|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() W MOLS (maze of lost souls) chyba...ale nie polecam...malo oplacalne...no chyba ze sie chcesz sprawdzic...
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Z gory serdeczne dzieki. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Juz mowie
![]() -dobry loot (swiecidelka) dostajesz jak masz szczescie... -stosunkowo malo exp...160...niby duzo...a jednak... -powrocmy do loota jeszcze...w wiekszosci sa same kamienie... A pozatym jest ich troche malo... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Ja tez oplecam Labirynt zaginionych dusz
![]() ![]() --=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=-- Asieks/Mag/21lvl+/26mlvl+/Lunara/Ab'Dendriel/ ---poszukuje gildi charakter kolegi ![]() Mesyszor/knight/17-18lvl+/skill;43/37/mlvl../Lunara/Ab'Dendriel |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ta MOLTS jest jednynym miejscem dla facc gdzie znajdziesz WL(Warlock)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Wl...tam ich jest do pierona jak wiem...i jak wiem nikt nie doszedl do 7 "poziomou" ze sie tak wyraze....ciekawe co tam jest...moze zaniedlugo Jinn.?? ?(
--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=-- Asieks/Mag/21lvl+/26mlvl+/Lunara/Ab'Dendriel/ ---poszukuje gildi charakter kolegi ![]() Mesyszor/knight/17-18lvl+/skill;43/37/mlvl../Lunara/Ab'Dendriel |
![]() |
![]() |
#8 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jak to nikt nie doszedł?
Oto mapki, którymi dysponuję (z góru mówię, że to nie moje mapki, mnie tam nie było, ale skoro mam mapki, to ktoś tam był ![]() BTW: to w lewym, dolnym rogu mapki, to przez jakiś teleport, bo na -6 tam nic nie ma.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() Cytuj:
A ja nie wiem po co komu 60 lvl do Molsa. To moje ulubione miejsce do expowania i jak na razie jedyne w którym byłem, gdzie jest tak mało ludzi. Mam 26 lvl sorcem i gski i stone golemy hurtowo tam bije (do czasu aż mi sie hmmy i e bomby nie skończą ofkoz ![]() Aha, jeszcze rada: jak jakiś mag/druid sie do Molsa wybiera, to uprzedzam, że Stone Golemy występują grupowo 4 do 6 sztuk (tyle ja spotykam) Wtedy tylko niewidka i po zabawie, a świecidełka mi w miare często wypadają. Np power ring średnio w co piątym Golemku... Good luck 4 all.:":.:":.:":.:":.:":.:":.:":. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() @Matkus: trzeba by sie wybrac do deep mols, ja Ty, jescze 1 sorc/druid, 1 palek i z 1-2 knightow.
jak myslisz? Moze w next week? Trzeba by moze troche po-RPG-owac a nie tylko PG-mowac ![]() w sumie 50k na aola to jescze nie tak duzo ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Wiem gdzie w mols sa smoki gs ww cycki zerki monki i inne slabe potworki ale jeszcze nie znalazlem stone golema teraz chce siie wybrac z kumplami i zwiedzic wieksza czesc mols niz dotychczas i poszukac stone golemow
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() siemka Kad mam prosbe jak bedzie dziala tibia ;/ moze mnie zabierzesz na stone gholemy chem obczaic gdzie to jest i czy sa on silne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz jest maly problem Stone Golem jest jednym z 3 potworkow ktorych jescze nie zabilem
![]() Ale jak juz bede wiedzial co i jak to pewnie, ze mozemy sie wybrac. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Podobno w mols na 8 poziomie razem z stone golemami
znajdują sie warloki?? a warloki przecierz są na paca |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Nie lepiej isc na warlocki i czekac jak z sumonuja tylko jest potrzebny bloker i nie dostaniesz expa za summona jak bylem na BH to jak summonowaly skieletory to nic za te szkiely expa nie bylo
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
![]() |
![]() No więc neichce mi się zanzaczać gdzie są ale wiem i daje mapke:
![]() Wiec w prawym górnym rogu widzimy zejscie z 3 rozgalezniami jest tam gs ale pod tymz anczy jeden korytarz nizej jest ktory idzie poziomo potem w góre i w prawp... wychodzimy i mamy 4 stone golemy ja polecam szybko wejsc zucic EF i se zejsc dla palka najlpiej |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ale droga mozna zabladzic i nigdy nie wyjsc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() chcesz stone golemy???? idz na demonia tam ich wl ci nasumonuje
![]()
#19 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Stone golemy CZĘSTO występują w towarzystwie..
.. WaRlOcKóW (czarnoksięznik)! w00t |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Taa Molts jest spox.
![]() |
![]() |