|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() wypowiem się, ale nie wiem na 100% bo jeszcze nie mam pac- a ten stworek tylko dla pac. Więc banshie jest w dziurze niedaleko slima i tej iluzji, pod którą okazują się być poison fildy. Przynajmniej mi tak powiedzieli ci którzy wchodzili na -2 poziom tam... ale niewiem gdzie dokładnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() hmm jesli jest w dziurze to jakis high level dla zabawy moze ja ropnac i zlurowac, trzeba wiec uwazac, ktos jeszcze moze sie wypowie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Nie, na powierzchni nie ma Banshee.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Banshe oczywiscie jest dla facc na ghostlandzie i do poziomu -2 nie spotkalem jej ale na 100% tam jest tylko nie wiem na ktorym poziomie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() hm banshe dla fac ?? z tego co słyszałem to przecież potworek dla pac. Czy może ktoś wyjaśnić ? A jeśli to dla pac to raczej nie zluruje go nikt bo będzie jakiś stopień, teleport, drzwi , które przepuszczą tylko pac a banshe raczej niepowinno wyjść z tamtąd tzn przez to ograniczenie. Jak sie mysle to poprawcie.. ale wydaje mi się że dobrze gadam. Więc prosze o sprostowani. Jesli dla free acc zn że trzeba się bać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() hmm nawet jak jest dla faccuw to pewnie na niskim poziomie
a pozatym i tak wyzsze lvle (czyli te kture mogom zabic banshee) majom pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() no wlasnie ja slyszalem ze 1 na ghostlandzie jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Ja wykonalem Questa "Banshee Quest" I niewidzialem zadnej Banshee
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() tak:
-ja znam ghostland jak moj maly paluszek u reki(no moze nie az tak) -tam gdzie se spawnuja slimy i gdzie jest ta iluzja to tam jest kilka szkeletoruw i poison spiderow.pozneij jest pusto tzn ze 2 lvl jest bez monsterow (chyba na uleczenie sie lub cos w tym stylu) poozniej masz do wyboru drozke . idzesz prosto to schodzisz w dol i tam sa 2-3 szkieletow. schodisz jeszcze nizej 2-4 szkeletow 2-3 ghuli.idzesz przed siebie i masz wejscie w gore. tam sa scorpy i ghule i moze cos jeszcze ale nie wiedzialem za bardzo bo nie wchodzielm.. zamiast isc na 2 poziomie w gore , to jak sie pijdzie na dol to tam jest zejscie i tak sa cave raty i szkielety. idzesz przed siebie i jest rozwidlenie w dol lub dalej proest w dol sie schodzi i jest spore stadko scorpuw a dalej nie weim bo nie wchodzielm. idziesz wtedy dalej przed siebie i schodzisz w dol i spotykasz duzzo poison spiderow a jak zejdziesz jeszcze nizej to jest zonk! giant spider cie zzera a nie mozesz si cofnac bo sa kraty.. powiecmy ze rozpykales gska i idzesz dalej w dol a tam jeszcze gorzej! podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone.wiecej o tej dziuze kolo respu slime nic nie powiem bo nie wiem ale tam podobno jest quest bo za darmo by sie rozwalalo behomota?? no nie wiem. Zycze powodzenia na ghostlanadach.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Na ghostlandzie są banshee i są on dla facc'a. Jest tam quest. Po drodze trzeba zabić właśnie banshee i warlocki. Widziałem jak wykonywali tego questa ludzie z Eterni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ashalog
Profesja: Paladin
Gildia: Scarlet Warriors
Świat: Hiberna
Poziom: 37
Skille: 71/56
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() No wlasnie a jak sie dostac na Ghostlands?
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() Ghostland to nowo powstały teren dla FACC na lewo od CArlin... nowo , mam na mysli update swiateczny...
Bashee na powierzchni nie latają... na -2 tez nie, i na -3 tez nie...bo tam chodzilem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Banshee wystąpuja głeboko pod isle of kinds .
Można je spodkać po drodze do questa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2004
![]() |
![]() ?( mam pytanie, Weszlem przez jakas dziure do ghostlandi a niemam pacca i zobaczylem ducha ktory mnei gonil, troche mnie to dziwi bo podobno duchy moga widziec tylko pacc. Sory ze niemam screena ale niezdarzylem bo uciekalem przed tym duchem. ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
Od wersji 7.20 duchy sa dla facc i mozna je zabijac w ghostlandzie i na isle of kings
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |