|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Część I
Dwa cyclopy wraz ze swoim wojskiem bronią miasta. Satara warta w Thais króla Tibianusa idzie na emeryture a więc wchodzi nowa warta pod dowództwem dwóch zsumowanych cyclopów. ![]() Dużo się nienapracowałem. Dopiero zaczełem przygode fajkową. Proszę o pomoc jak coś i wyrozumiałość.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 09-05-2005 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Jak zrobić aby fake był widoczny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Po pierwsze wrzuć to na www.imageshack.us bo photobucket pomniejsza
Po drugie nie nabijaj postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() LOOOOL.... Znasz ty chłopie coś takeigo jak EDIT????
Niech zgadne... W 4 twoim poście zapyatsz się właśnie o to!: "Jak mam zrobić Edita? Bo jakieś "n00by" nie dają mi sp0okoju -,-" A co do fake'a to troszku mały i nic nie widze..... ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Sie dziwi że mu nie komentują! A komu sie chce wpatrywać w coś tak małego !!! I nie powtarzaj postów, już masz z 6 chyba punktów minusowych! (3pkt. za każdą powtórkę)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() otworz w paincie, i zrob "zapisz jako" tle ze nie w formacie JPG a nie BMP
usun w photobukecie szkrina z formatu BMB i wklej w formacie JPG ![]() Proste?... Proste Przy okazji nie powtarzaj sie co 10 min bo to denerwuje-.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Nawet w pomniejszeniu widzę, że to syf. Zrób cosik innego, ale się postaraj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać!
HAHHAHAHAHAHA! Masz to na serwie? Jeśli nie to to co tam wyżej tylko 2x mocniej. Masz temat w zdjęciach "Wszystko co powinniśmy wiedzieć o zdjęciach" ( http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4815 ). Przeczytać sobie topic, zanim spróbujesz cokolwiek zrobić. [quote=Chessterr][IMG]fake1[/IMG] Tutaj musisz wpisać ADRES, ale of course musisz mieć najpierw na serwerze. ..::EDIT::.. No już lepiej, ale i tak źle. Owiele za małe. Owiele! Szerokość: 184px Wysokość: 114px A powinno być przynajmniej 400px/400px (około)
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 09-05-2005 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() AAAA...Pomocy jestem ślepy!!!
![]() ![]() ![]() Co?Nie to mały obrazek,uff co za ulga... ![]() No ale nie radze ci zamieszczać w photobukcet,na 1 poprzednim poście jest link do imageshack,tam są duże obrazki.Zmień bo nie moge ocenić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Dobra, macie mnie ;<
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Silvon
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() siema
Ej no co to jest takie obrazki to ty se mozesz w domu na scinie powiesic chociarz i tak nikt by tego nie zauwazyl. to jak nie umiesz wklejac screnuw to sie do tego nie zabieraj!!! (ja nie umiem dlatego nie wklejam). narq
Name: Master Silvon Sex: male Profession: Elite Knight Level: 50 World: Calmera Residence: Thais Last login: May 12 2006, 14:49:42 CET Comment: ~~ Account Status: Premium Account Ostatnio edytowany przez elite krysiu - 11-05-2005 o 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |