Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Banshee a Ghostland (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3573)

Nuzen 07-03-2004 20:04

Banshee a Ghostland

No wiec tak, mam male pytanie ^^ czy na POWIERZCHNI Ghostlands jest Banshee? czy gdzies w dziurach wiezach?

Beny 07-03-2004 20:20

wypowiem się, ale nie wiem na 100% bo jeszcze nie mam pac- a ten stworek tylko dla pac. Więc banshie jest w dziurze niedaleko slima i tej iluzji, pod którą okazują się być poison fildy. Przynajmniej mi tak powiedzieli ci którzy wchodzili na -2 poziom tam... ale niewiem gdzie dokładnie

Nuzen 07-03-2004 20:32

hmm jesli jest w dziurze to jakis high level dla zabawy moze ja ropnac i zlurowac, trzeba wiec uwazac, ktos jeszcze moze sie wypowie??

Magus 08-03-2004 03:47

Nie, na powierzchni nie ma Banshee.

Marcin? 08-03-2004 09:04

Banshe oczywiscie jest dla facc na ghostlandzie i do poziomu -2 nie spotkalem jej ale na 100% tam jest tylko nie wiem na ktorym poziomie.

Beny 08-03-2004 15:43

hm banshe dla fac ?? z tego co słyszałem to przecież potworek dla pac. Czy może ktoś wyjaśnić ? A jeśli to dla pac to raczej nie zluruje go nikt bo będzie jakiś stopień, teleport, drzwi , które przepuszczą tylko pac a banshe raczej niepowinno wyjść z tamtąd tzn przez to ograniczenie. Jak sie mysle to poprawcie.. ale wydaje mi się że dobrze gadam. Więc prosze o sprostowani. Jesli dla free acc zn że trzeba się bać :P ..a ja nigdy nie zdawałem sobie z tego sprawy :P ... ps jak ktoś lubi sobie jaja robić ..to gleba była jakby ktoś zrobil z siebie banshie (ilusion) i straszyl tych którzy na 1 poziom wchodzą zabić szkielety, pająi i ghula :D

WizzArD 08-03-2004 16:23

hmm nawet jak jest dla faccuw to pewnie na niskim poziomie
a pozatym i tak wyzsze lvle (czyli te kture mogom zabic banshee) majom pacca

Nuzen 08-03-2004 19:31

no wlasnie ja slyszalem ze 1 na ghostlandzie jest

Ketibro 08-03-2004 21:05

Ja wykonalem Questa "Banshee Quest" I niewidzialem zadnej Banshee :D

miuriel 08-03-2004 22:29

tak:
-ja znam ghostland jak moj maly paluszek u reki(no moze nie az tak)
-tam gdzie se spawnuja slimy i gdzie jest ta iluzja to tam jest kilka szkeletoruw i poison spiderow.pozneij jest pusto tzn ze 2 lvl jest bez monsterow (chyba na uleczenie sie lub cos w tym stylu) poozniej masz do wyboru drozke . idzesz prosto to schodzisz w dol i tam sa 2-3 szkieletow. schodisz jeszcze nizej 2-4 szkeletow 2-3 ghuli.idzesz przed siebie i masz wejscie w gore. tam sa scorpy i ghule i moze cos jeszcze ale nie wiedzialem za bardzo bo nie wchodzielm..
zamiast isc na 2 poziomie w gore , to jak sie pijdzie na dol to tam jest zejscie i tak sa cave raty i szkielety. idzesz przed siebie i jest rozwidlenie w dol lub dalej proest w dol sie schodzi i jest spore stadko scorpuw a dalej nie weim bo nie wchodzielm. idziesz wtedy dalej przed siebie i schodzisz w dol i spotykasz duzzo poison spiderow a jak zejdziesz jeszcze nizej to jest zonk! giant spider cie zzera a nie mozesz si cofnac bo sa kraty..
powiecmy ze rozpykales gska i idzesz dalej w dol a tam jeszcze gorzej! podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone.wiecej o tej dziuze kolo respu slime nic nie powiem bo nie wiem ale tam podobno jest quest bo za darmo by sie rozwalalo behomota?? no nie wiem.
Zycze powodzenia na ghostlanadach..

Sajan 08-03-2004 23:04

Na ghostlandzie są banshee i są on dla facc'a. Jest tam quest. Po drodze trzeba zabić właśnie banshee i warlocki. Widziałem jak wykonywali tego questa ludzie z Eterni.

mani 11-03-2004 12:13

No wlasnie a jak sie dostac na Ghostlands?

Loozaczek 13-03-2004 20:08

Ghostland to nowo powstały teren dla FACC na lewo od CArlin... nowo , mam na mysli update swiateczny...

Bashee na powierzchni nie latają... na -2 tez nie, i na -3 tez nie...bo tam chodzilem :)

Kazik 13-03-2004 21:07

Banshee wystąpuja głeboko pod isle of kinds .
Można je spodkać po drodze do questa;)

Metow 13-03-2004 22:10

?( mam pytanie, Weszlem przez jakas dziure do ghostlandi a niemam pacca i zobaczylem ducha ktory mnei gonil, troche mnie to dziwi bo podobno duchy moga widziec tylko pacc. Sory ze niemam screena ale niezdarzylem bo uciekalem przed tym duchem. ?(

Rafallord 13-03-2004 23:19

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez miuriel
<ciach>
podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone<ciach>
behemot jest dla pacc.........

Mefi 14-03-2004 11:25

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez miuriel
tak:
-ja znam ghostland jak moj maly paluszek u reki(no moze nie az tak)
-tam gdzie se spawnuja slimy i gdzie jest ta iluzja to tam jest kilka szkeletoruw i poison spiderow.pozneij jest pusto tzn ze 2 lvl jest bez monsterow (chyba na uleczenie sie lub cos w tym stylu) poozniej masz do wyboru drozke . idzesz prosto to schodzisz w dol i tam sa 2-3 szkieletow. schodisz jeszcze nizej 2-4 szkeletow 2-3 ghuli.idzesz przed siebie i masz wejscie w gore. tam sa scorpy i ghule i moze cos jeszcze ale nie wiedzialem za bardzo bo nie wchodzielm..
zamiast isc na 2 poziomie w gore , to jak sie pijdzie na dol to tam jest zejscie i tak sa cave raty i szkielety. idzesz przed siebie i jest rozwidlenie w dol lub dalej proest w dol sie schodzi i jest spore stadko scorpuw a dalej nie weim bo nie wchodzielm. idziesz wtedy dalej przed siebie i schodzisz w dol i spotykasz duzzo poison spiderow a jak zejdziesz jeszcze nizej to jest zonk! giant spider cie zzera a nie mozesz si cofnac bo sa kraty..
powiecmy ze rozpykales gska i idzesz dalej w dol a tam jeszcze gorzej! podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone.wiecej o tej dziuze kolo respu slime nic nie powiem bo nie wiem ale tam podobno jest quest bo za darmo by sie rozwalalo behomota?? no nie wiem.
Zycze powodzenia na ghostlanadach..
hahahaha, muhahahaha, buahahha, uhahahaha, behe są tylko dla pacc na edron w cyclopolis a poza tym ta z teogc o pamietam to jest pusto albo poiosn spidery, a banshee wiem gdzie sa dokladnie ale nie powiem bo tam jest też quest a quest spooing jest zabroniony lol

Pan Samochodzik 14-03-2004 14:44

Cytuj:

?( mam pytanie, Weszlem przez jakas dziure do ghostlandi a niemam pacca i zobaczylem ducha ktory mnei gonil, troche mnie to dziwi bo podobno duchy moga widziec tylko pacc. Sory ze niemam screena ale niezdarzylem bo uciekalem przed tym duchem.?(

Od wersji 7.20 duchy sa dla facc i mozna je zabijac w ghostlandzie i na isle of kings

miuriel 14-03-2004 15:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Mefi

hahahaha, muhahahaha, buahahha, uhahahaha, behe są tylko dla pacc na edron w cyclopolis a poza tym ta z teogc o pamietam to jest pusto albo poiosn spidery, a banshee wiem gdzie sa dokladnie ale nie powiem bo tam jest też quest a quest spooing jest zabroniony lol
takk tak tam sa poison spidery a jak sie zejdzie nizej to jest gs i jak sie zabioje gska to jest behemot ale jak tu wnioskuje moga do niego zejsc tylko pacc....

Bofedojo 14-03-2004 19:45

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Metow
?( mam pytanie, Weszlem przez jakas dziure do ghostlandi a niemam pacca i zobaczylem ducha ktory mnei gonil, troche mnie to dziwi bo podobno duchy moga widziec tylko pacc. Sory ze niemam screena ale niezdarzylem bo uciekalem przed tym duchem. ?(
Hahahaha, bueheheh, muehehehe :D:D:D:D:D... Jesli Ci chodzi o tego ghosta, ktory chodzi przy takim drzewku to jest on nie grozny, jak podejdziesz do niego to on zniknie....:D:D:D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16.