![]() |
Axe dla druida...
Czy axe jest dobre dla druida??? ?(
Prosze o szybka odpowiedz, bo jestem jeszcze na rocku i moge zmienic bez konsekwencji !!!! |
To zależy od świata. Jeśli grasz na starym świecie gdzie cena drago lance jest niska to jeszcze możesz iśc w axe, bo co prawda nie szybko ale po jakimś czasie będziesz ją miał. Jednak na nowszych światach D-Lance jest dość droga czyli ciężej ci ją będzie zdobyć.
Osobiście polecam ci Cluby. War Hammer dostaniesz bardzo szybko dzięki jego niskim kosztą. I będziesz miał broń bardzo dobrą. Z racji niskich skilli u magów, ważne dla nich jest żeby dorwać mocną broń szybko żeby nie męczyć rotów przez długi czas tylko szybko je zabijać. Dlatego War Hammer jest chyba najlepszym wyborem, co prawda ma 2 mniej ataku od D-lance ale dzieki temu że będziesz miał WH szybciej ma on wielką przewage. Potem dorwiesz Skull Staff który jest bardzo lekki i jazdaaa. :P |
@re up: Ehhh czy ta d l albo wh jest dobre dla maga to ja nie jestem pewien... :rolleyes: Ale ja bym nigdy nie bral axe u maga bo ani nie maja duzo defa ani nie sa bardzo lekkie... Cluby (Skull Staff ) Bardzo lekki chyba najlzejsza bron :) wazy chyba 16 cap a wiec bardzo dobra i jeszzce blue robe i wogule lux :) Albo swordy, maja b duzo defa zakladasz bright/fire sword i jedziesz na full def :) bo jak pewnie wiesz w pozniejszym czasie nie bedziesz juz uzywac broni do walczenia tylko do bronienia sie :) a wiec i tak bedzie ci pozniej zalezalo na CAP'ie i DEF'ie :P
|
niezalerznie od okoliczności proponuje CLUB,
skull staff- lekki i dobry :P |
Jesli chodzi o wybor broni dla druida mozesz wybrac kazda oprocz dystansowej. Jezeli juz sie na jakas zdecydujesz patrz na te parametry , o ktory wspominali przedmowcy
|
Cytuj:
Np. w takiego Hero lub upolować Gs'a( kumpel na 45-6 lvl sorc bił Gs'y z B-arrows jak nazbierał na smokach :P, dodatkowy exp ) |
Cytuj:
|
Moim zdaniem cluby biją na głowę pozostałe bronie.
Powód jest taki: wychodząc na Mainland masz łatwo dostępny Battle Hammer albo Morning Star. Kiedy już wyjdziesz z "padóła kasowego" możesz mieć Dragon Hammera za 3-5k, w zależności od świata na jakim grasz. A jak już jesteś nawet bogaty, albo jeśli po prostu potrzebujesz to kupujesz Skull Stuffa. Jest świetną bronią, lekki i ma duży atak. A wiadomo, że Druidzi raczej się nie cieszą dużą ilością punktów Capacity, więc waga bardzo sie liczy. Cytuj:
|
@ up
Cytuj:
|
No tak nie chce. ;)
:O Tyle, że maksymalny rozrzut bronią dystansową to sąsiednia kratka od kreatury/gracza, więc nie ma mowy o nie trafieniu. |
heh, z burstow nie trzeba trafic zeby zadac obrazenia, bo one "wybuchaja" na kwadrat 3x3 i tam zadaja obrazenia, wiec mozesz spokojnie trafic gdzies obok, a i tak zadasz obrazenia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |