![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Zapodaje filmik z wojny na Aldorze. Znow nasi dzielini polacy walcza o swoj honor na Aldorze. Zobaczycie jak sie walczy na aldorze, mamy tutaj dwoch najlepszych polskich graczy w walce (PvP).
http://szwed.frame.pl/Tibia/TibiaCam/Adlora_war_1.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uhm.. a masz zgode Masakrowca na wystawienie tego filmu... 'prawa autorskie?'
Film nie jest nowy, z czwartku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm a od kiedy to do filmow z tibi trzeba miec zgode ?? 0.o skoro ten link byl u nas na serverze na kanale trade to chyba mozna go pokazywac czyz nie ? ^.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Coś zrombane "Nie można wyświetlić strony" popraw linka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Nowy Targ
|
![]() Filmik jest wypaśny, widać, że Masakrowiec jest bardzo dobrym graczem, oby takich więcej.. Hail EM !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Owszem , mi też link nie działa, ale ostatnio widziałem świetne 3 fragi...
Padli Kiperlana (czy jak to się pisze) , Seth ( i tam jakies de'cos tam seth) oraz jakis pall czy ktos ( tez nie pamietam bo czort kto by tyle pamietal ![]() ![]() ![]() Pozdro i gz dla nich
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Filmik dość dobry, ale ci sorcowie byli jacyś niezdecydowani. Raz podbiegają walą sd i uciekają, mają te stone skiny, zamiast walnąć ue to biegają jak głupki chleją manafluidy i tracą manę na gran hury....dla mnie przerost formy nad treścią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() Jezeli bylby ktos tak uprzejmy i zamiescil ponownie filmik, bylbym wdzieczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
![]() |
![]() o ***** ale za***i*** ten masa wymiata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Nowy Targ
|
![]() Cytuj:
![]() HAIL EM !! HAIL ALDORA !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Nienie, nie zrozumiałeś mnie. Może i zabili paru hlvli, ale mogli zabić więcej osób. Przepuścili np jednego gościa na black hp, który potem spokojnie uciekł, a czasami miałem wrażenie że oszczędzali na sd. Ja rozumiem że odciągali, ale jak odciągają 100+EK to się wali ue bo EK ma dużo hp, a nie marnuje sdki, manasy i to tylko kwestia czasu kiedy przybiegną koledzy. Mogę wam pokazać pradziwie dobrze wykonaną akcję 3 sorców, nie wiem może już tu kiedyś była ale zahostuję. Masakrator wali z ueka 600hp, więc razem z drugim sorcem, jednym kombem rozwala 100RP. Ten drugi sorc to wogóle biegał nie wiadomo gdzie, prawie nie strzelał, ue też nie walił. Moim zdaniem poprostu nie wykorzystali swoich możliwości.
A o to filmik o którym mówiłem: http://rapidshare.de/files/1444180/Potop.rec.html P.S. Ja tylko staram obiektywnie się oceniać, a nie podniecać, jacy to oni wspaniali i wogóle. Ostatnio edytowany przez Rikimaru - 09-05-2005 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Re:Topic O jaki niby honor oni walcza? To oni zaczeli te wojne, w dodatku w bardzo chamski sposob... |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oni niezdecydowani bo chodzilo o to zeby wyciagnac h lvl tylko bo on wiedzial z eoni ue beda walic a 1 ban wiecej masy i to jest delet chara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Masa - Ty radzisz na Aldorze !
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Masakrowiec to doradca finansowy!? ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Lepiej wejdz na Aldore i poliz dupe Mevarowi i Masakrowcowi! ![]() A jak chcesz miec takie pvp to se sciagnij Tibia Suit tak jak oni i trafiaj kazdym sdkiem(i pamietaj zeby po kazdym sdku sie spuscic;O)! Cytuj:
![]() Co do tematu to ja oczywiście mam nadzieje ze BW wygra i mam zamiar im w tym pomóc. ![]() __________________________________________________ _______________ Hail BW! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Zastosowali niezłą taktykę, to polegało na rozbiciu liczniejszego wojska przeciwnika. Potem nagły atak całej gildi i bitwa wygrana. Masakrowiec pvp ma dobre, ale rzeczywiście obaj sorcowie nie wykorzystali możliwości. Na Amera byli raz sobie 2 sorcowie którzy w czasie bitwy na polecenie CLICK-CLICK-BOOM walili razem ue. No i nie do końca byli zgrani bo pare okazji przepuścili.
@Telupeje Widać było że nie uzywaja botow, bo nie trafiali sdkami za kazdym razem, pokazywaly sie czesto chmurki, wiec nie pieprz...
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() no a jak ci ich przeciwnicy mogli nie poledz kiedy sorc z paccem wymiata z UTANI GRAN HUR i nikt go nie dogania a ten lata jak dureń i wszystkich bije... to co palek zrobi sorcowi a co ja powiem o knightcie...
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |