Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Aldora War (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34705)

Kazz100 08-05-2005 17:55

Aldora War

Zapodaje filmik z wojny na Aldorze. Znow nasi dzielini polacy walcza o swoj honor na Aldorze. Zobaczycie jak sie walczy na aldorze, mamy tutaj dwoch najlepszych polskich graczy w walce (PvP).

http://szwed.frame.pl/Tibia/TibiaCam/Adlora_war_1.rec

Vermyn 08-05-2005 17:58

Uhm.. a masz zgode Masakrowca na wystawienie tego filmu... 'prawa autorskie?'

Film nie jest nowy, z czwartku.

Kazz100 08-05-2005 18:03

Hmm a od kiedy to do filmow z tibi trzeba miec zgode ?? 0.o skoro ten link byl u nas na serverze na kanale trade to chyba mozna go pokazywac czyz nie ? ^.^

Skoq 08-05-2005 18:49

Coś zrombane "Nie można wyświetlić strony" popraw linka:)

Jareecki 08-05-2005 20:00

Filmik jest wypaśny, widać, że Masakrowiec jest bardzo dobrym graczem, oby takich więcej.. Hail EM !!

Grundos'clubbaser 08-05-2005 20:18

Owszem , mi też link nie działa, ale ostatnio widziałem świetne 3 fragi...
Padli Kiperlana (czy jak to się pisze) , Seth ( i tam jakies de'cos tam seth) oraz jakis pall czy ktos ( tez nie pamietam bo czort kto by tyle pamietal :P) co tak perfidnie zfragowali ich... ze po prostu plakac mi sie chce co polak potrafi :) . Masakrowiec jest dobrym Graczem , ale Nemtor który zrobil pare charow ( i jest moim zdaniem za dobry) powyzej 100 lvla (np. jego album zecik na photobucket.com . albo nicki starych charow - Mevar , Sektaor, Vatebina, i jeszcze jakis 54 rp - pierwszy char) to jestem pelen podziwu... i jeszcze te chary byly robione w bardzo krotkim czasie, i ten rozmach jest ... po prostu (sic!) za szybki :) i nie wiem jak mozna w ciagu dobry z 74 , na 82 wbic lvl...
Pozdro i gz dla nich

Rikimaru 08-05-2005 20:37

Filmik dość dobry, ale ci sorcowie byli jacyś niezdecydowani. Raz podbiegają walą sd i uciekają, mają te stone skiny, zamiast walnąć ue to biegają jak głupki chleją manafluidy i tracą manę na gran hury....dla mnie przerost formy nad treścią.

Kazz100 08-05-2005 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grundos'clubbaser
Owszem , mi też link nie działa, ale ostatnio widziałem świetne 3 fragi...
Padli Kiperlana (czy jak to się pisze) , Seth ( i tam jakies de'cos tam seth) oraz jakis pall czy ktos ( tez nie pamietam bo czort kto by tyle pamietal :P) co tak perfidnie zfragowali ich... ze po prostu plakac mi sie chce co polak potrafi :) .

Dziwne mi Link i innym osoba dziala bez zarzutu. A co do tych osob co padli to byli to : Kiperlana (122 RP), Yulop Del'Nabo (111 EK) oraz Darklegion Zyntax (102 RP). Zgineli oni w zasadzce która przygotowali polacy. Normalnie to szli oni na demony ;)

<JULO> 08-05-2005 21:03

rehost plxiorrr ;ppppp

Jezeli bylby ktos tak uprzejmy i zamiescil ponownie filmik, bylbym wdzieczny.

Everad 09-05-2005 08:58

o ***** ale za***i*** ten masa wymiata :D sam na nich wszystkich o kurde , chcialbym miec takie pvp jak on ^^

Jareecki 09-05-2005 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Filmik dość dobry, ale ci sorcowie byli jacyś niezdecydowani. Raz podbiegają walą sd i uciekają, mają te stone skiny, zamiast walnąć ue to biegają jak głupki chleją manafluidy i tracą manę na gran hury....dla mnie przerost formy nad treścią.

Oni wcale nie byli niezdecydowani tylko wszystko robili zgodnie ze swoją taktyką, odciągali większe lvl od grupy i go zabijali.. To się nazywa dobra współpraca.. Tobie się wydawało, że biegali jak głupki, ale za to z jakim efektem :D
HAIL EM !!
HAIL ALDORA !!

Rikimaru 09-05-2005 14:34

Nienie, nie zrozumiałeś mnie. Może i zabili paru hlvli, ale mogli zabić więcej osób. Przepuścili np jednego gościa na black hp, który potem spokojnie uciekł, a czasami miałem wrażenie że oszczędzali na sd. Ja rozumiem że odciągali, ale jak odciągają 100+EK to się wali ue bo EK ma dużo hp, a nie marnuje sdki, manasy i to tylko kwestia czasu kiedy przybiegną koledzy. Mogę wam pokazać pradziwie dobrze wykonaną akcję 3 sorców, nie wiem może już tu kiedyś była ale zahostuję. Masakrator wali z ueka 600hp, więc razem z drugim sorcem, jednym kombem rozwala 100RP. Ten drugi sorc to wogóle biegał nie wiadomo gdzie, prawie nie strzelał, ue też nie walił. Moim zdaniem poprostu nie wykorzystali swoich możliwości.

A o to filmik o którym mówiłem:
http://rapidshare.de/files/1444180/Potop.rec.html

P.S. Ja tylko staram obiektywnie się oceniać, a nie podniecać, jacy to oni wspaniali i wogóle.

Drah 09-05-2005 18:01

.

Cytuj:

Nemtor który zrobil pare charow ( i jest moim zdaniem za dobry) powyzej 100 lvla (np. jego album zecik na photobucket.com . albo nicki starych charow - Mevar , Sektaor, Vatebina, i jeszcze jakis 54 rp - pierwszy char)

Vetebina to nie posatc Mevara, o zadnym 54 rp tez nie slyszalem :P

Re:Topic

O jaki niby honor oni walcza? To oni zaczeli te wojne, w dodatku w bardzo chamski sposob...

Sacred Platinum Dragon 09-05-2005 19:58

? :) ?

Właśnie mógłby ktoś napisać o co poszło i dlaczego doszło do tej wojny??????

Tjikuzu 09-05-2005 22:02

Cytuj:

Oni niezdecydowani bo chodzilo o to zeby wyciagnac h lvl tylko bo on wiedzial z eoni ue beda walic a 1 ban wiecej masy i to jest delet chara

Shu 10-05-2005 00:42

prze koles

Cytuj:

Nienie, nie zrozumiałeś mnie. Może i zabili paru hlvli, ale mogli zabić więcej osób. Przepuścili np jednego gościa na black hp, który potem spokojnie uciekł, a czasami miałem wrażenie że oszczędzali na sd. Ja rozumiem że odciągali, ale jak odciągają 100+EK to się wali ue bo EK ma dużo hp, a nie marnuje sdki, manasy i to tylko kwestia czasu kiedy przybiegną koledzy. Mogę wam pokazać pradziwie dobrze wykonaną akcję 3 sorców, nie wiem może już tu kiedyś była ale zahostuję. Masakrator wali z ueka 600hp, więc razem z drugim sorcem, jednym kombem rozwala 100RP. Ten drugi sorc to wogóle biegał nie wiadomo gdzie, prawie nie strzelał, ue też nie walił. Moim zdaniem poprostu nie wykorzystali swoich możliwości.

A o to filmik o którym mówiłem:
http://rapidshare.de/files/1444180/Potop.rec.html

P.S. Ja tylko staram obiektywnie się oceniać, a nie podniecać, jacy to oni wspaniali i wogóle.

Zacznij obiektywnie patrzec na sebie :P nie masz pojecia to to znaczy PVP a jezeli masz to ino teoria z tego co mowisz to juz dawno bys tam padl...
Masa - Ty radzisz na Aldorze !

Telupeje 10-05-2005 17:54

Hail BW!:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shu
Masa - Ty radzisz na Aldorze !

LOL!
Masakrowiec to doradca finansowy!?:(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sacred Platinum Dragon
Właśnie mógłby ktoś napisać o co poszło i dlaczego doszło do tej wojny??????

Bo polaczkom się wydaje, ze im wszystko wolno, ale niestety tym razem dostana w*******.:/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drah
O jaki niby honor oni walcza? To oni zaczeli te wojne, w dodatku w bardzo chamski sposob...

Brawa!!! Jedyny madry osobnik na tym forum!: D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Everad
o ***** ale za***i*** ten masa wymiata sam na nich wszystkich o kurde , chcialbym miec takie pvp jak on ^^

Uważaj, bo sie gejuchu spuscisz tutaj!:(
Lepiej wejdz na Aldore i poliz dupe Mevarowi i Masakrowcowi!;)
A jak chcesz miec takie pvp to se sciagnij Tibia Suit tak jak oni i trafiaj kazdym sdkiem(i pamietaj zeby po kazdym sdku sie spuscic;O)!

Cytuj:

Masakrowiec jest dobrym Graczem , ale Nemtor który zrobil pare charow ( i jest moim zdaniem za dobry) powyzej 100 lvla

Musisz jednak pamietać że Mevar gra ze 150 innymi ownerami.:)

Co do tematu to ja oczywiście mam nadzieje ze BW wygra i mam zamiar im w tym pomóc.:D
__________________________________________________ _______________

Hail BW!

behi 10-05-2005 21:11

Zastosowali niezłą taktykę, to polegało na rozbiciu liczniejszego wojska przeciwnika. Potem nagły atak całej gildi i bitwa wygrana. Masakrowiec pvp ma dobre, ale rzeczywiście obaj sorcowie nie wykorzystali możliwości. Na Amera byli raz sobie 2 sorcowie którzy w czasie bitwy na polecenie CLICK-CLICK-BOOM walili razem ue. No i nie do końca byli zgrani bo pare okazji przepuścili.
@Telupeje

Widać było że nie uzywaja botow, bo nie trafiali sdkami za kazdym razem, pokazywaly sie czesto chmurki, wiec nie pieprz...

Bucik 10-05-2005 21:19

no a jak ci ich przeciwnicy mogli nie poledz kiedy sorc z paccem wymiata z UTANI GRAN HUR i nikt go nie dogania a ten lata jak dureń i wszystkich bije... to co palek zrobi sorcowi a co ja powiem o knightcie...

Kazz100 10-05-2005 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
LOL!
Bo polaczkom się wydaje, ze im wszystko wolno, ale niestety tym razem dostana w*******.:/
Hail BW!

Haha Dostana w ...... ? hahaha o kurde. Jak narazie to Bw & Krishna niemaja ZADNEGO FRAGA i cale dnie siedza w Pz. Powoli ludzie wykruszaja sie z tych gildi gdyz niema sensu siedziec jak to mowia 24/7 h w Pz :D.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29.