|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() To zależy od świata. Jeśli grasz na starym świecie gdzie cena drago lance jest niska to jeszcze możesz iśc w axe, bo co prawda nie szybko ale po jakimś czasie będziesz ją miał. Jednak na nowszych światach D-Lance jest dość droga czyli ciężej ci ją będzie zdobyć.
Osobiście polecam ci Cluby. War Hammer dostaniesz bardzo szybko dzięki jego niskim kosztą. I będziesz miał broń bardzo dobrą. Z racji niskich skilli u magów, ważne dla nich jest żeby dorwać mocną broń szybko żeby nie męczyć rotów przez długi czas tylko szybko je zabijać. Dlatego War Hammer jest chyba najlepszym wyborem, co prawda ma 2 mniej ataku od D-lance ale dzieki temu że będziesz miał WH szybciej ma on wielką przewage. Potem dorwiesz Skull Staff który jest bardzo lekki i jazdaaa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() @re up: Ehhh czy ta d l albo wh jest dobre dla maga to ja nie jestem pewien... :rolleyes: Ale ja bym nigdy nie bral axe u maga bo ani nie maja duzo defa ani nie sa bardzo lekkie... Cluby (Skull Staff ) Bardzo lekki chyba najlzejsza bron
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() niezalerznie od okoliczności proponuje CLUB,
skull staff- lekki i dobry ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Jesli chodzi o wybor broni dla druida mozesz wybrac kazda oprocz dystansowej. Jezeli juz sie na jakas zdecydujesz patrz na te parametry , o ktory wspominali przedmowcy
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Np. w takiego Hero lub upolować Gs'a( kumpel na 45-6 lvl sorc bił Gs'y z B-arrows jak nazbierał na smokach ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Moim zdaniem cluby biją na głowę pozostałe bronie.
Powód jest taki: wychodząc na Mainland masz łatwo dostępny Battle Hammer albo Morning Star. Kiedy już wyjdziesz z "padóła kasowego" możesz mieć Dragon Hammera za 3-5k, w zależności od świata na jakim grasz. A jak już jesteś nawet bogaty, albo jeśli po prostu potrzebujesz to kupujesz Skull Stuffa. Jest świetną bronią, lekki i ma duży atak. A wiadomo, że Druidzi raczej się nie cieszą dużą ilością punktów Capacity, więc waga bardzo sie liczy. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Imię: Divrael
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() @ up
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() No tak nie chce.
![]() :O Tyle, że maksymalny rozrzut bronią dystansową to sąsiednia kratka od kreatury/gracza, więc nie ma mowy o nie trafieniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() heh, z burstow nie trzeba trafic zeby zadac obrazenia, bo one "wybuchaja" na kwadrat 3x3 i tam zadaja obrazenia, wiec mozesz spokojnie trafic gdzies obok, a i tak zadasz obrazenia