![]() |
Fake amatora chessterra
Część I
Dwa cyclopy wraz ze swoim wojskiem bronią miasta. Satara warta w Thais króla Tibianusa idzie na emeryture a więc wchodzi nowa warta pod dowództwem dwóch zsumowanych cyclopów. http://img.photobucket.com/albums/v6...ibia/fake1.bmp Dużo się nienapracowałem. Dopiero zaczełem przygode fajkową. Proszę o pomoc jak coś i wyrozumiałość. |
Jak zrobić aby fake był widoczny?
|
Po pierwsze wrzuć to na www.imageshack.us bo photobucket pomniejsza
Po drugie nie nabijaj postów |
LOOOOL.... Znasz ty chłopie coś takeigo jak EDIT????
Niech zgadne... W 4 twoim poście zapyatsz się właśnie o to!: "Jak mam zrobić Edita? Bo jakieś "n00by" nie dają mi sp0okoju -,-" A co do fake'a to troszku mały i nic nie widze..... :confused: |
Lol
Sie dziwi że mu nie komentują! A komu sie chce wpatrywać w coś tak małego !!! I nie powtarzaj postów, już masz z 6 chyba punktów minusowych! (3pkt. za każdą powtórkę)
|
otworz w paincie, i zrob "zapisz jako" tle ze nie w formacie JPG a nie BMP
usun w photobukecie szkrina z formatu BMB i wklej w formacie JPG:) Proste?... Proste Przy okazji nie powtarzaj sie co 10 min bo to denerwuje-.- |
Nawet w pomniejszeniu widzę, że to syf. Zrób cosik innego, ale się postaraj...
|
Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać!
HAHHAHAHAHAHA! Masz to na serwie? Jeśli nie to to co tam wyżej tylko 2x mocniej. Masz temat w zdjęciach "Wszystko co powinniśmy wiedzieć o zdjęciach" ( http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4815 ). Przeczytać sobie topic, zanim spróbujesz cokolwiek zrobić. [quote=Chessterr][IMG]fake1[/IMG] Tutaj musisz wpisać ADRES, ale of course musisz mieć najpierw na serwerze. ..::EDIT::.. No już lepiej, ale i tak źle. Owiele za małe. Owiele! Szerokość: 184px Wysokość: 114px A powinno być przynajmniej 400px/400px (około) |
AAAA...Pomocy jestem ślepy!!! ;( ;( ;(
Co?Nie to mały obrazek,uff co za ulga... :D No ale nie radze ci zamieszczać w photobukcet,na 1 poprzednim poście jest link do imageshack,tam są duże obrazki.Zmień bo nie moge ocenić. |
siema
Ej no co to jest takie obrazki to ty se mozesz w domu na scinie powiesic chociarz i tak nikt by tego nie zauwazyl. to jak nie umiesz wklejac screnuw to sie do tego nie zabieraj!!! (ja nie umiem dlatego nie wklejam). narq |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |