Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   gdzie znajde stone gholem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=392)

Maggus 20-09-2003 01:25

gdzie znajde stone gholem

napiszcie gdzie moge to znalezc mam postac na danubi i chetnie bym se poszedl to zabic odpiszcie mzoe ktos che sie ze mna tam wybrac jak tibia bedzie dziala

Hukeram 20-09-2003 06:46

W MOLS (maze of lost souls) chyba...ale nie polecam...malo oplacalne...no chyba ze sie chcesz sprawdzic...

Szumek 20-09-2003 06:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Hukeram
W MOLS (maze of lost souls) chyba...ale nie polecam...malo oplacalne...no chyba ze sie chcesz sprawdzic...
Dlaczego malo oplacalne bardzo mnie to zainteresowalo mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat.
Z gory serdeczne dzieki.

Hukeram 20-09-2003 07:30

Juz mowie :)...jest to wg mnie malo oplacalne bo:
-dobry loot (swiecidelka) dostajesz jak masz szczescie...
-stosunkowo malo exp...160...niby duzo...a jednak...
-powrocmy do loota jeszcze...w wiekszosci sa same kamienie...
A pozatym jest ich troche malo...

Asieks 20-09-2003 08:52

Ja tez oplecam Labirynt zaginionych dusz :D tylko jak juz sie tam ktos wybiera to conajmniej na 60lvlu i z suuper skilami:))bo tam troche ptworkow jest...
--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--
Asieks/Mag/21lvl+/26mlvl+/Lunara/Ab'Dendriel/ ---poszukuje gildi
charakter kolegi :))
Mesyszor/knight/17-18lvl+/skill;43/37/mlvl../Lunara/Ab'Dendriel

Van nister roy 20-09-2003 08:54

Ta MOLTS jest jednynym miejscem dla facc gdzie znajdziesz WL(Warlock)

Asieks 20-09-2003 08:58

Wl...tam ich jest do pierona jak wiem...i jak wiem nikt nie doszedl do 7 "poziomou" ze sie tak wyraze....ciekawe co tam jest...moze zaniedlugo Jinn.?? ?(

MatKus 20-09-2003 11:03

Jak to nikt nie doszedł?
Oto mapki, którymi dysponuję (z góru mówię, że to nie moje mapki, mnie tam nie było, ale skoro mam mapki, to ktoś tam był
http://www.matkus.neostrada.pl/temp/mols.gif
BTW: to w lewym, dolnym rogu mapki, to przez jakiś teleport, bo na -6 tam nic nie ma.

thunvil 20-09-2003 20:55

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Asieks
Ja tez oplecam Labirynt zaginionych dusz :D tylko jak juz sie tam ktos wybiera to conajmniej na 60lvlu i z suuper skilami:))bo tam troche ptworkow jest...

A ja nie wiem po co komu 60 lvl do Molsa. To moje ulubione miejsce do expowania i jak na razie jedyne w którym byłem, gdzie jest tak mało ludzi.

Mam 26 lvl sorcem i gski i stone golemy hurtowo tam bije (do czasu aż mi sie hmmy i e bomby nie skończą ofkoz :P )
Aha, jeszcze rada: jak jakiś mag/druid sie do Molsa wybiera, to uprzedzam, że Stone Golemy występują grupowo 4 do 6 sztuk (tyle ja spotykam)
Wtedy tylko niewidka i po zabawie, a świecidełka mi w miare często wypadają. Np power ring średnio w co piątym Golemku...
Good luck 4 all.:":.:":.:":.:":.:":.:":.:":.

Kad 20-09-2003 21:00

@Matkus: trzeba by sie wybrac do deep mols, ja Ty, jescze 1 sorc/druid, 1 palek i z 1-2 knightow.
jak myslisz? Moze w next week? Trzeba by moze troche po-RPG-owac a nie tylko PG-mowac :P
w sumie 50k na aola to jescze nie tak duzo :D

Lapajko 20-09-2003 21:09

Wiem gdzie w mols sa smoki gs ww cycki zerki monki i inne slabe potworki ale jeszcze nie znalazlem stone golema teraz chce siie wybrac z kumplami i zwiedzic wieksza czesc mols niz dotychczas i poszukac stone golemow :)

Maggus 20-09-2003 21:09

siemka Kad mam prosbe jak bedzie dziala tibia ;/ moze mnie zabierzesz na stone gholemy chem obczaic gdzie to jest i czy sa on silne :):):):):):)::):):):):):)

Kad 20-09-2003 21:20

Wiesz jest maly problem Stone Golem jest jednym z 3 potworkow ktorych jescze nie zabilem :D

Ale jak juz bede wiedzial co i jak to pewnie, ze mozemy sie wybrac.

Lechu De'Vrie 20-09-2003 22:29

Podobno w mols na 8 poziomie razem z stone golemami
znajdują sie warloki??
a warloki przecierz są na paca

Wiedzmin 20-09-2003 22:56

Nie lepiej isc na warlocki i czekac jak z sumonuja tylko jest potrzebny bloker i nie dostaniesz expa za summona jak bylem na BH to jak summonowaly skieletory to nic za te szkiely expa nie bylo

Loney 21-09-2003 09:14

No więc neichce mi się zanzaczać gdzie są ale wiem i daje mapke:
http://warzyca.fm.interia.pl/6%20poz.jpg
Wiec w prawym górnym rogu widzimy zejscie z 3 rozgalezniami jest tam gs ale pod tymz anczy jeden korytarz nizej jest ktory idzie poziomo potem w góre i w prawp... wychodzimy i mamy 4 stone golemy ja polecam szybko wejsc zucic EF i se zejsc dla palka najlpiej

Gohinto 21-09-2003 10:24

Ale droga mozna zabladzic i nigdy nie wyjsc :P :D

Diamentowe Ostrze 21-09-2003 11:24

chcesz stone golemy???? idz na demonia tam ich wl ci nasumonuje :D

Cromosol 21-09-2003 18:38

Stone golemy CZĘSTO występują w towarzystwie..
.. WaRlOcKóW (czarnoksięznik)! w00t

M@rek 21-09-2003 18:43

Taa Molts jest spox. :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01.