![]() |
Pytanie o Domki
Czy moge mieć 2 domki na 2 światach.
Bo ponoć po kupieniu 1 dostaje się bana na 30dni na kupowanie, ale czy moge kupić jeden na jednym świecie a drugi na drugim? |
1. Magiczny przycisk szukaj.
2. Na jednym koncie można mieć maks. 3 domki na różnych serwach edit: Jeśli coś żle wyjaśniłem masz link do poradnika http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=7537 down: E tego to ci nie powiem ale chyba tak ale na innych serwach muszą być. Poczekaj na kogoś bardziej wiedzącego myślałem że chodzi ci o to co napisałem powyżej edit2: Bana na kupno domku dostajesz wtedy gdy nie bedziesz miał kasy w depo po wygraniu aukcji. |
Ale czy podczas 1 miesiaca moge zalicytować wiecej niż 1 domek?!
|
Cytuj:
|
Jesteście pewni, bo mam 2 postacie i zalicytowałem domek na Celescie tam gdzie nie jest mi b.potrzebny a koledzy na game-chat mówią że można kupić jeden domek w 1 miesiącu.
A z licytacji już się nie da wycofać! Naprawde potrzebuje szybkiej odpowiedzi na ten temat, bo na Celescie mam duzoooooooooooooo niższy lv. :/ Powtarzam pytanie i najlepiej jesli odpowie na nie jakiś użytkownik co ma dużo postów albo mod... Czy moge kupić 2 Domki na 2 INNYCH swiatach w ciągu 1 tygodnia? lub po skończonej licytacji pierwszego domku? |
możesz, bana się dostaje tylko, gdy po wygranej aukcji nie masz tykle kasy w depo ile wylicytowałeś
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |