|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() Chcialbym zebyscie opisywali ty wasze problemy w domu zwiazane z tym ze gracie w tibie.
Ja zaczne i watpie zeby ktos mnie przebil. od niewiem jak dlogiego czasu moj ojciec sie boozy ze gram w tibie bo to glopia gra i dawal mi kary za nic np ze nie umylem talezy i takie tam, pewnogo razu przyszedl z pracy i wolal mnie pocos przyszlem za okolo 1 min bylo to jak najszybciej potrafile bo bylem akurat na dragach, cos sie domnie bozyl oto ze tak dlogo ja mu odpiwiedzialem i sie tak zdenerwowal ze wpadl do pokoju znozyczkami i odciol mi kabel sieciowy.. Ale dzienh pozniej juz sam naperawil bo ogladalem filmiki z tibi i myslal ze to nie jest gra w internecie. Ma sie ciezkie zycie @przepraszam za dzial pomylilo mi ise :/ Ostatnio edytowany przez Zwieshu - 04-07-2005 o 21:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo
![]() |
![]() Omg. Niedlugo beda tematy co robi twoj pies/kot czy inny zwierzak jak grasz w tibie. modki plx skasujcie.
PzDrO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() U mnie w domu moj stary nałogowo korzysta z e-Mule.
I tylko gdy gram w tibie to sie na mnie drze, że transfer mu opada przez to itd. Ręce sie załamują... Pozdro
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja bym swojemu staremu takie piekło zrobił za takie traktowanie że by siedział pod stołem, szkoda mi cie
![]() Ale takie tematy już były!"Opisz swój dzień" itp. Pozatym co Mainland ma wspólnego z sytuacją w twoim domu?! Soldki ci talerze brudzą?!
![]() |
#5 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: mnie tata molestuje za to, że gram w tibię, bo go te ludziki tak podniecają i bubbel i chetero i w ogóle zły dodtyk boli na całe życie ![]() Temat bez sensu...
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ~~Do Wieszkok... Uważam, że Twoje dowcipy sa nie na miejscu...
Przepraszam moderatow jesli ten post jest za krotki lub "ze moglem sie bardziej wysilic". Pozdro. |
![]() |
![]() |
#7 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ja tam moge grac ile zechce i kiedy chce
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() JA tez nie moge grac,bo moja stara widziala jak tam klna.Poznij opieprz ciagle mam ze komp powoli chodzi i sa wirusy
![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() Siedze sobie na ghostlandzie :a mój tutaj tatko wpada do mnie po jakies puste cd i taki dialog :
tatko:Co to jest jakis niumarlak Ja: ghoul takie zombie Tatko : a co to za gra? ja :tibia taka internetowa ze muzesz z ludzimi z innego kraju pogadac poduczysz ise angielskiego i wogule tatko :a lekcje masz odrobione ja: tak Tatko : no to graj ja ide do pana roberta bede za 2 godziny ok ? ja ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie z tym nie ma problemu, bo w Tibię nie gram.
Ale jak grałem, to nie miałem z tym problemu. Żadnego.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() był taki temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@kaczki Tak samo -.-' @Zwieshu Bardzo ci wspólczuje ze masz takiego "starego" (bez urazy) ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Koleś kup se słownik ortograficzny bo to wali po oczach!
![]() A ja nie mam problemów, że gram w tibie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
![]() omg ja wiekszych problemów nie mam z tibią. PS: niedlugo zaczniecie robic tematy "Wasze problemy w domu podczas okresu dojrzewania-.-"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Premm:
Nie przekręcaj mi nicku! Topic: Jest napisane wyraźnie, czy mamy problemy w domu z Tibią, ja odpowiedziałem że nie. Proste i logiczne.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Ja tam staremu piekła nie robie za to ze mi zwróci uwagę, wiem ze na mnie nie nakrzyczy bo ma do mnie szacunek a ja nie podniose na niego głosu ani reki bo w koncu to mój ojciec i szybciej by mi uschla reka, czasem tylko widze jak ma niesmaczną minę gdy widzi ze gram mówiąc: "taki stary a taki głupi".
pozdro...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Mnie starzy wywalajo z Kompa bym np. poderwal jakąs Dziewczyne lub sie spotkal z kolegami. Ja chce grac, a oni swoje :/ Matka muwi ze TIBIA to badziew...
![]() ![]() ![]() ![]() PS:Nie dajcie sie wygonic z kompa (rada do wszystkich) ![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() moj tata to calkiem przesadzil zalozyl mi haslo na kompa bo za dlugo gralem i nasz zarabany antyvirus znajdowal tyle zagrozen ze byscie sie usmiali byl tak szczegolowy zer zagrozeniem dla kompa byl onet.pl zabronil mi grac w tibie i zalozyl mi haslo myslał ze tak przestane ale zrobili kawiarenke i tam gram a w domu juz haslo ja zlikwidowalem ale grac dalej niemoge