Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-03-2004, 20:04   #1
Nuzen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2004

Nuzen ma numer GG 3575551
Domyślny Banshee a Ghostland

No wiec tak, mam male pytanie ^^ czy na POWIERZCHNI Ghostlands jest Banshee? czy gdzies w dziurach wiezach?
Nuzen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-03-2004, 20:20   #2
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny

wypowiem się, ale nie wiem na 100% bo jeszcze nie mam pac- a ten stworek tylko dla pac. Więc banshie jest w dziurze niedaleko slima i tej iluzji, pod którą okazują się być poison fildy. Przynajmniej mi tak powiedzieli ci którzy wchodzili na -2 poziom tam... ale niewiem gdzie dokładnie
Beny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2004, 20:32   #3
Nuzen
Użytkownik Forum

Domyślny

hmm jesli jest w dziurze to jakis high level dla zabawy moze ja ropnac i zlurowac, trzeba wiec uwazac, ktos jeszcze moze sie wypowie??
stary 08-03-2004, 03:47   #4
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

Nie, na powierzchni nie ma Banshee.
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2004, 09:04   #5
Marcin?
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 09 2003

Marcin? ma numer GG 223122
Domyślny

Banshe oczywiscie jest dla facc na ghostlandzie i do poziomu -2 nie spotkalem jej ale na 100% tam jest tylko nie wiem na ktorym poziomie.
Marcin? jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2004, 15:43   #6
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny

hm banshe dla fac ?? z tego co słyszałem to przecież potworek dla pac. Czy może ktoś wyjaśnić ? A jeśli to dla pac to raczej nie zluruje go nikt bo będzie jakiś stopień, teleport, drzwi , które przepuszczą tylko pac a banshe raczej niepowinno wyjść z tamtąd tzn przez to ograniczenie. Jak sie mysle to poprawcie.. ale wydaje mi się że dobrze gadam. Więc prosze o sprostowani. Jesli dla free acc zn że trzeba się bać ..a ja nigdy nie zdawałem sobie z tego sprawy ... ps jak ktoś lubi sobie jaja robić ..to gleba była jakby ktoś zrobil z siebie banshie (ilusion) i straszyl tych którzy na 1 poziom wchodzą zabić szkielety, pająi i ghula
Beny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2004, 16:23   #7
WizzArD
Zbanowany

Data dołączenia: 29 02 2004

Domyślny

hmm nawet jak jest dla faccuw to pewnie na niskim poziomie
a pozatym i tak wyzsze lvle (czyli te kture mogom zabic banshee) majom pacca
WizzArD jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2004, 19:31   #8
Nuzen
Użytkownik Forum

Domyślny

no wlasnie ja slyszalem ze 1 na ghostlandzie jest
stary 08-03-2004, 21:05   #9
Ketibro
Użytkownik Forum

Ketibro's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Ketibro ma numer GG 4245713
Domyślny

Ja wykonalem Questa "Banshee Quest" I niewidzialem zadnej Banshee
stary 08-03-2004, 22:29   #10
miuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2004

Domyślny

tak:
-ja znam ghostland jak moj maly paluszek u reki(no moze nie az tak)
-tam gdzie se spawnuja slimy i gdzie jest ta iluzja to tam jest kilka szkeletoruw i poison spiderow.pozneij jest pusto tzn ze 2 lvl jest bez monsterow (chyba na uleczenie sie lub cos w tym stylu) poozniej masz do wyboru drozke . idzesz prosto to schodzisz w dol i tam sa 2-3 szkieletow. schodisz jeszcze nizej 2-4 szkeletow 2-3 ghuli.idzesz przed siebie i masz wejscie w gore. tam sa scorpy i ghule i moze cos jeszcze ale nie wiedzialem za bardzo bo nie wchodzielm..
zamiast isc na 2 poziomie w gore , to jak sie pijdzie na dol to tam jest zejscie i tak sa cave raty i szkielety. idzesz przed siebie i jest rozwidlenie w dol lub dalej proest w dol sie schodzi i jest spore stadko scorpuw a dalej nie weim bo nie wchodzielm. idziesz wtedy dalej przed siebie i schodzisz w dol i spotykasz duzzo poison spiderow a jak zejdziesz jeszcze nizej to jest zonk! giant spider cie zzera a nie mozesz si cofnac bo sa kraty..
powiecmy ze rozpykales gska i idzesz dalej w dol a tam jeszcze gorzej! podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone.wiecej o tej dziuze kolo respu slime nic nie powiem bo nie wiem ale tam podobno jest quest bo za darmo by sie rozwalalo behomota?? no nie wiem.
Zycze powodzenia na ghostlanadach..
miuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2004, 23:04   #11
Sajan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2004

Domyślny

Na ghostlandzie są banshee i są on dla facc'a. Jest tam quest. Po drodze trzeba zabić właśnie banshee i warlocki. Widziałem jak wykonywali tego questa ludzie z Eterni.
Sajan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2004, 12:13   #12
mani
Użytkownik Forum

mani's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Aktywny gracz
Imię: Ashalog
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 37
Skille: 71/56
Poziom mag.: 14
mani ma numer GG 1517227
Domyślny

No wlasnie a jak sie dostac na Ghostlands?

Wpadnij, moze Cos Ci sie spodoba!
mani jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2004, 20:08   #13
Loozaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2003

Loozaczek ma numer GG 2213938
Domyślny

Ghostland to nowo powstały teren dla FACC na lewo od CArlin... nowo , mam na mysli update swiateczny...

Bashee na powierzchni nie latają... na -2 tez nie, i na -3 tez nie...bo tam chodzilem
Loozaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2004, 21:07   #14
Kazik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

Banshee wystąpuja głeboko pod isle of kinds .
Można je spodkać po drodze do questa
Kazik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2004, 22:10   #15
Metow
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 03 2004

Metow ma numer GG 3750777
Domyślny

?( mam pytanie, Weszlem przez jakas dziure do ghostlandi a niemam pacca i zobaczylem ducha ktory mnei gonil, troche mnie to dziwi bo podobno duchy moga widziec tylko pacc. Sory ze niemam screena ale niezdarzylem bo uciekalem przed tym duchem. ?(
Metow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2004, 23:19   #16
Rafallord
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez miuriel
<ciach>
podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone<ciach>
behemot jest dla pacc.........
Rafallord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2004, 11:25   #17
Mefi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Mefi ma numer GG 3140258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez miuriel
tak:
-ja znam ghostland jak moj maly paluszek u reki(no moze nie az tak)
-tam gdzie se spawnuja slimy i gdzie jest ta iluzja to tam jest kilka szkeletoruw i poison spiderow.pozneij jest pusto tzn ze 2 lvl jest bez monsterow (chyba na uleczenie sie lub cos w tym stylu) poozniej masz do wyboru drozke . idzesz prosto to schodzisz w dol i tam sa 2-3 szkieletow. schodisz jeszcze nizej 2-4 szkeletow 2-3 ghuli.idzesz przed siebie i masz wejscie w gore. tam sa scorpy i ghule i moze cos jeszcze ale nie wiedzialem za bardzo bo nie wchodzielm..
zamiast isc na 2 poziomie w gore , to jak sie pijdzie na dol to tam jest zejscie i tak sa cave raty i szkielety. idzesz przed siebie i jest rozwidlenie w dol lub dalej proest w dol sie schodzi i jest spore stadko scorpuw a dalej nie weim bo nie wchodzielm. idziesz wtedy dalej przed siebie i schodzisz w dol i spotykasz duzzo poison spiderow a jak zejdziesz jeszcze nizej to jest zonk! giant spider cie zzera a nie mozesz si cofnac bo sa kraty..
powiecmy ze rozpykales gska i idzesz dalej w dol a tam jeszcze gorzej! podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone.wiecej o tej dziuze kolo respu slime nic nie powiem bo nie wiem ale tam podobno jest quest bo za darmo by sie rozwalalo behomota?? no nie wiem.
Zycze powodzenia na ghostlanadach..
hahahaha, muhahahaha, buahahha, uhahahaha, behe są tylko dla pacc na edron w cyclopolis a poza tym ta z teogc o pamietam to jest pusto albo poiosn spidery, a banshee wiem gdzie sa dokladnie ale nie powiem bo tam jest też quest a quest spooing jest zabroniony lol
stary 14-03-2004, 14:44   #18
Pan Samochodzik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
?( mam pytanie, Weszlem przez jakas dziure do ghostlandi a niemam pacca i zobaczylem ducha ktory mnei gonil, troche mnie to dziwi bo podobno duchy moga widziec tylko pacc. Sory ze niemam screena ale niezdarzylem bo uciekalem przed tym duchem.?(

Od wersji 7.20 duchy sa dla facc i mozna je zabijac w ghostlandzie i na isle of kings

Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl;
Nowa wersja 1.1a (30.10.2007)
http://sourceforge.net/projects/sendimager/
Pan Samochodzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2004, 15:52   #19
miuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Mefi

hahahaha, muhahahaha, buahahha, uhahahaha, behe są tylko dla pacc na edron w cyclopolis a poza tym ta z teogc o pamietam to jest pusto albo poiosn spidery, a banshee wiem gdzie sa dokladnie ale nie powiem bo tam jest też quest a quest spooing jest zabroniony lol
takk tak tam sa poison spidery a jak sie zejdzie nizej to jest gs i jak sie zabioje gska to jest behemot ale jak tu wnioskuje moga do niego zejsc tylko pacc....
miuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2004, 19:45   #20
Bofedojo
Użytkownik Forum

Bofedojo's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk

Stan: Niegrający
Bofedojo ma numer GG 1439666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Metow
?( mam pytanie, Weszlem przez jakas dziure do ghostlandi a niemam pacca i zobaczylem ducha ktory mnei gonil, troche mnie to dziwi bo podobno duchy moga widziec tylko pacc. Sory ze niemam screena ale niezdarzylem bo uciekalem przed tym duchem. ?(
Hahahaha, bueheheh, muehehehe ... Jesli Ci chodzi o tego ghosta, ktory chodzi przy takim drzewku to jest on nie grozny, jak podejdziesz do niego to on zniknie....

Cya in another life brothers

Bofedojo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania