staram obiektywnie się oceniać, a nie podniecać, jacy to oni wspaniali i wogóle. |
.
Cytuj:
Re:Topic O jaki niby honor oni walcza? To oni zaczeli te wojne, w dodatku w bardzo chamski sposob... |
? :) ?
Właśnie mógłby ktoś napisać o co poszło i dlaczego doszło do tej wojny??????
|
Cytuj:
Oni niezdecydowani bo chodzilo o to zeby wyciagnac h lvl tylko bo on wiedzial z eoni ue beda walic a 1 ban wiecej masy i to jest delet chara |
prze koles
Cytuj:
Masa - Ty radzisz na Aldorze ! |
Hail BW!:)
Cytuj:
Masakrowiec to doradca finansowy!?:( Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Lepiej wejdz na Aldore i poliz dupe Mevarowi i Masakrowcowi!;) A jak chcesz miec takie pvp to se sciagnij Tibia Suit tak jak oni i trafiaj kazdym sdkiem(i pamietaj zeby po kazdym sdku sie spuscic;O)! Cytuj:
Co do tematu to ja oczywiście mam nadzieje ze BW wygra i mam zamiar im w tym pomóc.:D __________________________________________________ _______________ Hail BW! |
Zastosowali niezłą taktykę, to polegało na rozbiciu liczniejszego wojska przeciwnika. Potem nagły atak całej gildi i bitwa wygrana. Masakrowiec pvp ma dobre, ale rzeczywiście obaj sorcowie nie wykorzystali możliwości. Na Amera byli raz sobie 2 sorcowie którzy w czasie bitwy na polecenie CLICK-CLICK-BOOM walili razem ue. No i nie do końca byli zgrani bo pare okazji przepuścili.
@Telupeje Widać było że nie uzywaja botow, bo nie trafiali sdkami za kazdym razem, pokazywaly sie czesto chmurki, wiec nie pieprz... |
no a jak ci ich przeciwnicy mogli nie poledz kiedy sorc z paccem wymiata z UTANI GRAN HUR i nikt go nie dogania a ten lata jak dureń i wszystkich bije... to co palek zrobi sorcowi a co ja powiem o knightcie...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |