![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
|
![]() W roli glownej(ja
![]() Galian Khalam (nice nice) Pomocnicy: Lord Lukaas (nice kumpel z rl) Lord Kodzak (tesh kumpel z rl ^.-) A oto link : http://rapidshare.de/files/1737732/t...obana.rec.html krotki opis filmu : Koncowka jest zaje***** Poczatek troche nudny trzeba bylo dojsc do miejsca pk ;] No ale co ja tu bede muwil ogladajcie i !!KOMENTUJECIE!! koment plx ![]() OMG stego co narazie wyczytalem muwicie ze to jest glupi film......mozliwe ze on jest glupi ale........to jest moj 1 filmik i pirwsze pk ktore robie. A więc za drobne bledy mnie nie posodzajcie !!!!!!! a takto spoko komentujcie dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Japa - 31-05-2005 o 08:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() 13:53 Lord Kodzak: ja mam piesc pod blokiem
13:53 Lord Lukaas: pierw musisz mnie spotkac Lol -.- Tragiczny film =/
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
![]() |
![]() ten film powienien miec tytul "takie pk to bani" a nie do bana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Autor poruszony moją krytyką wysłał mi taką ciekawą PW :
"Hmmm...........widze ze lubisz bardzo komentowac nakrec lepszy film i zobaczymy.......tylko twoj film a nie jakiegos kumpla co ma 60lvl nakrec swoj wlasny film jak bedzie spoko to zwracam honor a narazie nie komentuj ostro bo widzialem twoje posty nawet gdy jest cos fajnego ty to komentujesz krytycznie.A nie oto tu chodzi chodzi o twoj prawdziwy komentarz a nie jakis bachor ktorego rodzice leja.......I wysililbys sie chociaz na 1 zdanie.To koniec mojej wiadomosci." 3 Sprawy: "Fajne" to względna opina. Radze porównać swój film z np. innymi filmami Pk, chodźby z tibia.de. A to że komentuje krytycznie...cóż, widać czasem niemożna inaczej. Pozdro.