Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wasze problemy w domu... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40853)

Zwieshu 04-07-2005 21:31

Wasze problemy w domu...

Chcialbym zebyscie opisywali ty wasze problemy w domu zwiazane z tym ze gracie w tibie.
Ja zaczne i watpie zeby ktos mnie przebil.

od niewiem jak dlogiego czasu moj ojciec sie boozy ze gram w tibie bo to glopia gra i dawal mi kary za nic np ze nie umylem talezy i takie tam, pewnogo razu przyszedl z pracy i wolal mnie pocos przyszlem za okolo 1 min bylo to jak najszybciej potrafile bo bylem akurat na dragach, cos sie domnie bozyl oto ze tak dlogo ja mu odpiwiedzialem i sie tak zdenerwowal ze wpadl do pokoju znozyczkami i odciol mi kabel sieciowy..
Ale dzienh pozniej juz sam naperawil bo ogladalem filmiki z tibi i myslal ze to nie jest gra w internecie.
Ma sie ciezkie zycie

@przepraszam za dzial pomylilo mi ise :/

Nawi 04-07-2005 21:39

Omg. Niedlugo beda tematy co robi twoj pies/kot czy inny zwierzak jak grasz w tibie. modki plx skasujcie.

PzDrO

Fredrio 04-07-2005 22:08

U mnie w domu moj stary nałogowo korzysta z e-Mule.
I tylko gdy gram w tibie to sie na mnie drze, że transfer mu opada przez to itd.

Ręce sie załamują...

Pozdro

evilKRIK 04-07-2005 22:26

Hardcore

Ja bym swojemu staremu takie piekło zrobił za takie traktowanie że by siedział pod stołem, szkoda mi cie :(
Ale takie tematy już były!"Opisz swój dzień" itp. Pozatym co Mainland ma wspólnego z sytuacją w twoim domu?! Soldki ci talerze brudzą?!

Vanhelsen 04-07-2005 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Ja bym swojemu staremu takie piekło zrobił za takie traktowanie że by siedział pod stołem, szkoda mi cie :(
Ale takie tematy już były!"Opisz swój dzień" itp. Pozatym co Mainland ma wspólnego z sytuacją w twoim domu?! Soldki ci talerze brudzą?!

ROTFL, już to widze, jak robisz staremu piekło...

@topic: mnie tata molestuje za to, że gram w tibię, bo go te ludziki tak podniecają i bubbel i chetero i w ogóle zły dodtyk boli na całe życie ;(

Temat bez sensu...

Trialowiec 05-07-2005 01:00

~~Do Wieszkok... Uważam, że Twoje dowcipy sa nie na miejscu...
Przepraszam moderatow jesli ten post jest za krotki lub "ze moglem sie bardziej wysilic".
Pozdro.

..::QRAS::.. 05-07-2005 08:17

ja tam moge grac ile zechce i kiedy chce :D

AdamS_ 05-07-2005 08:21

JA tez nie moge grac,bo moja stara widziala jak tam klna.Poznij opieprz ciagle mam ze komp powoli chodzi i sa wirusy :(

metiu 05-07-2005 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
ROTFL, już to widze, jak robisz staremu piekło...

@topic: mnie tata molestuje za to, że gram w tibię, bo go te ludziki tak podniecają i bubbel i chetero i w ogóle zły dodtyk boli na całe życie ;(

Temat bez sensu...

Przykro mi... ;P

Terry664 05-07-2005 09:08

Siedze sobie na ghostlandzie :a mój tutaj tatko wpada do mnie po jakies puste cd i taki dialog :
tatko:Co to jest jakis niumarlak
Ja: ghoul takie zombie
Tatko : a co to za gra?
ja :tibia taka internetowa ze muzesz z ludzimi z innego kraju pogadac poduczysz ise angielskiego i wogule
tatko :a lekcje masz odrobione
ja: tak
Tatko : no to graj ja ide do pana roberta bede za 2 godziny ok ?
ja :ok

kaczi 05-07-2005 09:14

U mnie z tym nie ma problemu, bo w Tibię nie gram.

Ale jak grałem, to nie miałem z tym problemu. Żadnego.

p.l 05-07-2005 09:22

był taki temat.

Premm 05-07-2005 09:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::..
ja tam moge grac ile zechce i kiedy chce :D

Niewiem czy zrozumiales aluzje... chodzilo w tym temacie o "Wasze problemy w domu..." i chyba niedosc sclisle sie wyraziles mowiac z mozesz grac kiedy chcesz

@kaczki

Tak samo -.-'

@Zwieshu

Bardzo ci wspólczuje ze masz takiego "starego" (bez urazy) ... ;(

Kubon 05-07-2005 09:52

Koleś kup se słownik ortograficzny bo to wali po oczach! X(
A ja nie mam problemów, że gram w tibie. :]

Hubo of Danera 05-07-2005 10:18

omg ja wiekszych problemów nie mam z tibią. PS: niedlugo zaczniecie robic tematy "Wasze problemy w domu podczas okresu dojrzewania-.-"

kaczi 05-07-2005 10:46

Premm:
Nie przekręcaj mi nicku!

Topic:
Jest napisane wyraźnie, czy mamy problemy w domu z Tibią, ja odpowiedziałem że nie.
Proste i logiczne.

Czarniawy 05-07-2005 10:54

Ja tam staremu piekła nie robie za to ze mi zwróci uwagę, wiem ze na mnie nie nakrzyczy bo ma do mnie szacunek a ja nie podniose na niego głosu ani reki bo w koncu to mój ojciec i szybciej by mi uschla reka, czasem tylko widze jak ma niesmaczną minę gdy widzi ze gram mówiąc: "taki stary a taki głupi".

pozdro...

Cover Sorcerer 05-07-2005 11:06

Dziewczyny,koledzy

Mnie starzy wywalajo z Kompa bym np. poderwal jakąs Dziewczyne lub sie spotkal z kolegami. Ja chce grac, a oni swoje :/ Matka muwi ze TIBIA to badziew... :( Ja tak nie mysle. :D Zawsze prowadze ze starszo dyskusje na ten temat X( X(
PS:Nie dajcie sie wygonic z kompa (rada do wszystkich) :cup:

Czarniawy 05-07-2005 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cover Sorcerer
Mnie starzy wywalajo z Kompa bym np. poderwal jakąs Dziewczyne lub sie spotkal z kolegami. Ja chce grac, a oni swoje :/ Matka muwi ze TIBIA to badziew... :( Ja tak nie mysle. :D Zawsze prowadze ze starszo dyskusje na ten temat X( X(
PS:Nie dajcie sie wygonic z kompa (rada do wszystkich) :cup:

A Mama nie goni cię np. żebyś poczytał słownik albo jakąś książkę, poprzez czytanie książek ortografii też sie można nauczyć.

matiz12 05-07-2005 12:15

moj tata to calkiem przesadzil zalozyl mi haslo na kompa bo za dlugo gralem i nasz zarabany antyvirus znajdowal tyle zagrozen ze byscie sie usmiali byl tak szczegolowy zer zagrozeniem dla kompa byl onet.pl zabronil mi grac w tibie i zalozyl mi haslo myslał ze tak przestane ale zrobili kawiarenke i tam gram a w domu juz haslo ja zlikwidowalem ale grac dalej niemoge

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39.