|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Magiczny przycisk szukaj.
2. Na jednym koncie można mieć maks. 3 domki na różnych serwach edit: Jeśli coś żle wyjaśniłem masz link do poradnika http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=7537 down: E tego to ci nie powiem ale chyba tak ale na innych serwach muszą być. Poczekaj na kogoś bardziej wiedzącego myślałem że chodzi ci o to co napisałem powyżej edit2: Bana na kupno domku dostajesz wtedy gdy nie bedziesz miał kasy w depo po wygraniu aukcji.
Ostatnio edytowany przez daroslaw - 21-06-2005 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ale czy podczas 1 miesiaca moge zalicytować wiecej niż 1 domek?!
Ostatnio edytowany przez Markx - 21-06-2005 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jesteście pewni, bo mam 2 postacie i zalicytowałem domek na Celescie tam gdzie nie jest mi b.potrzebny a koledzy na game-chat mówią że można kupić jeden domek w 1 miesiącu.
A z licytacji już się nie da wycofać! Naprawde potrzebuje szybkiej odpowiedzi na ten temat, bo na Celescie mam duzoooooooooooooo niższy lv. :/ Powtarzam pytanie i najlepiej jesli odpowie na nie jakiś użytkownik co ma dużo postów albo mod... Czy moge kupić 2 Domki na 2 INNYCH swiatach w ciągu 1 tygodnia? lub po skończonej licytacji pierwszego domku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() możesz, bana się dostaje tylko, gdy po wygranej aukcji nie masz tykle kasy w depo ile wylicytowałeś
|
![]() |
![]() |