![]() |
Takie PK :D
W roli glownej(ja:D) :
Galian Khalam (nice nice) Pomocnicy: Lord Lukaas (nice kumpel z rl) Lord Kodzak (tesh kumpel z rl ^.-) A oto link : http://rapidshare.de/files/1737732/t...obana.rec.html krotki opis filmu : Koncowka jest zaje***** Poczatek troche nudny trzeba bylo dojsc do miejsca pk ;] No ale co ja tu bede muwil ogladajcie i !!KOMENTUJECIE!! koment plx :D OMG stego co narazie wyczytalem muwicie ze to jest glupi film......mozliwe ze on jest glupi ale........to jest moj 1 filmik i pirwsze pk ktore robie. A więc za drobne bledy mnie nie posodzajcie !!!!!!! a takto spoko komentujcie dalej :P |
13:53 Lord Kodzak: ja mam piesc pod blokiem
13:53 Lord Lukaas: pierw musisz mnie spotkac Lol -.- Tragiczny film =/ |
ten film powienien miec tytul "takie pk to bani" a nie do bana :D
|
Autor poruszony moją krytyką wysłał mi taką ciekawą PW :
"Hmmm...........widze ze lubisz bardzo komentowac nakrec lepszy film i zobaczymy.......tylko twoj film a nie jakiegos kumpla co ma 60lvl nakrec swoj wlasny film jak bedzie spoko to zwracam honor a narazie nie komentuj ostro bo widzialem twoje posty nawet gdy jest cos fajnego ty to komentujesz krytycznie.A nie oto tu chodzi chodzi o twoj prawdziwy komentarz a nie jakis bachor ktorego rodzice leja.......I wysililbys sie chociaz na 1 zdanie.To koniec mojej wiadomosci." 3 Sprawy: "Fajne" to względna opina. Radze porównać swój film z np. innymi filmami Pk, chodźby z tibia.de. A to że komentuje krytycznie...cóż, widać czasem niemożna inaczej. Pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |